Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Dronten

Vaatwasser plaatsen in het keukenkastje - Keuken - Dronten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vaatwasser plaatsen in het keukenkastje

Ik wil graag een vaatwasser plaatsen in mijn keukenkastje dus er moet een kraantje en afvoer geplaatst worden.


Keukenspecialist Dronten

Offertes voor keuken in Dronten aanvragen

Recente opdrachten uit Dronten

woensdag 02 augustus 2023

Aanrechtblad vervangen

Ik wil mijn L vormig aanrechtblad vernieuwen en de achterwand met glad plaatwerk vervangen


Keukenmontage en - renovatie Biddinghuizen
zondag 17 juli 2022

Boretti 6 pits oven ombouwen tot inductie kookplaat

Zie boven. Tevens de oven elektrisch maken. Heb al een 2 fase perplex stopcontact


Keukenmontage en - renovatie Dronten
dinsdag 22 februari 2022

Keuken verplaatsen

Wij willen de open keuken van achterin de kamer naar de voorgevel verplaatsen. Wel is het kozijn lager dan een keukenkast/aanrecht, waardoor het wellicht gedraaid is naar de woonkamer toe, en je het grote raam achter je hebt tijdens het koken. Het mag dezelfde keuken blijven, die is vrij nieuw, maar dit graag nog even in overleg.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
dinsdag 18 augustus 2020

Granieten werkblad laten zagen op locatie

1 Een granieten blad ongeveer 170cm lang van een kookeiland moet worden ingekort 2 Een aanrechtblad van ongeveer 180cm breed en 80cm diep, moet 60cm breed worden 3 Er moet in hetzelfde aanrechtblad een gat gemaakt worden voor een kraan


Keukenmontage en - renovatie Dronten
zondag 14 juli 2019

Spoelbak infrezen

Ik wil graag mijn spoelbak en kraan in massief houten aanrechtblad laten infrezen.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
zondag 29 juli 2018

Voorbereiding keuken

Leidingwerk van het elektra moet verlegd worden, dit in verband met voorwerk voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Er dient een muur gestuukt te worden van 2.60 meter hoog bij 3 meter breed, deze tevens voorzien van spachtelputz. Dan moet er nog een extra electrapunt geplaatst worden. En ik zou graag een buitenkraantje aangelegd willen hebben. In week 40 wordt de keuken geplaatst.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
vrijdag 16 februari 2018

Elektra, leidingwerk en vloer aanpassen voor nieuwe keuken

Ik heb een nieuwe keuken gekocht en uiteraard hebben we daar een leidingsschema bij gekregen. De oude keuken gaat 24 februari eruit, daarna zou ik deze klus graag gerealiseerd willen hebben. - Waterleiding moet wat omgelegd worden (wasbak gaat naar andere plek). - Er moeten 1 of meer groepen (electra) bij omdat we over gaan naar inductie koken en een quooker krijgen. - Bestaande gasleiding moet goed afgesloten worden. - Zie verder het leidingsschema die ik heb bijgevoegd. Naast leidingwerk moet er ook een andere een vloer (tegels) in.de keuken komen. Er ligt nu laminaat (10 m2), maar waar de keuken staat gaat dit eruit. De vloer moet geëgaliseerd worden.


Keukenmontage en - renovatie Swifterbant
maandag 12 juni 2017

Weghalen van een keuken

Ik wil dat mijn hoekkeuken 3.50 bij 2.30 met apparatuur eruitgehaald wordt. Op begane grond. In overleg met de vakman het puin/apparatuur verwijderen.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
dinsdag 16 mei 2017

Keukenkasten laten wrappen

In een bestaande woning zit een relatief nieuwe keuken. De keukenkastjes hebben niet de kleur die wij voor ogen hebben. De keukenkastjes zijn hoogglans rood en donkerblauw. Wij zijn op zoek naar een meer neutrale kleur. In de vrij grote moderne keuken zitten circa 19 keukenkasten en lades. Wij willen die graag opnieuw laten wrappen exclusief apparatuur.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
maandag 30 januari 2017

Nieuw aanrechtblad laten monteren

Wij willen een nieuw werkblad op ons aanrecht laten plaatsen, afmetingen 2400 x 600 en 27 mm dik. De huidige dubbele spoelbak blijft bestaan, graag een offerte voor het verwijderen van het oude werkblad en het plaatsen van een nieuw exemplaar. We willen een blad op houtbasis.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
maandag 24 oktober 2016

Vaatwasser plaatsen in het keukenkastje

Ik wil graag een vaatwasser plaatsen in mijn keukenkastje dus er moet een kraantje en afvoer geplaatst worden.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
vrijdag 30 september 2016

Fagor inductiekookplaat repareren

Ik heb 5 jaar terug een inductie kookplaat Fagor IF-800-S gekocht. Nu knapte er gisteren iets onder een pit en zag ik ook een roze lichtflits en werken de 2 linker pitten niet meer. Er gebeurd helemaal niets als ik ze probeer aan te doen.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
donderdag 26 mei 2016

Hoekkast met draaiplateau repareren

De deurtjes van onze hoekkast sluiten niet meer, omdat het blokje (wieltje) dat op de grondplaat draait afgebrokkeld is (versleten). Het is een wit kunststof wieltje dat op de bodem meedraait om het scharnier te doen werken.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
woensdag 06 april 2016

Beschadigde spoelbak vervangen

De spoelbak in onze keuken isonherstelbaar beschadigd. We willen deze vervangen. Ik heb contact gehad met de verzekeringsmaatschappij, maar de schade is niet verzekerd. Het gaat om een Franke Kubus KBXDe spoelbak is een vlakbouw spoelbak en is ingelegd in een composiet aanrechtblad. In geval jullie dit kunnen vervangen, zou ik graag van u een kostenopgave voor levering van de spoelbak, verwijderen van de oude, plaatsing en aansluiting op de afvoer van de nieuwe spoelbak ontvangen.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
dinsdag 29 maart 2016

Afzuigkap en rvs achterplaat monteren

Ik wil graag enkele montageklussen laten verzorgen in mijn keuken. Ik wil een afzuigkap laten monteren. Er is een aansluiting met een afvoer naar buiten, hier moet een flexibele afvoerbuis op worden aangesloten. Er moet ook nog een stekker op het snoer worden geplaatst. Verder wil ik een rvs achterplaat laten monteren boven het gasfornuis. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de montagekosten.


Keukenmontage en - renovatie Dronten
Offertes aanvragen