Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Maassluis

Kruipruimte isoleren (55m2) - Isolatie - Maassluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kruipruimte isoleren (55m2)

Ik wil mijn kruipruimte isoleren. Hij is 55m2 en 80cm diep. Ik wil het graag thermisch laten isoleren.


Isolatiespecialist Maassluis

Gratis offertes voor isolatie in Maassluis aanvragen

Recente opdrachten uit Maassluis

zaterdag 19 augustus 2023

Slaapkamer Wandpanelen - CanDo Acoustic lattenwand grijs eiken 30x260cm 2 stuks

Ik had vorige maand dit online formulier ook al ingevuld. Tot op heden helaas nog niets vernomen. Graag wil ik bij jullie nogmaals een offerte aanvragen voor het volgende mooie product: CanDo Acoustic lattenwand grijs eiken 30x260 cm, 2 stuks. Ik zou het op prijs stellen als de panelen op maat kunnen worden gezaagd door jullie vakman, specifiek voor mijn slaapkamermuur. De afmetingen van de totale muur zijn 255 cm in de hoogte en 340 cm (eigenlijk 341 cm) in de breedte (de hoogte is eigenlijk 263 cm, maar door de plinten is het min 7 cm). Graag maak ik ook gebruik van de gratis inmeetservice. Per 23 oktober 2023 ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Past het in die week om af te spreken? Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om een scherpe offerte te verstrekken voor de benodigde akoestische panelen, inclusief de 20% korting van de Praxis-app/pas? Daarnaast heb ik nog enkele aanvullende vragen: - Wat is de verwachte levertijd na het opmeten voor de plaatsing van de panelen? - Is de bezorging van de bestelling kosteloos of zijn er verzendkosten van toepassing? - Voor een eerlijk vergelijk ontvang ik graag een maatwerk all-in prijs inclusief bezorging, montage en opruimen. Ik kijk uit naar jullie reactie (voorkeur per mail) en dank jullie alvast voor de genomen moeite.


Isolatie Maasdijk
zaterdag 29 juli 2023

Slaapkamer Wandpanelen - CanDo Acoustic lattenwand grijs eiken 30x260cm 2 stuks

Graag zou ik bij jullie een offerte willen aanvragen voor akoestische panelen in CanDo Acoustic lattenwand grijs eiken, specifiek op maat gemaakt voor mijn muur in de slaapkamer met een afmeting van (h*b) 263 cm * 341 cm (afmeten met name de hoogte i.v.m. de plinten nog in overleg). Doen jullie ook inmeten? Ik heb interesse in de aankoop van 6 panelen voor mijn slaapkamer, en ik overweeg ook nog eens 3 extra panelen voor mijn woonkamer. Zie foto's oranje muur slaapkamer. Voordat ik tot mijn definitieve bestelling overga, zou ik graag willen weten welke prijs jullie mij kunnen aanbieden voor de genoemde hoeveelheid panelen. Kunnen jullie mij voorzien van een offerte voor 6 grijs eiken akoestische panelen voor mijn slaapkamer, en eventueel een aparte prijs voor de extra 3 stuks voor mijn woonkamer? Daarnaast heb ik nog enkele aanvullende vragen: - Wat is de extra korting t.o.v. de prijzen op de website op basis van de laagste prijs garantie? Ik heb een Praxis app. - Wat is de verwachte levertijd voor de panelen? - Wordt de bestelling gratis bezorgd of zijn er verzendkosten van toepassing? - Wat zijn de kosten van het maatwerk en de installatieservices? Opdracht is voor medio laatste week oktober 2023.


Isolatie Maasdijk
maandag 22 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Plaatsen van isolatiewand aan zijde met buren (betreft hoekwoning) op alle verdiepingen Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Maasland
maandag 08 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Houten vloer geluidsisolatie Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Rozenburg
maandag 30 januari 2023

Kruipruimte isoleren

Plafond in kruipruimte isoleren. Bodem is bedekt met folie en droog. Plafond kruipruimte is steen/beton. Wil je updates via WhatsApp ontvangen?: Houd mij op de hoogte via WhatsApp Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke isolatievorm(en) heb je interesse?: Vloerisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: 1977 - 1984 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Maasland
maandag 19 december 2022

Vloer isoleren vanuit kruipruimte (~60m2)

Ik zoek een specialist in isolatie die mijn vloer vanuit de kruipruimte kan isoleren. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 60m2. De kruipruimte is ongeveer 60cm diep. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.


Isolatie Brielle
maandag 07 november 2022

Kruipruimte isoleren (55m2)

Ik wil mijn kruipruimte isoleren. Hij is 55m2 en 80cm diep. Ik wil het graag thermisch laten isoleren.


Isolatie Maassluis
maandag 03 oktober 2022

Spouwmuur isoleren (115m2)

Ik wil mijn spouwmuur laten isoleren. Het gaat om ongeveer 115m2 en ik wil het thermisch laten isoleren. Eventueel wil ik ook mijn vloer laten isoleren, maar dat beslis ik liever in overleg met de vakman.


Isolatie Brielle
zondag 04 september 2022

Binnenmuur isoleren (100 m2)

De woning scheidingswanden zijn voorzien van voorzetwanden (metalstut + gips). De isolatie kan alleen vanuit de binnenzijde worden aangebracht. Het ging ongeveer om 100 m2.


Isolatie Brielle
donderdag 12 mei 2022

Tiny house isoleren, dak en gevels (22m2, grondopp.)

Ik heb een houten overkapping die ik dicht ga laten maken, zodat het een tiny house wordt. Dit wil ik laten isoleren, het dak en de gevels. De oppervlakte van de grond is ongeveer 22m2.


Isolatie Maassluis
maandag 25 april 2022

Tussenvloer isoleren ~80m2

Ik zoek een vakman voor het isoleren van een tussenvloer ( Begaande grond-1-ste verdieping). Het gaat vooral om isolatie voor de temperatuur. Ik schat dat het gaat om zo'n 80m2. Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Maassluis
donderdag 06 januari 2022

170m2 stucwerk aan de buitengevel en isoleren van de gevel

I am a home owner in Maasland. We would like to install a façade insulation system on our home. Would you be able to help with this project. I would be interested to have advice as to the best option and also to know the price I look forward your reply buitenwerk Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen


Isolatie Maasland
maandag 26 april 2021

Spouwmuur isoleren

Ik heb een tussenwoning uit 1964 met buitenmuren van bakstenen met cement voegen. Hier en daar heb ik spouwmuren met 5cm tussenruimte die nog te vullen zijn met spouwmuurisolatie. Graag wil ik meerdere vliegen in één klap slaan. Ik wil van mijn lelijke buitenmuren met beschadigingen en beginnend vocht problemen af en ik wil direct isoleren. Ik ben opzoek naar gevel bedrijven die mij een offerte kunnen leveren voor gevelisolatie die duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Het gaat om ongeveer 86 m2. Ik heb ook interesse in mechanische ventilatie voor mijn woning.


Isolatie Rozenburg
vrijdag 26 februari 2021

Zolder isoleren

Om het energielabel te verhogen, wil ik een deel van de zolder laten isoleren. Het is een schuin aflopend dak, en het gaat om een enkele zijde van ongeveer 7 m2. Graag hoor ik wat de kosten zijn hiervoor.


Isolatie Brielle
woensdag 28 oktober 2020

Muren thermisch isoleren

Het gaat om een oud pand uit 1900. Muur is volsteens. En er zit nu raggelwerk met daartegen aan Alkreflex isolatiefolie (R=1.3). En vervolgens gipsplaat met en afgewerkt met spachtelputz. Dit graag isoleren naar R=4.5. Het gaat om ongeveer 150 m². Slopen kan zelf gedaan worden. Electra weer terug geplaatst.


Isolatie Maasland
Offertes aanvragen