Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Helmond

Isolatie - Helmond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Helmond?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Aarle Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Boekel, De Mortel, De Rips, Deurne, Erp, Gemert, Lierop, Lieshout, Mierlo, Ommel, Someren, Veghel, Venhorst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Helmond aanvragen

Recente opdrachten uit Helmond

woensdag 17 februari 2021

Van buitenaf isoleren 27m² en daarna stucen 27m²

De buitenmuren moeten geisoleerd worden. Ik heb geprobeerd om spouwmuur isolatie te doen maar dit was lastig omdat een gedeelte van het huis geverfd is. Er moet van buitenaf geïsoleerd worden. Het gaat om thermisch isoleren. Het isoleren gaat om ongeveer 27m². Ik wil de buitenkant van deze gevel ook 27m² gestuct hebben. Daarna moet het ook geverfd worden (eventueel doe ik dit zelf).


Isolatie
donderdag 21 januari 2021

Wanden isoleren

We merken dat de muren minder geluidsdicht zijn dan we dachten, vooral luid-pratende vrienden van de buren in het weekend horen we goed. Ik wil onderzoeken of ik iets aan deze hinder kan doen. In eerste instantie dacht ik aan het isoleren van de spouwmuur (binnenmuur) met een tussenruimte van (volgens mij) 6 cm. Misschien dat die gevuld kan worden met isolatiemateriaal. Mocht dat niet kunnen dan blijkt het plaatsen van een voorwand een alternatief, maar omdat ook vloeren en plafons geluid overdragen twijfel ik of dit een oplossing zou kunnen zijn. Vooral de woonkamer is een issue. De aanbouw zal geïsoleerd zijn, maar de oude bestaande wand niet. Dat is een oppervlakte van 16 m2, een muur zonder ramen/deuren/hoeken. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
maandag 04 januari 2021

Woning isoleren

Wij willen de benedenverdieping van onze woning met enkelsteens muur uit 1925 vanuit de binnenkant isoleren. Graag met een zo hoog mogelijke isolatiewaarde. Het gaat om ongeveer 81 m². Welke materialen zijn hiervoor geschikt en hoeveel centimeter ruimteverlies heb je ongeveer? Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
Offertes aanvragen