Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Rosmalen

Kruipruimte onder woning leegzuigen - Isolatie - Rosmalen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kruipruimte onder woning leegzuigen

De kruipruimte iets dieper maken. Nu is er net niet genoeg ruimte voor leidingwerk. Kruipruimte is droog en makkelijk toegankelijk Per mail makkelijk te bereiken


Isolatiespecialist Rosmalen

Gratis offertes voor isolatie in Rosmalen aanvragen

Recente opdrachten uit Rosmalen

donderdag 31 augustus 2023

58m2 Spouwmuur Spouwankerrenovatie

Het werk betreft het aanbrengen van extra spouwankers. Kopgevel is 58m2. Technische inspectie heeft beweging van de muur aangetoond en er zijn uitzettings- en krimpgeluiden als gevolg van temperatuur. Renovatie spouwankers is geadviseerd. Geen zichtbare scheuren te zien.


Isolatie Rosmalen
maandag 30 maart 2020

Het isoleren van een plafond

Betreft het isoleren tussen plafond van de garage en logeerkamer(zitten aan elkaar vast), betreft beide een plat dak. Het gaat ongeveer om 40 m2. Dit zou via de spotjes in het plafond gespoten kunnen worden.


Isolatie Rosmalen
dinsdag 23 juli 2019

Hellend dak isoleren

Graag wil ik de hellende daken in mijn woning van binnenuit laten isoleren. De afmetingen van het dak weet ik helaas niet. Het gaat om een tussenwoning.


Isolatie Rosmalen
donderdag 02 mei 2019

Dak isoleren

Ik wil het hellend dak van een woning uit de jaren 70 aanvullend isoleren. Ik laat mij graag hierover adviseren en de bedoeling is dat ik deze klus hooguit in het najaar laat uitvoeren. Het betreft de slaapkamers: 1)met schuin dak van ca 4 x 2,5 meter hoog nu afgewerkt met gipsplaten 2)3 x 2,5 meter 3)2 x 2,5 meter


Isolatie Rosmalen
woensdag 15 augustus 2018

Begane grond en het dak isoleren

Ik wil de begane grond en het dak van mijn nieuwe huis laten isoleren. Daarna mag ook de vloerverwarming geïnstalleerd worden. Er is geen kruipruimte en dekvloer is van beton. We laten ons ook graag adviseren over de mogelijkheden.


Isolatie Rosmalen
dinsdag 31 juli 2018

Het isoleren van het zolderdak en spouwmuren

Het gaat om een vrijstaand huis waarbij ik de zolder wil laten isoleren in de eerste week van september. Ook zijn we op zoek naar een bedrijf voor spouwmuur isolatie. De totale oppervlakte van het dak gok ik op 50 m2. De woning is goed bereikbaar.


Isolatie Vinkel
zaterdag 02 juni 2018

Wand isoleren tegen contactgeluid

Ik wil graag een wand laten isoleren tegen contactgeluid van de buren. Daarvoor moet dus een voorzetwand geplaatst worden. Ik wil weten hoeveel het ongeveer kost en wat voor een garantie ik hierbij zou kunnen krijgen.


Isolatie Rosmalen
woensdag 29 november 2017

Isoleren van een kamer tegen geluidsoverlast

Ik ben op zoek naar een ervaren persoon betreft isoleren tegen geluidsoverlast van buren. Ik woon in een appartement. Ik zou graag willen dat iemand voor een zo'n laag mogelijke prijs een ruimte isoleert (plafond en muren). Ongeveer 3,25 bij 4 meter en 2,61 hoog. Ik zou graag zien dat de persoon voor de materialen zorgt en deze isolatie uitvoert. Het liefst zo snel mogelijk. Ook zou er een 2e mogelijkheid zijn: in plaats van slaapkamer isoleren in de woonkamer een wandje met isolatie plaatsen van ongeveer; 5 meter. En het plafond isoleren ongeveer 5 meter breed en 5 meter lang. Zo goed koop mogelijk. In verband met de kosten nu niet uitkomen maar het echt snel nodig is.


Isolatie Rosmalen
maandag 12 december 2016

Kruipruimte onder woning leegzuigen

De kruipruimte iets dieper maken. Nu is er net niet genoeg ruimte voor leidingwerk. Kruipruimte is droog en makkelijk toegankelijk Per mail makkelijk te bereiken


Isolatie Rosmalen
woensdag 03 augustus 2016

Geluidsisolatie aan laten brengen

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast van mijn buren. Hun badkamer grenst aan onze slaapkamer en wij horen veel geluid als de wc doorspoelt. Ik heb op internet al veel gelezen, maar ik wil graag dat iemand ter plaatse advies kan geven en het kan uitvoeren.


Isolatie Rosmalen
woensdag 11 november 2015

Spouwmuur- en vloerisolatie aanbrengen

Het betreft vloerisolatie in de kruipruimte met schuim (80 m2), spouwmuur isolatie van totaal 110 m2 met PUR of glaswol (nog te bepalen). Alles is goed bereikbaar, de kruipruimte is droog (geen grondwater), de vloer is beton.


Isolatie Rosmalen
woensdag 23 juli 2014

Gevelisolatie aanbrengen bij een vrijstaande woning

Gevelisolatie vrijst. Woning uit 1955. Aanbouwen vallen af (zijn al geïsoleerd) Over blijft ±140 m2.


Isolatie Rosmalen
donderdag 11 juni 2009

Isolatiespecialist

Van de garage bij onze nieuwbouwwoning willen we woonruimte maken. De wanden en misschien het plafond moeten worden geisoleerd. Voor de vloer willen we graag advies: vloerverwarming doortrekken vanuit de woning? Aparte vloerverwarming (bv electrisch)?


Isolatie Rosmalen
Offertes aanvragen