Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Meppel

Isoleren vloer/kruipruimte (65m2) - Isolatie - Meppel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isoleren vloer/kruipruimte (65m2)

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn van het isoleren van de kruipruimte/vloer. Bijgaand de plattegrond van de woning. De overdracht is gepland op 17 januari. Ik weet niet tot waar de kruipruimte exact loopt. Ik weet wel dat de bijkeuken en garage niet geïsoleerd zijn dus het kan zijn dat hier geen kruipruimte onder zit. De vloer heeft een oppervlakte van minimaal 65m2.


Isolatiespecialist Meppel

Gratis offertes voor isolatie in Meppel aanvragen

Recente opdrachten uit Meppel

zondag 10 september 2023

Stacaravan geheel isoleren

Dak, muren, ramen, vloer en waterleidingen moeten geïsoleerd worden van een oude stacaravan.


Isolatie Havelte
maandag 28 augustus 2023

Buitengevel isoleren

Oude boerderij uit 1890, steens muren, geen spouw, wel holle voorzetwanden. Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Ruinerwold
vrijdag 25 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Goedemiddag medewerker, Graag zou ik de mogelijkheden willen weten mbt het isoleren van een schuin dak wat onderdeel is van onze slaapkamer. Het gaat dan om een speeltuin naast het huis en daar is ook een basketbalveldje met harde stuiters, graag zou ik dit stuiter geluid en overige geluiden voor de avond als dat dan plaats zal vinden. Nu is mijn slaapkamer al afgewerkt en het schuine dak is al behangen, dus hoe dan te isoleren weet ik even niet precies. Je hebt ook met vocht te maken als je iets afsluit volgens mij en hoe het huis is bedacht. Je wil geen schimmel of iets gaan creeren.... Vandaar graag advies hoe zoiets aan te pakken aub. Alvast bedankt, Nico Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Meppel
zondag 02 juli 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Wij gebruiken een van onze zolderkamers (direct onder het dak) als muziekkamer (drum en electrische gitaar). We willen deze kamer graag extra isoleren, zodat het geluid minder naar buiten gaat. Als er meer informatie nodig is voor een goede offerte, horen wij het graag. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Ruinerwold
maandag 19 juni 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Koekange
maandag 08 mei 2023

Buitengevel isoleren

Buitegevelislatie door tussenmuur en stucwerk Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Meppel
maandag 30 januari 2023

Plat dak en muur isoleren

Muren en dak thermisch laten isoleren garage. Aantal m2 weet ik niet precies.


Isolatie Nijeveen
vrijdag 21 oktober 2022

Platte dak isoleren (20m2)

Ik wil het platte dak van mijn garage isoleren. Ik wil het thermisch laten isoleren en het is ongeveer 20m2.


Isolatie Meppel
maandag 01 augustus 2022

Spuitschuimisolatie aanbrengen 24m2

Wij hebben een plat dak met bitumen dakbedekking. We willen hier spuitschuimisolatie tegen aan. Het is een dak van ongeveer 24m2.


Isolatie Vledder
dinsdag 09 november 2021

Isoleren vloer/kruipruimte (65m2)

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn van het isoleren van de kruipruimte/vloer. Bijgaand de plattegrond van de woning. De overdracht is gepland op 17 januari. Ik weet niet tot waar de kruipruimte exact loopt. Ik weet wel dat de bijkeuken en garage niet geïsoleerd zijn dus het kan zijn dat hier geen kruipruimte onder zit. De vloer heeft een oppervlakte van minimaal 65m2.


Isolatie Meppel
maandag 07 juni 2021

Binnenmuur isoleren

Ik heb een huurwoning en vooral in de slaapkamer hoor ik continu geklets van mijn buren en ik heb hersenletsel waardoor dat geluid voor mij heel hinderlijk is. De woningbouw doet helemaal niets. Contact via email graag, niet telefonisch. Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: geluid isoleren Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Nijeveen
maandag 22 maart 2021

Binnenmuur tegen geluid isoleren

Het gaat om een rijtjeswoning. In de slaapkamer heb ik last van de buren die in de woonkamer schreeuwen. Slaapkamer zit op 1e verdieping. Graag laat ik de muur isoleren. Deze is ongeveer 4 x 4 meter.


Isolatie Sint Jansklooster
maandag 09 november 2020

Plafond en muren garage isoleren

Ik wil het plafond en de binnenmuren van de garage isoleren. Het plafond is 18 m2, en het gaat om 37,5 m2 wanden.


Isolatie Meppel
woensdag 15 januari 2020

Schuimbeton aanbrengen in kruipruimte

Ik ben bezig met het bouwen van een nieuwe badkamer, de houten vloer is reeds verwijderd en de ruimte is zover gereed dat er schuimbeton kan worden gestort. Leidingen zij aangelegd en de ruimte is voorzien van folie. Om verder te gaan heb ik op korte termijn schuimbeton nodig. Het gaat om een ruimte van 11 M2 en een diepte van 40 cm. totaal is er dur 4,4 m3 schuimbeton nodig. De ruimte ligt aan de voorkant van de woning en is zeer makkelijk bereikbaar.


Isolatie Vledder
zondag 01 september 2019

Gevels van binnenkeuken aan binnenzijde isoleren

Het betreft een bijkeuken (halfsteens muren) met kleine radiator. Maten 3.40 L x 1.85 B x 2.25 H. Min twee deuren en een raam van 1 x 1 mtr. Dak en vloer zijn geïsoleerd. Dak dmv 8 cm isolatieplaat, vloer 5 cm schuimplaten en 10 cm beton. Mijn wens is dat de gevels aan de binnenzijde op een juiste manier worden geïsoleerd met een voorzetwand (rachels/panlat) en met minimaal Rd 3,5 of Rd 4. Afwerkwand binnenzijde (warme kant) gips. Na afronding van de werkzaamheden wil ik een kapstok op kunnen hangen aan de muur/wand.


Isolatie Nijeveen
Offertes aanvragen