Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Ijsselstein

Het professioneel demonteren van een keuken - Keuken - Ijsselstein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Het professioneel demonteren van een keuken

Ik zoek een specialist voor het demonteren van een keuken. Het betreft een kookeiland en twee wandkeukens.


Keukenspecialist IJsselstein

Offertes voor keuken in Ijsselstein aanvragen

Recente opdrachten uit Ijsselstein

dinsdag 06 juli 2021

Het professioneel demonteren van een keuken

Ik zoek een specialist voor het demonteren van een keuken. Het betreft een kookeiland en twee wandkeukens.


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
dinsdag 06 juli 2021

Het monteren van een keuken met werkeiland

Ik zoek een specialist voor het monteren van een keuken in mijn woning. Het gaat om een kookeiland en twee "wandkeukens". Exacte maten en overige info stuur ik graag door. NB: Het is geen kook- maar werkeiland en naast rechte keuken van 3 meter, betreft het een kastenwand van 2,1 m


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
dinsdag 09 maart 2021

Leidingwerk voor nieuwe keuken

Verplaatsen van leidingen en het aanleggen van een aparte groep tbc een perilex stopcontact. Tevens verplaatsen van aan en afvoer van water tbv vaatwasser.


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
dinsdag 01 september 2020

Oven vervangen

Op dit moment hebben wij een oven en gasfornuis dat gecombineerd is. Deze willen wij vervangen door een nieuwe oven en een nieuw gasfornuis. Omdat wij denken dat er een nieuw stopcontact moet worden aangebracht kan het vervangen van het stopcontact ook tot de werkzaamheden behoren. Gas 58 cm breed bij 51 cm diep Oven 60 x 60 tegen keukenblad aan. Diepte keukenblad is 59


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
zondag 09 februari 2020

Herstel van waterschade aan een keukenkastje

Door lekkage van de boiler van de kokendwaterkraan zijn 2 keukenkasten beschadigd geraakt. Zie foto. Ik zou graag een offerte willen voor de vervanging van 2 keukenkasten. Incl montage. Deuren, scharnieren en planken zijn nog prima in orde. Het betreft hier enkel de vervanging van de kasten zelf. Keuken betreft een GWK keuken. Hoogglans witte fronts. . Kasten zelf zijn (denk ik) standaard wit. Kast 1: 60 breed, met planken (planken zijn nog in orde) Kast 2: 50 breed, onder de gootsteen. zie foto.


Keukenmontage en - renovatie Montfoort
zaterdag 13 juli 2019

Vervangen van een draairaam

Ik wil graag een draairaam laten vervangen van het dakkapel op de 1e verdieping, de sluiting overnemen van het oude raam het raam is 74,5 cm breed en 118 cm hoog. Het raam zit met 3 scharnieren en van buitenaf is het het rechter raam, de scharnieren zitten ook rechts. Graag 2 x in grondverf ral 9010. Vakman zal waarschijnlijk langs moeten komen om alles af te meten. Het oude materiaal kan worden verwijderd door de vakman.


Keukenmontage en - renovatie Benschop
donderdag 04 april 2019

L vorm werkblad vervangen

Demonteren huidig en plaatsen nieuw aanrechtblad. Door omstandigheden is mijn huidige aanrechtblad beschadigd en dient deze te worden vervangen. Als eerst zal het oude blad dienen te worden verwijderd, hier komen mijn inziens de volgende werkzaamheden bij kijken; - Verwijderen kitlaag. - Loskoppelen en verwijderen spoelbak en afvoer. - Loskoppelen en verwijderen kraan - Verwijderen aanrechtblad. Hierna dienen er nieuwe bladen te worden gemonteerd, het aanrechtblad (waar de hoekverbinding al in gefreesd is) lever ik aan, hierna dienen de volgende werkzaamheden te worden uitgevoerd. - Eventueel op maat zagen van de rechte uiteindes. - Plaatsen compleet aanrechtblad (bestaat uit 3 delen, zie tekening). - Frezen/zagen van de benodigde gaten t.b.v. de spoelbak en kraan. - Terugplaatsen en koppelen spoelbak met afvoer. - Terugplaatsen en koppelen kraan. - Afkitten.


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
vrijdag 20 april 2018

Atag inductiekookplaat repareren

Het gaat om een kookplaat met 4 pitten en een wokbrander. De pit linksboven gaat nog wel aan maar verwarmt niet, de hoogte en de wekker is niet in te stellen. De pit rechtsboven gaat helemaal niet aan maar daar kan je wel de wekker in stellen. De andere functioneren in principe prima. Heel soms moet je ze wat langer in gedrukt houden.


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
woensdag 31 januari 2018

Kvik keuken plaatsen

Ik wil graag een kvik keuken laten plaatsen. Daarbij gaat het om 3 meter aanrecht met daaronder 6 kastjes, waarvan 4 schuifladen. Aan de andere zijde worden 3 hoge kasten geplaatst: in totaal is dat samen 5 meter met de andere zijde er bij. Het gaat om het in elkaar zetten van het kastwerk (kvik) het plaatsen van het kastwerk, het plaatsen en aansluiten van de apparatuur, het aansluiten van water en gas en 2-3 weken na het plaatsen van het kastwerk, ook het plaatsen van het aanrechtblad. Al het groot materieel wordt verzorgd, inclusief de gasslang. Het kleine materiaal dient de plaatser te verzorgen. Plaatsing dient in de week van 12-16 februari te gebeuren.


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
donderdag 23 november 2017

Keuken demonteren

Keuken demonteren


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
woensdag 16 augustus 2017

Mechanisme carousselkast in keuken herstellen of vervangen

Betreft Grando keuken uit 2008 ('VT-wonen keuken'). Het mechanisme werkt al langere tijd niet goed meer, de deurtjes hangen daardoor scheef. Grando kan niet meer repareren of onderdelen bestellen.


Keukenmontage en - renovatie Lopik
donderdag 02 maart 2017

M-SYSTEM van de Boretti oven repareren

De draai knop van de oven doet het niet meer draai door en de oven slaat niet aan.


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
maandag 09 januari 2017

Nieuwe scharnieren plaatsen op keukenfront van inbouwkoelkast

In onze Bruynzeel keuken uit 1977 is een koelkast ingebouwd met daarop een keukenfront met 3 Blum scharnieren. Na al die jaren zijn nu 2 van de 3 scharnieren gebroken. De deur kan losgeschroefd worden en dan wil ik er graag 3 nieuwe scharnieren op laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte voor deze reparatie.


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
woensdag 30 november 2016

Deuk(jes) uit Amerikaanse koelkast halen

Wij hebben een samsung amerikaanse koelkast. Met vervoeren zijn er een aantal kleine deukjes in gekomen.. Zou die er graag uit laten halen..


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
zaterdag 04 juni 2016

L-vormig keukenwerkblad monteren

Ik wil graag een werkbladen laten monteren in een L- vorm. Ik wil graag de kookplaat, een ronde spoelbak en een kraan in laten frezen. Het gaat om een deel van 2.49 en een deel van 1.80 meter. De oude werkbladen verwijder ik zelf.


Keukenmontage en - renovatie IJsselstein
Offertes aanvragen