Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Diemen

Kruipruimte opvullen met schelpen - Isolatie - Diemen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kruipruimte opvullen met schelpen

Ik wil graag de kruipruimte opvullen met isolatie schelpen als ophoging en isolatie. Het gaat om ongeveer 13,5 m3 (30 cm over 45 m2). De kruipruimte is op 2 punten bereikbaar: via de voordeur en achterdeur. De reden van isolatie is het verzakken van de kruipruimte onder het huis.


Isolatiespecialist Diemen

Gratis offertes voor isolatie in Diemen aanvragen

Recente opdrachten uit Diemen

vrijdag 09 september 2022

Woning isoleren

Ik wil graag het geluid van mijn bovenburen dempen (contact en luchtgeluid), bijvoorbeeld met een verlaagd plafond.


Isolatie Diemen
dinsdag 23 februari 2021

Binnenmuur of plafond isoleren

In de slaapkamer is geluidsoverlast van het gezin ernaast, dat moet verholpen worden. Ik heb geluidshinder van het gezin naast mij in de slaapkamer, gaat om contactgeluiden. Ik wil graag weten wat hieraan te doen is en wat de mogelijkheden zijn.


Isolatie Diemen
dinsdag 06 oktober 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

I have a problem with impact noise from the neighbours above. I constantly hear them walking, moving furniture and slamming doors. I would like to isolate my bedroom ceiling because of this. Bedroom is 4 x 2.5 m


Isolatie Diemen
zaterdag 16 november 2019

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

Ik wil graag 6 kuub zand spuiten in de kruipruimte , hoogte is 50 cm .


Isolatie Diemen
woensdag 25 september 2019

Kruipruimte opvullen met zand

We hebben een hoekhuis en willen onder bij de buitenmuren laten ophogen zodat er geen zand vanuit de tuin onder het huis verdwijnt. Ik kan namelijk onder de fundering kijken. Wij hebben als het goed is geen kruipruimte, wellicht in de uitbouw, maar wij vermoeden van niet. Dan gaat het om muren van 5,4 voorkant en 8 zijkant meter. Ik denk dat het een stuk of 40 cm opgehoogd worden. Graag genoeg zand regelen zodat als blijkt dat er toch een kruipruimte aanwezig, deze ook direct opgevuld kan worden.


Isolatie Diemen
vrijdag 03 mei 2019

Betonnen vloer isoleren nieuwbouw

Ik zoek een collega vakman voor het volgende: Wij zijn bezig met het bouwen van een appartementen complex met een onderdoorgang. Achter de spouwmuur van deze onderdoorgang ligt een betonnen vloer dat geïsoleerd moet worden. Hierover wil ik graag samen met de vakman bekijken wat de mogelijkheden zijn en dit ten uitvoer brengen. Een optie is om een spuitlaag aan te brengen. De oppervlakte bedraagt minder dan 30 m2.


Isolatie Diemen
vrijdag 28 december 2018

Kruipruimte isoleren

Ik wil de kruipruimte isoleren met korrels. Het gaat om 45 m2, en de ruimte is ongeveer 80 cm hoog. Ik wil de prijs weten voor het isoleren.


Isolatie Diemen
zondag 16 december 2018

Dak aan binnenzijde isoleren

Het dak van mijn hoekwoning heeft al isolatieplaten van 4 cm maar dat vind ik te weinig. Het lijkt vrij gemakkelijk om nieuwe platen aan te brengen aan de binnenkant. Er zijn al vele verticale latten. Er is 1 dakvlak van 15 m2 en het andere deel is 15 m2 groot inclusief een Velux dakraam van 1.10 bij 1.30 meter. Dient de spouwmuur van de hoekwoning ook aangepakt te worden? Hier ontvang ik graag advies over.


Isolatie Diemen
maandag 31 juli 2017

Vloer en spouwmuren isoleren van een benedenwoning

Ik heb een benedenwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijg daarvan op 1 september de sleutel. Ik wil daar de vloer en spouwmuur laten isoleren. Ik maak graag een afspraak om de klus te bespreken, ik heb al toegang tot de woning. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.


Isolatie Diemen
zondag 25 september 2016

Muziekkamer isoleren

Ik ben muzikant en zou mijn muziekkamer willen isoleren, zodat de buurman mijn muziek niet hoort. De kamer heeft ongeveer een oppervlakte van 7-8 m2. Het zal gaan om 1 wand van de kamer op de eerste verdieping van een eengezinswoning.


Isolatie Diemen
zaterdag 25 juni 2016

Plat dak laten isoleren

Wij willen ons plat dak van 4 bij 5 gecontroleerd, eventueel gerepareerd, en dan geïsoleerd hebben. Wilt u een gedetailleerde offerte geven, met garantie, materiaal etc. Dank u wel


Isolatie Diemen
maandag 04 januari 2016

Kruipruimten opvullen

Voor mijzelf en mijn drie buren wil ik graag een prijsopgave ontvangen voor het volgende. Wij wonen in woningen die op veengrond zijn gebouwd. De grond is ingeklonken en daardoor kijken we in de kruipruimte onder de fundering door. Het is er ook een beetje vochtig doordat het grondwaterpeil de laatste jaren stijgt. Wij willen de kruipruimtes laten opvullen met zand en er wellicht ook een isolatiemateriaal laten plaatsen. Dat kan gaan om schelpenisolatie of een ander materiaal. Mijn eigen kruipruimte meet ongeveer 8 x 5,5 meter. Er moet 40 cm zand worden aangebracht, totaal dus 18 tot 20 m³ per woning. De buurwoningen hebben iets verschillende afmetingen, maar dit zal als gemiddelde correct zijn. Graag laat ik hier ter plaatse de situatie beoordelen en we ontvangen graag een prijsopgave.


Isolatie Diemen
dinsdag 29 september 2015

Ventilatie- en tochtproblemen verhelpen

In ons tweekamerappartement hebben wij zowel ventilatie- als tochtproblemen. Graag laten wij dit verhelpen. Er is in de slaapkamer een ventilatierooster dat niet goed sluit en vervangen moet worden. De tuindeur sluit ook niet goed waardoor er veel kou binnenkomt. Ook willen wij eens naar de centrale afzuigunit laten kijken in het complex. Wij denken dat deze te hard werkt want bij het openen van deuren merken wij dat ze bijna vacuüm worden getrokken. Misschien kan dat beter worden afgesteld. Door beide problemen hebben wij hoge stookkosten in de winter. Graag ontvangen we een prijsindicatie voor de werkzaamheden.


Isolatie Diemen
donderdag 02 juli 2015

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

Ik wil mijn kruipruimte ophogen met zand of schelpen. Graag advies hierover. De ruimte is 41.5 m2. De hoogte is nu 60 tot 80 cm. We willen het laten ophogen met ongeveer 50 cm. Er is een toegangspunt naar de kruipruimte, bij de voordeur.


Isolatie Diemen
donderdag 11 juni 2015

Kruipruimte opvullen met schelpen

Ik wil graag de kruipruimte opvullen met isolatie schelpen als ophoging en isolatie. Het gaat om ongeveer 13,5 m3 (30 cm over 45 m2). De kruipruimte is op 2 punten bereikbaar: via de voordeur en achterdeur. De reden van isolatie is het verzakken van de kruipruimte onder het huis.


Isolatie Diemen
Offertes aanvragen