Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Doetinchem

Cv installatie incl. leidingen vervangen - Sanitair en installatiewerk - Doetinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Cv installatie incl. leidingen vervangen

Wij willen in een gebouw alle sanitaire leidingen en cv leidingen vervangen en een nieuwe cv installatie.


Loodgieter / installateur Babberich

Offertes sanitair en installatiewerk in Doetinchem vergelijken

Recente opdrachten in Doetinchem

zondag 06 augustus 2023

Badgeiser vervangen

We maken nu gebruik van 1 grote badgeiser, die aan vervanging toe is. We denken aan een kleine keuken boiler beneden en een elektrische boiler of zonneboiler voor de douche en wastafel boven in de badkamer. Huidige brandstof voor warmwaterproductie:: gas Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken?: sanitair warm water Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Hengelo
vrijdag 23 juni 2023

Sanitaire installaties

Inventarisatie om te kijken of een boiler de geiser voor warm water kan vervangen. Wat gaat het kosten aanschaf en installatie. Huidige brandstof voor warmwaterproductie:: gas Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken?: sanitair warm water Om welk type gebouw gaat het?: 2-onder-1 kap Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken?: sanitair water verwarmen Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Hengelo
zaterdag 01 januari 2022

Cv installatie incl. leidingen vervangen

Wij willen in een gebouw alle sanitaire leidingen en cv leidingen vervangen en een nieuwe cv installatie.


Installatie- en leidingwerk Babberich
woensdag 17 december 2014

Sanitair, CV en elektra installeren

Er is een aantal zaken waar ik een vakman voor zoek: - Mijn douchecabine moet vervangen worden en waarschijnlijk ook de thermostaatkraan van de douche. Deze wordt namelijk niet meer warm. - In de keuken is slecht licht. Ik wil graag een extra lamp laten plaatsen. - 3 wandcontactdozen werken niet en moeten worden gerepareerd of vervangen. - In de woonkamer is een verwarming te weinig en op een van de slaapkamers is een te kleine verwarming; dus 2 nieuwe radiatoren plaatsen. - De kabel van de tv loopt wel naar boven, maar nu zou ik deze graag ook naar de andere slaapkamer en naar de zolder willen doorleggen. - Ook een internetkabel naar zolder doortrekken.


Installatie- en leidingwerk Hengelo
maandag 22 juni 2009

Loodgieter / installateur

Badmeubel installeren en een hangtoilet installeren + aansluitingen en wijzigen van waterleidingen + riool afvoer van toilet + vloertegels leggen(4m2.) Tegels aanwezig, sanitair nog niet aanwezig.


Installatie- en leidingwerk Lichtenvoorde
dinsdag 24 februari 2009

Loodgieter / installateur

wij willen vervangen: volledige sanitair in ons wc, te weten fontein, kraan, wc-pot en waterreservoir. tevens het betegelen van wand- en vloertegels. het gaat hier om een standaard maat van een toiletruimte.


Installatie- en leidingwerk Terborg
donderdag 29 juli 2004

Loodgieter / installateur

Het vervangen van enkele gietijzeren waterleidingen door koper. Aanleg van een ringsleiding voor warmwater. Aansluiten bestaand sanitair. Aansluiten nieuw sanitair. Aanleg ventilatie systeem. Plaatsen cv-ketel (VR-combi) en aansluiten op leidingnet.


Installatie- en leidingwerk 's-Heerenberg
Offertes aanvragen