Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Woerden

Afzuigkap in de keuken vervangen - Keuken - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Afzuigkap in de keuken vervangen

Oude afzuigkap eraf halen en een nieuwe plaatsen. Klant heeft geen idee wat voor afzuigkap het is qua merk en soort.


Keukenspecialist Woerden

Offertes voor keuken in Woerden aanvragen

Recente opdrachten uit Woerden

zaterdag 06 augustus 2022

Keukenblad voorzien met microbeton, microcement of microtopping.

Wij willen een keukenblad voorzien met microbeton/microcement/microtopping. De basis van het keukenblad moet nog geplaatst worden, idee was om deze te maken van Betonplex en eventueel met Cempanel. Dikte van het keukenblad zal ca. 6 cm moeten worden. Keukenblad is ca. 5 m2 in totaal. Graag advies en offerte. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (chape, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 m² Welke vlakken wil je laten bekleden?: andere, namelijk: Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Keukenmontage en - renovatie Woerden
zaterdag 02 juli 2022

Nis in composiet aanrechtblad groter zagen

De nis is nu 840x480en moet 860x490 worden voor de inbouw van een inductie kookplaat.


Keukenmontage en - renovatie Bodegraven
donderdag 01 oktober 2020

Leidingen frezen ivm nieuwe keuken

We hebben een nieuwe keuken besteld en van te voren dienen een aantal leidingen in beton gefreesd te worden. kan er helaas niet veel nuttigs over zeggen. heb info van de keukenboer maar die snap ik niet. mijn man wel maar toch laat hij mij dit soort *** klussen opknappen. graag contact met professioneel bedrijf.


Keukenmontage en - renovatie Harmelen
zaterdag 04 januari 2020

Gasfornuis naar inductie ombouwen

Ik heb een appartement in Waarder gekocht. De keuken vind ik nog prima, maar ik wil het gasfornuis graag vervangen door een inductieplaat. Ik heb nog geen perilex aansluiting.


Keukenmontage en - renovatie Waarder
maandag 29 juli 2019

Bestaande keuken verhogen

Wij zouden graag de bestaande keuken in ons huis 10 tot 15 cm ophogen. De keuken is 3,5 bij 2,18 (L vorm).


Keukenmontage en - renovatie Bodegraven
maandag 11 februari 2019

Keuken reparatie

Ik heb schade gekregen aan mijn keuken als gevolg van een lekkende kraan van de vaatwasser. Hierdoor is de vaatwasser kapot gegaan en een keukenkastje moet vervangen worden. Uiteraard valt dit onder mijn opstal verzekering, maar zij willen voor een inschatting van de kosten een offerte hebben. Zouden jullie mij een offerte kunnen sturen wat dit zou kosten? In de bijlage een aantal foto's op basis waarvan jullie hopelijk een inschatting kunt maken. Ik hoor graag van jullie!


Keukenmontage en - renovatie Bodegraven
dinsdag 04 december 2018

Spoelbak laten infrezen

Ik wil een spoelbak laten infrezen in een Innova werkblad. (vlak inbouw) Ik beschik zelf over een spoelbak. Het gaat puur om het infrezen.


Keukenmontage en - renovatie Woerden
zondag 18 november 2018

Composiet werkblad gat vergroten

Voor de huidige inductiekookplaat zit er een uitsparing in het Caesarstone aanrechtblad van 750 mm. Voor de nieuwe inductiekookplaat die we op het oog hebben, is een uitsparing van 780 mm nodig. Wat zijn hiervan de kosten?


Keukenmontage en - renovatie Harmelen
zondag 16 september 2018

Afzuigkap van recirculatie naar luchtafvoer aanpassen

Graag willen we onze huidige afzuigkap, die nu via recirculatie afzuigt veranderen naar een afvoer naar buiten. Er zit nog geen afvoer naar buiten op die plek. Afstand van de afzuigkap naar buitenmuur is ongeveer 1 meter. We zoeken iemand die dit voor ons kan doen. Het is een Siemens afzuigkap. De afvoer moet dus ook gecreëerd worden.


Keukenmontage en - renovatie Harmelen
woensdag 03 januari 2018

Aanrechtblad verhogen

In verband met het leggen van vloerverwarming en het waterpas maken van de vloer is de vloer in de keuken een stuk hoger geworden en het keukenblad hierdoor te laag. Dit willen we zeker 5 cm laten ophogen. De onderkastjes kunnen in zijn geheel worden verhoogd of alleen het blad. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en krijgen hierin graag advies. De achterwand van de keuken is betegeld. Afhankelijk van de kosten overwegen wij tevens een nieuwe wasbak en kraan zodat zo dat alles in een keer gedaan kan worden.


Keukenmontage en - renovatie Oudewater
maandag 09 oktober 2017

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Graag uw prijs voor het maken van een doorvoer van keuken naar buiten. Gatdiameter: 150 mm. Spouwmuur (ongeveer 30 cm). Buitengevel: baksteen. Binnengevel: steen met stucwerk. Let op: keuken en plafond is net gestuct en geschilderd. Keuken is net nieuw geplaatst. Bovenkant gat, ongeveer 2 cm onder plafond (zo hoog mogelijk dus). De vloer van de 1e verdieping is een betonplaat. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.


Keukenmontage en - renovatie Woerden
woensdag 30 augustus 2017

Plinten vervangen en reparaties in de keuken

We hebben een nieuwe inbouw vaatwasser gekocht waardoor de bestaande plint niet goed meer past. Deze willen we derhalve vervangen. Betreft hoogglans plinten voor een hoekkeuken. Maten: circa 230 cm lang bij 21 cm hoog en 150 cm lang bij 21 cm hoog. Graag een offerte inclusief materialen.


Keukenmontage en - renovatie Woerden
woensdag 30 augustus 2017

Keuken monteren

Ik wil graag offertes ontvangen voor de klus: installeren van keukenblok en ophangen van 2 kasten. Het aanrechtblad wil ik ook laten afkitten. Het keukenblok zijn 3 onderkasten van 50 cm breed met een aanrechtblad. De spoelbak wordt verzonken en de ruimte hiervoor moet netjes uitgezaagd worden in het aanrechtblad. De randen van het aanrechtblad met de muur wil ik laten afkitten. Het materiaal voor de klus koop in bij de Gamma.


Keukenmontage en - renovatie Harmelen
maandag 21 augustus 2017

Aanrechtblad van betonciré maken

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en wij verwachten dat die tussen half en eind november zal worden opgeleverd. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor de levering en plaatsing van een keukenblad in betonciré. Het betreft een eiland met uitsparingen voor een kraan, wasbak (eventueel mag de wasbak ook in betonciré afhankelijk van het prijsverschil), kookplaat en in 1 van de zijkanten/staanders (het blad mag doorlopen tot op de grond) een uitsparing voor een dubbel stopcontact. De maten zijn 110 diep x 292 breed (inclusief breedte van de staanders) x 93 hoog (inclusief dikte blad van 6 cm). De keuken zelf komt van Ikea en wordt nog aangeschaft. Het zou gaan om plaatsing begin december.


Keukenmontage en - renovatie Kamerik
donderdag 23 februari 2017

Stellen van de deur van de inbouwkoelkast

De deur van de inbouwkoelkast hangt en raakt het composiet aanrechtblad, ik wil de deur graag opnieuw laten afstellen.


Keukenmontage en - renovatie Woerden
Offertes aanvragen