Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Vloer(~180m2) + wanden(~54m2) thermisch isoleren bungalow - Isolatie - Veendam

Vloer(~180m2) + wanden(~54m2) thermisch isoleren bungalow - Isolatie - Veendam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer(~180m2) + wanden(~54m2) thermisch isoleren bungalow

Ik zoek een vakman voor het thermisch isoleren van de vloer en de wanden in mijn bungalow. Wanden zijn in totaal ongeveer 54m2 en bij de vloer ~180m2.


Isolatiespecialist Veendam

Gratis offertes voor isolatie in Veendam aanvragen

Recente opdrachten uit Veendam

vrijdag 14 januari 2022

Vloer(~180m2) + wanden(~54m2) thermisch isoleren bungalow

Ik zoek een vakman voor het thermisch isoleren van de vloer en de wanden in mijn bungalow. Wanden zijn in totaal ongeveer 54m2 en bij de vloer ~180m2.


Isolatie Veendam
maandag 10 januari 2022

Kerkgebouw isoleren

Ik wil graag het plafond van een kerkgebouw isoleren. Het plafond is een tooggewelf en deze moet aan de buitenkant, van bovenaf, geïsoleerd worden. De oppervlakte is 140m2. 2x20 meter, door de toog is de oppervlakte wat groter. Het is een gem. monument.


Isolatie Wildervank
zondag 21 november 2021

Kruipruimte isoleren (+/- 150m2)

Ik wil graag mijn vloer/kruipruimte laten isoleren. Het gaat om ongeveer 150m2, 4 verschillende ruimtes.


Isolatie Scheemda
woensdag 13 oktober 2021

Gevels van aanbouw isoleren (8,5m2 grondoppervlak)

Ik heb een keuken in een aanbouw achter mijn huis, van ongeveer 2m x 4,25m. Deze uitbouw heeft geen gevelisolatie. Het is dus een erg koude en tochtige keuken. De keuken moet eruit, gevel isoleren, en vervolgens de keuken er weer in. Maar ook: elektriciteit aanpakken, extra stopcontacten, stopcontacten inbouwen en een leiding naar de meterkast leggen voor een elektrische kookplaat (ik heb al een keukengroep in de meterkast). Er moet een terugslagklep in de afzuiginstallatie en een boiler voor warm water. En hoe verwarm ik het? Ik weet niet of vloerverwarming geschikt is. Dus ook daarover graag advies. Wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Winschoten
maandag 16 augustus 2021

Garage isoleren

Wij willen van onze garage een geïsoleerde gezellige ruimte maken. De garage is enkel steen. Afmetingen 800x285. Denken dat isoleren aan de binnenkant het beste is, staan echter voor alles open. Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: thermisch isoleren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Wildervank
maandag 07 juni 2021

Aanbouw (vanuit binnen) thermisch isoleren

Het gaat om een achterkamer(aanbouw) met plat dak, met halfsteens muur. Ramen enkel glas met betonnen kozijnen. Buitenmuur wordt momenteel opnieuw gestuct. Het betreft grofweg 60 m3.


Isolatie Westerlee
woensdag 02 december 2020

Garage isoleren (dak, buiten en binnen)

Wij willen graag onze houten garage aan de binnenkant isoleren middels een voorzetwand. Lange wand 8,7 lengte, breedte is 3.33, hoogte schat 3 meter hoog. Ook het dak willen we middels gipsplaat isoleren. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van Keralit voor de isolatie buitenzijde.


Isolatie Blauwestad
dinsdag 22 september 2020

Garage isoleren

Wij willen graag onze houten garage aan de binnenkant isoleren middels voorzetwand. Lange wand 8,7 lengte, breedte is 3.33, hoogte schat 3 meter hoog. Ook het dak willen we middels gipsplaat isoleren. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van Keralit voor de isolatie buitenzijde.


Isolatie Blauwestad
dinsdag 21 juli 2020

Thermische isolatie aanbrengen

Spuiten tussen de staalframe bouw profielen op volle dikte 170 mm, dit is voor het dak en voor de muren van toepassing, betreft nieuwbouw.


Isolatie Blauwestad
woensdag 18 maart 2020

Vloer isoleren

Het zijn gedeeltelijk betonnen vloeren die ik met pur wil laten isoleren, en de rest zijn houten vloeren die met icynene geïsoleerd moeten worden. Het gaat om 90 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Isolatie Oude Pekela
zondag 09 februari 2020

Buitenmuur isoleren

Rondom het huis wil ik graag de buitenmuur laten isoleren, is ongeveer 30 m2 Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien


Isolatie Beerta
maandag 02 september 2019

Isoleren binnenkant woning

Het gaat om een schuin houten dak, ons huis is van 1974 en er zit een soort van pur laagje aan de buiten kant van ongeveer 5 cm dik. Ik wil het graag aan de binnenkant laten isoleren, is ongeveer 200 m2.


Isolatie Veendam
vrijdag 21 juni 2019

Hellend dak isoleren

Het betreft een huis van vóór 1900. Het hellend dak bestaat uit gaas met daaroverheen (ik denk) bitumen en daar boven de keramische dakpannen. Dak rust op ronde palen. Oppervlakte bedraagt ongeveer 70 m2. Ik wens informatie over de isolatie mogelijkheden en hoop in het 3e kwartaal van dit jaar het te realiseren.


Isolatie Wildervank
vrijdag 25 januari 2019

Plafond isoleren

Het gaat om het opvangen van geluid om galm weg te nemen. Het gaat om een ruimte waar in de zomer een podium in gezet kan worden. Het geluid galmt door via het plafond en daar willen we een oplossing voor. Het gaat om meer dan 500 m2.


Isolatie Sappemeer
woensdag 28 maart 2018

Zolder isoleren

Ik wil graag mijn zolder geïsoleerd hebben. Ik woon in een huurwoning, dus graag voordelig, maar toch goed genoeg om op zolder uiteindelijk te slapen. Het is een één gezinswoning, heb geen idee wat de oppervlakte is. Zie bijlage om te zien hoe het er nu uit ziet.


Isolatie Winschoten
Offertes aanvragen