Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Roermond

Binnenmuren kamer isoleren 6m2 - Isolatie - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnenmuren kamer isoleren 6m2

Ik wil mijn kamer van 6m2 laten isoleren en een gipsplaat verplaatsen. Graag wil ik dat deze kleine kamer wordt opgeknapt, vooral de isolatie en uitstraling. Denk hierbij aan gipsplaten en dergelijke.


Isolatiespecialist Roermond

Gratis offertes voor isolatie in Roermond aanvragen

Recente opdrachten uit Roermond

zaterdag 17 september 2022

Zolder van binnenuit isoleren hellend dak

Ongeveer 70 vierkante meter zolder isoleren.


Isolatie Swalmen
maandag 12 september 2022

Muren binnenuit isoleren

Muren van binnenuit isoleren in de keuken. 1 muur is 6,5 bij 3 1 muur is 4 bij 3 hoog 1 muur zal helaas niet gaan, daar staat kookeiland tegenaan Misschien plafond ook, is 4,5 X 6,5m Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoe wil je de muren isoleren?: Muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden)


Isolatie Roermond
vrijdag 02 september 2022

Gevels van buitenaf isoleren

Ik heb een hoekhuis en overweeg deze vanwege een broze steensoort niet te voorzien van gevelisolatie, maar buiten isolatie panelen te isoleren, wat zijn de opties ? Het gaat wel om meer dan 100m2.


Isolatie Horn
dinsdag 23 augustus 2022

Plafonds isoleren (~50m2)

Ik wil het plafond op 3 slaapkamers isoleren. De oppervlakte bedraagt ongeveer 50m2.


Isolatie Posterholt
vrijdag 12 augustus 2022

Binnenmuren kamer isoleren 6m2

Ik wil mijn kamer van 6m2 laten isoleren en een gipsplaat verplaatsen. Graag wil ik dat deze kleine kamer wordt opgeknapt, vooral de isolatie en uitstraling. Denk hierbij aan gipsplaten en dergelijke.


Isolatie Roermond
dinsdag 10 mei 2022

Voorzetwanden plaatsen

Renovatie van 3 ruimte is huis. ( keuken - badkamer en was keuken ). De buitenmuur bestaat uit een steens muur zonder spouw. Aan de binnenzijde wil ik een voorzetwand plaatsen incl. isolatie ( geen metal stud ). Betreft in totaal 20m2. Graag advies en offerte.


Isolatie Herten
maandag 09 mei 2022

Plafond van de garage onder de woning isoleren ~36m2

Er is vloerverwarming geïnstalleerd. Het appartement bevind zich op eerste verdieping met berging e garage eronder. Graag zouden we daar plafond willen isoleren met PFIF isolatie materiaal zodat de vloerverwarming optimaal functioneert. Het gaat om ~36m2. Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Echt
donderdag 13 januari 2022

Plafond isoleren

Het is een appartementencomplex. Er moeten 2 vloeren geïsoleerd worden via plafond van onderburen. Vve heeft ingestemd ermee. Gaat om 150 m2.


Isolatie Melick
maandag 03 mei 2021

Binnenmuur of plafond isoleren

Mijn buurman klaagt constant dat mijn kinderen hem lastig vallen en ik kan er niets aan doen. Maar ik respecteer het en daarom wil ik geluidsisolatie voor mijn huis plaatsen Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: geluid isoleren Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Heythuysen
zaterdag 17 april 2021

Kruipruimte vloer isoleren 56m²

Ik wil graag de kruipruimte isoleren. De oppervlakte is 8.00 x 7,20. De vloer hiervan moet geïsoleerd worden. Er ligt momenteel een betonnen vloer in. Het gaat om thermisch isoleren.


Isolatie Neer
maandag 01 februari 2021

255 m² gevel isoleren en stucen (nieuwbouw)

Het gaat om een nieuwbouwwoning welke nog gebouwd moet worden. We willen de buitenkant van de woning laten isoleren en hierna laten stucen. We zouden het werk rond oktober willen laten uitvoeren. Het gaat om 255 m² buitenwerk.


Isolatie Heel
zondag 10 januari 2021

Binnenmuur en plafond isoleren

Het betreft een binnenmuur van ongeveer 2.50 bij 2.65 m. Kleine 7 m² Wellicht ook klein plafond in die ruimte isoleren. Ruimte is ongeveer 2.5 bij 2.5 m. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie Roermond
vrijdag 06 november 2020

Plafond isolatie

We hebben een slaapkamer aangebouwd met plat dak en van onder tegen de balken een gipsplaten plafond gemaakt en daarbij vergeten er steenwol tussen te doen. Er zitten spots in het plafond. Ik dacht dat die gaten misschien gebruikt kunnen worden voor spuitisolatie. Het gaat om 6 x 2,5 meter.


Isolatie Sint Odilienberg
dinsdag 16 juni 2020

Bungalow van buiten-af isoleren

Het gaat om het van buiten-af isoleren van een bakstenen vrijstaande (semi)bungalow uit 1969 (met schuine zolder). De voor- en achtergevel zijn 12 meter breed en de zij-gevels zijn elk 8 meter breed. Het dak begint meteen al vanaf bovenzijde BG waarbij de nokpannen parallel liggen met de straat dus de zolder heeft rechte ziigevels in een driehoeksvorm. Ik schat de totale oppervlakte van de buitenmuren die geisoleerd moeten worden tussen de 120 a 140 m2 ? Buitenmuren isoleren met isolatieplaten en afwerken met stucwerk (crepi). Graag advies van de vakman.


Isolatie Heythuysen
vrijdag 29 mei 2020

Garage geluidsdicht laten maken

Wij willen graag de garage laten isoleren, om daar een muziekstudio te bouwen. Denk dus ook aan een luid drumstel en speakers die hard (moeten) kunnen. Graag ben ik benieuwd wat daar voor nodig is en waar we qua kosten aan moeten denken.


Isolatie Roermond
Offertes aanvragen