Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Roermond

Isolatie - Roermond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Roermond?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Beegden, Beesel, Buggenum, Echt, Grathem, Haelen, Heel, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Horn, Linne, Maasbracht, Melick, Montfort, Neer, Nunhem, Posterholt, Roggel, Sint Joost, Sint Odilienberg, Stevensweert, Swalmen, Vlodrop, Wessem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Roermond aanvragen

Recente opdrachten uit Roermond

maandag 01 februari 2021

255 m² gevel isoleren en stucen (nieuwbouw)

Het gaat om een nieuwbouwwoning welke nog gebouwd moet worden. We willen de buitenkant van de woning laten isoleren en hierna laten stucen. We zouden het werk rond oktober willen laten uitvoeren. Het gaat om 255 m² buitenwerk.


Isolatie
zondag 10 januari 2021

Binnenmuur en plafond isoleren

Het betreft een binnenmuur van ongeveer 2.50 bij 2.65 m. Kleine 7 m² Wellicht ook klein plafond in die ruimte isoleren. Ruimte is ongeveer 2.5 bij 2.5 m. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
vrijdag 06 november 2020

Plafond isolatie

We hebben een slaapkamer aangebouwd met plat dak en van onder tegen de balken een gipsplaten plafond gemaakt en daarbij vergeten er steenwol tussen te doen. Er zitten spots in het plafond. Ik dacht dat die gaten misschien gebruikt kunnen worden voor spuitisolatie. Het gaat om 6 x 2,5 meter.


Isolatie
Offertes aanvragen