Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Heerenveen

Dakbeschot isoleren tegen geluid - Isolatie - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakbeschot isoleren tegen geluid

Het dakbeschot van een slaapkamer is aan de buitenkant geisoleerd met 9 cm PIR platen. Echter horen we het praten van mensen in het cafe tegenover ons. De mensen staan buiten op het terras onder de terrasheaters. Nu willen we graag de binnen kant van het houten dakbeschot isoleren om af te zijn van het 'geroezemoes', de pratende en lachende cafegangers. Kunt u ons helpen? Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatiespecialist Lemmer

Gratis offertes voor isolatie in Heerenveen aanvragen

Recente opdrachten uit Heerenveen

donderdag 01 juni 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik heb recent een Horecazaak overgenomen waar ik boven (bij verkrijgen van vergunning) twee B&B kamers wils realiseren. Ik wil voorkomen dat de gasten in de B&B geluidsoverlast ervaren van de horecazaak. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Bedrijfspand Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Elsloo
maandag 24 april 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke isolatievorm(en) heb je interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Lemmer
vrijdag 14 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Houten verdiepingsvloer (beneden leefkeuken, boven slaapkamer), vloerbedekking / planken / balken (liggen in de binnenmuur) / rachelwerk / gipsplaten en de ruimte tussen de balken is opgevuld met steenwol en 'eco-coustic cotton' (matten van oude spijkerbroekenstof). Ondanks toegepaste isolatie nog veel geluid, zowel contactgeluid (lopen) als luchtgeluid (muziek, stemmen). Ik overweeg om Fermacell-platen in combimatie met een bv. kurk of wol te (laten) leggen, maar heb hierin advies nodig. Zelf doen of laten doen weet ik nog niet, dat hangt af van advies en prijs. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Elsloo
zaterdag 25 maart 2023

Kruipruimte isoleren

Wij wonen in een blokje van 3 en dan in het midden Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: Vloer isoleren Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar tussen 1977 en 1984 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Lemmer
maandag 26 september 2022

9,34 wand akoestische isolatie

Ik wil graag akoestische isolatie op 2 verdiepingen langs 2 wanden voorzetwanden plaatsen voor geluidsisolatie. het gaat om 2 wanden van 4,67 m2 Op de benedenverdieping staat nu een keukenblok tegen de muur geplaatst, die moet naar voren geplaatst worden om de isolatie te kunnen doen. Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoe wil je de muren isoleren?: Muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden)


Isolatie Oldemarkt
maandag 08 augustus 2022

Plat dak isoleren (18 m2)

Bovenop de garage is een nieuwe etage gebouwd. Ze hebben het dak er toen niet afgebouwd, maar erop gebouwd. Nu is heel koud in de winter omdat er lucht tussen zit. Zou dit geïsoleerd kunnen worden? En hoe noem je dat? Gaat om 15 a 18 m2.


Isolatie Joure
donderdag 19 mei 2022

Dakbeschot isoleren tegen geluid

Het dakbeschot van een slaapkamer is aan de buitenkant geisoleerd met 9 cm PIR platen. Echter horen we het praten van mensen in het cafe tegenover ons. De mensen staan buiten op het terras onder de terrasheaters. Nu willen we graag de binnen kant van het houten dakbeschot isoleren om af te zijn van het 'geroezemoes', de pratende en lachende cafegangers. Kunt u ons helpen? Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Lemmer
maandag 31 januari 2022

Plafond isoleren (~50m2)

Wij willen ons plafond isoleren, dus niet de vloer isoleren. Ik heb een plafond met balken, deze balken wil ik wel in zicht houden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50m2.


Isolatie Heerenveen
maandag 27 december 2021

Plaatsen voorzetwand (19m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn binnenmuur kan isoleren, zodat mijn buren minder last van mij hebben. Het gaat om de woonkamer, die muur is ongeveer 8m lang en 2,30m hoog.


Isolatie Heerenveen
dinsdag 17 augustus 2021

Binnenmuur isoleren 24m2

Willen graag een binnenmuur isoleren, gaat om 24 m2. Laat me graag informeren naar alle mogelijkheden.


Isolatie Akkrum
donderdag 26 november 2020

Muren thermisch isoleren

Betreft een oude stal, enkelsteens, welke omgebouwd gaat worden naar woonhuis/keuken. Muren lange zijde 2x 16 meter, korte zijde 1x 12 meter. Achterzijde heeft een raampartij van circa 6 meter.


Isolatie Noordwolde
donderdag 23 april 2020

Het isoleren van de gevel

Project omvat het naar binnen toe isoleren van de gevel met 10cm PIR platen (Rd 4,5) + afwerking rondom kozijnen. Woning is een twee onder 1 kap dus op de benedenverdieping drie wanden waarvan de lange zijde: circa 8x2,7 met daarop twee radiatoren en twee ramen van circa 1 m2 en een schouw met een gashaard (achter de gashaard isolatieplaatsen). Een zijwand met openslaande tuindeuren van circa 3x2,7 en 1 radiator. en een zijwand met een erker en 1 radiator. Daarnaast het tochtportaal isoleren.


Isolatie Heerenveen
donderdag 27 februari 2020

Woning aan de binnenkant isoleren

Voor onze nieuwe woning zitten wij vanwege het snelle resultaat aan spuitisolatie te denken. Het regelwerk staat dan al. De woning is 120 m2, en we willen alle wanden aan de binnenkant laten isoleren. Graag ontvang ik een offerte.


Isolatie Oldeberkoop
zaterdag 24 augustus 2019

Isoleren van hellend dak aan de binnenkant

Ik zou graag het hellende dak isoleren van binnen af. Het gaat om ongeveer 47 m2 dak. Ik dacht aan de mogelijkheid schapenwol of rigips. Graag ontvang ik hier meer advies over welke isolatie het geschiktst is.


Isolatie Lemmer
donderdag 23 mei 2019

Plafonds isoleren

De plafonds bestaan op dit moment uit systeemtegels. Er zal geïsoleerd moeten worden en vervolgens afgewerkt. Dit kan het systeem plafond zijn of gipsplaten.Het gaat om de woonkamer van ongeveer 40 m2, een slaapkamer van 20 m2 en van de badkamer van 10 m2.


Isolatie Oldemarkt
Offertes aanvragen