Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Helmond

Van buitenaf isoleren 27m² en daarna stucen 27m² - Isolatie - Helmond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Van buitenaf isoleren 27m² en daarna stucen 27m²

De buitenmuren moeten geisoleerd worden. Ik heb geprobeerd om spouwmuur isolatie te doen maar dit was lastig omdat een gedeelte van het huis geverfd is. Er moet van buitenaf geïsoleerd worden. Het gaat om thermisch isoleren. Het isoleren gaat om ongeveer 27m². Ik wil de buitenkant van deze gevel ook 27m² gestuct hebben. Daarna moet het ook geverfd worden (eventueel doe ik dit zelf).


Isolatiespecialist Mierlo

Gratis offertes voor isolatie in Helmond aanvragen

Recente opdrachten uit Helmond

woensdag 30 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Gemeentelijk monument met lichte en oude dakconstructie. Wij overwegen isolatie tussen de balkjes. Hebben ook nog houten plafond welke niet is geïsoleerd. Zijn ons aan het infomeren over materiaalkeuze en prijzen. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Gemert
maandag 17 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Nieuwbouw houten skelet bouw Voor de eerste verdieping ben ik opzoek naar geluidsisolatie Opbouw: Cementdekvloer met vloerverwarming Geluidsisolatie? OSB plaat Balkenlaag Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Helmond
maandag 06 februari 2023

Wanden isoleren (100m2)

Ik wil graag een mijn houten aanbouw laten isoleren. Ik haal zelf alle gipsplaten weg, dus er is alleen nog een houten karkas. Ik wil dat dat geisoleerd wordt, alleen niet met steenwol. Het gaat om 100 m2.


Isolatie Mierlo
maandag 10 oktober 2022

Verdiepingsvloer isoleren (~45m2)

We hebben een houten verdiepingsvloer die we mogelijk willen isoleren. Voor zowel het voordeel m.b.t. warmte en energie, maar ook de geluiden wanneer je op de eerste verdieping loopt. Opp. bedraagt ongeveer 45m2. Graag willen we dit gewoon in de bestaande verdiepingsvloer laten in spuiten (indien mogelijk), zodat er niet teveel werkzaamheden aan te pas komen.


Isolatie Someren
maandag 10 oktober 2022

Woning isoleren

Ik wil graag mijn wonen tegen geluid laten isoleren. Ik heb al een vakman laten langskomen en die zegt dat ik niet mijn spouwmuur kan laten isoleren. Ik wil graag samen met een vakman kijken wat de opties zijn om mijn huis te isoleren, vanuit daar een offerte opstellen en het laten isoleren.


Isolatie Gemert
donderdag 06 oktober 2022

Akoestische isolatie 12m² van de slaapkamer

Ik wil graag de slaapkamer laten isoleren voor geluid. Ik kan niet slapen van het leefgeluid van de buren. Er is een spauwmuur specialist geweest en we weten nu dat de spauw niet geisoleerd kan worden omdat het maar 0.5 tot 1 cm breed is. 4 bij 3 meter


Isolatie Gemert
dinsdag 30 augustus 2022

Binnenmuur en plafond isoleren (~40m2)

Wij hebben een garage bestaande uit enkelsteense muren en een niet geïsoleerd plafond/plat dak. Deze willen wij graag beide isoleren, zodat de garage een meer aangename werkplaats wordt gezien het nu te koud is in de winter en te warm in de zomer. Het plafond heeft een oppervlakte van ongeveer 18m2. De binnenmuren hebben een oppervlakte van ongeveer 21m2, misschien ietjes meer.


Isolatie Ommel
maandag 25 juli 2022

Tussenwand isoleren ~15m2

Zou graag een offerte willen ontvangen voor tussenwandisolatie. Het zal gaan om zo'n 15m2. Het is isolatie voor de temperatuur.


Isolatie Helmond
dinsdag 21 juni 2022

Binnenmuur (~24m2) + plafond isoleren (~40m2)

Ik wil graag een binnenwand in mijn huiskamer laten isoleren, van binnenuit. De afmetingen van de muur 8 bij 3 meter ongeveer. Ook wil de plafondruimte tussen huiskamer en 1e verdieping isoleren. Deze heeft een houten constructie, met de afmetingen 8 bij 5m. Graag op korte termijn werkzaamheden uitvoeren.


Isolatie Helmond
maandag 25 april 2022

Binnenmuren en evt plafond thermisch isoleren

Wij willen graag de binnenmuren en evt. het plafond thermisch isoleren. Er is geen spouwmuur. Groot huis. Liefst isolatie van binnen. Het huis is ongeveer 20m x 10m als basis oppervlakte. Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Helmond
maandag 24 januari 2022

Appartement geluidsdicht maken

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn appartement geluidsdichter kan maken. Graag de mogelijkheden bespreken t.a.v.: - verminderen van het geluid wat door de ramen naar binnen komt - verminderen van galm in de woning - verminderen van burengeluid (naaste buur) - verminderen van geluid wat doordringt vanuit de entree van het appartementencomplex Mijn appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 45m2.


Isolatie Deurne
maandag 10 januari 2022

Gevelbeplating & isolatie 60/70m2

Ik wil graag nieuwe gevelbeplating met daar achter isolatie. Het gaat om ongeveer 60/70m2.


Isolatie Helmond
maandag 23 augustus 2021

Muur isoleren 24m2

Burengeluid in tussenwoning uit de jaren 70 (met doorlopende betonnen vloeren) geen ankerloze bouw Gaat ongeveer 24 m2, graag een voorzetwand. Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: geluid isoleren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Helmond
woensdag 17 februari 2021

Van buitenaf isoleren 27m² en daarna stucen 27m²

De buitenmuren moeten geisoleerd worden. Ik heb geprobeerd om spouwmuur isolatie te doen maar dit was lastig omdat een gedeelte van het huis geverfd is. Er moet van buitenaf geïsoleerd worden. Het gaat om thermisch isoleren. Het isoleren gaat om ongeveer 27m². Ik wil de buitenkant van deze gevel ook 27m² gestuct hebben. Daarna moet het ook geverfd worden (eventueel doe ik dit zelf).


Isolatie Mierlo
donderdag 21 januari 2021

Wanden isoleren

We merken dat de muren minder geluidsdicht zijn dan we dachten, vooral luid-pratende vrienden van de buren in het weekend horen we goed. Ik wil onderzoeken of ik iets aan deze hinder kan doen. In eerste instantie dacht ik aan het isoleren van de spouwmuur (binnenmuur) met een tussenruimte van (volgens mij) 6 cm. Misschien dat die gevuld kan worden met isolatiemateriaal. Mocht dat niet kunnen dan blijkt het plaatsen van een voorwand een alternatief, maar omdat ook vloeren en plafons geluid overdragen twijfel ik of dit een oplossing zou kunnen zijn. Vooral de woonkamer is een issue. De aanbouw zal geïsoleerd zijn, maar de oude bestaande wand niet. Dat is een oppervlakte van 16 m2, een muur zonder ramen/deuren/hoeken. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie Beek en Donk
Offertes aanvragen