Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Woerden

Pur isolatie aanbrengen (40m2) - Isolatie - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Pur isolatie aanbrengen (40m2)

Ik wil de onderzijde van mijn broodjesvloer laten isoleren met pur. Het gaat om +- 40 m².


Isolatiespecialist Woerden

Gratis offertes voor isolatie in Woerden aanvragen

Recente opdrachten uit Woerden

dinsdag 15 augustus 2023

Aanbrengen van trespa platen aan de zijkanten van 2 dakkapellen

Op mijn huis staan 2 dakkapellen, waarvan de zijkanten aan vervanging toe zijn. Graag offerte voor vervanging door trespa.


Isolatie Woerden
dinsdag 15 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Riet gedekte boerderij uit 1800 Mn buitenmuren isolatie en vloer isolatie. Dak is gedeeltelijk geïsoleerd. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Thermische isolatie (warmteverlies tegengaan)


Isolatie Woerdense Verlaat
maandag 23 januari 2023

Vloer en dak isolatie

Het gaat om een appartement-achtig woning, waarbij er passage is onder de woning. De vloer die hierboven loopt zou ik graag isoleren, met inblaaswol of andere creatieve oplossing? Het schuine dak van de gehele woning zou ik ook graag laten doen. Vloer betreft ongeveer 55 m2. Het dak isoleren vanaf de binnenzijde, aantal m2 in overleg.


Isolatie Oudewater
dinsdag 11 oktober 2022

Gevels isoleren (~45m2)

Wij hebben enkelsteense muren, bouwjaar 1910. Liefst naast thermische isolatie, ook akoestische isolatie (als dit mogelijk is). De gevels willen wij dus vanaf de binnenzijde of buitenzijde laten isoleren. Het gaat om de 2 zijgevels, van ongeveer 45m2. Mocht het van buitenaf gebeuren, dan bespreek ik de afwerking graag in overleg, ik dacht aan steenstrips. Graag ook kijken naar de mogelijkheden voor het isoleren van de schuine kant van het dak aan de binnenkant.


Isolatie Linschoten
donderdag 06 oktober 2022

Dak thermisch isoleren

Ik wil het dak van mijn bergzolder laten isoleren aan de schuine binnenzijde. De zolder bestaat uit twee delen. Beide bereikbaar per vlizotrap. De ruimte zijn in gebruik als opbergruimtes. In een van de ruimtes is de cv installatie gesitueerd. Afmetingen bij benadering: ruimte 1: 7.20m bij 1.75m en ruimte 2: 4.26m bij 2.25m. De hoogte is in de nok 1.90m. Beide hebben één schuin dakdeel. Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Type woning:: Woonhuis


Isolatie Woerden
maandag 19 september 2022

Gevels vanaf de binnenzijde isoleren + evt. de schuine kant van het dak

Enkelsteens muur, bouwjaar 1910. Liefst naast thermische isolatie, ook akoestische isolatie(als dit mogelijk is). De gevels willen wij dus vanaf de binnenzijde isoleren. Het gaat om de voorgevel. Graag ook kijken naar de mogelijkheden voor het isoleren van de schuine kant van het dak aan de binnenkant.


Isolatie Linschoten
zondag 03 juli 2022

Zolderdak isoleren, van binnenuit (~30m2)

Ik wil graag het dak van de zolder isoleren, van binnenuit dus. Dit gaat om een oppervlakte van ongeveer 30m2. De afwerking is nog even in overleg.


Isolatie Woerden
vrijdag 13 mei 2022

Tussenmuur isoleren (~20m2)

Wij willen de tussenmuur met de buren na isoleren tbv geluidsisolatie. Ik schat de oppervlakte van de muur op een 20m2.


Isolatie Woerden
vrijdag 07 januari 2022

Pur isolatie aanbrengen (40m2)

Ik wil de onderzijde van mijn broodjesvloer laten isoleren met pur. Het gaat om +- 40 m².


Isolatie Woerden
maandag 26 juli 2021

Plafond verlagen, elektriciteit aanleggen en stucen (~19m2)

Plafond verlagen op 2 zolder kamers, daarbij in combinatie met elektriciteit aanleggen en stucen. De kamers hebben een oppervlakte van totaal ongeveer 19m2


Isolatie Harmelen
zaterdag 17 april 2021

Gevel 70m² isoleren en stucen

Ik wil graag mijn gevel isoleren en stucen. Het gaat om ongeveer 70m. Het gaat om thermisch isoleren.


Isolatie Kamerik
maandag 18 mei 2020

Kruipruimte ophogen met zand

Graag wil ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het ophogen van de kruipruimte. De lengte van de woning is 9,9 meter en de breedte is 4,64 meter. Aan het huis zit nog een Klompenhok met de volgende afmetingen: L 2.12 B 1.90. Het gaat dus om ongeveer 50 vierkante meter. De diepte in het klompenhok is +- 0,99 meter. Echter weet ik niet of dit de diepte onder het gehele huis is. Tevens denk ik dat er in het klompenhok ongeveer 0,3 meter opgespoten dient te worden zodat de fundering niet meer bloot lig. Ook dit weet ik niet of het voor het gehele huis nodig is. Ik weet ook niet of daar een bepaalde norm voor is? - Graag ontvang ik een offerte voor de kosten voor het ophogen. - Eventueel advies voor de gewenste hoogte - Tijdslijn voor de uitvoering van de verhoging.


Isolatie Bodegraven
maandag 27 januari 2020

Binnenmuren isoleren

Het betreft voornamelijk 2 binnenmuren van 7 meter. Daarnaast een klein deel van de voorkant rondom een grote raampartij.


Isolatie Woerden
zondag 19 januari 2020

Spouwmuurisolatie en evt vloerisolatie

Graag wil ik een offerte 50 m2 spouwmuur en ongeveer 50 m2 vloerisolatie.


Isolatie Kamerik
maandag 13 januari 2020

Isoleren van kruipruimte

De kruipruimte moet geïsoleerd worden, medio zomer `20. De oppervlakte is ongeveer 8,5 x 8,5 meter en 70 cm diep. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden.


Isolatie Woerden
Offertes aanvragen