Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Zutphen

Gevel isoleren en bewerken met steenstrips (130 m2) - Gevel - Zutphen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevel isoleren en bewerken met steenstrips (130 m2)

Zoek een vakman om mijn buitenmuren te isoleren met gevelisolatieplaten en deze afwerken met steenstrips. Rede hiervoor is dat de bestaande spouw niet geschikt is voor spouwmuur isolatie. Gaat om 130 m2.


Gevelspecialist / metselaar Eerbeek

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Zutphen

Recente aanvragen uit Zutphen

maandag 25 september 2023

Houten gevelbekleding plaatsen of vervangen

Het betreft een houtskelet woning. Voorgevel bestaat houten schroten met beperkte glasvezelisolatie. Ik wil deze gevel beter isoleren aan de buitenkant en hierbij de schroten vervangen door potdeksel. Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Houten gevelbekleding, Kunststof gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Eefde
donderdag 17 augustus 2023

Gevels repareren

Rechter buitenmuur van aanbouw is licht gaan hellen (komt uit 1990) waardoor er een kleine scheurvorming is ontstaan. Het gaat dan om een hoek van +/- 2x2 meter. Mijn voorkeur gaat uit naar een herstel van buitenaf om de grond te stabiliseren zodat dit niet verder gaat zakken, oorzaak was hoogstwaarschijnlijk de lekkende afvoer.


Gevel- en metselwerk Eerbeek
maandag 01 mei 2023

Steenstrips

Wil de gevel isoleren vanaf de buitenkant doormiddel van isolatie en steenstrips gaat om ongeveer 45 vierkante meter Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Hoeveel buitenmuren wil je isoleren?: 1 Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Zutphen
maandag 20 februari 2023

Buitengevel isoleren

Ik wil mijn gevel laten isoleren vanaf de buitenzijde. Mijn woning is een vrijstaande woning van 94 m2 met twee verdiepingen.


Gevel- en metselwerk Zutphen
dinsdag 29 november 2022

Uitbouw bekleden met steenstrips

Ik heb een uitbouw dat ik wil laten bekleden met steenstrips. Deze moeten dezelfde look hebben als de woning zelf. De uitbouw is zelf ongeveer 15m2, maar heeft een grote pui aan de achterzijde. Aantal m2 is lastig in te schatten. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Gevel- en metselwerk Dieren
maandag 14 november 2022

Buitengevels isoleren + afwerken steenstrips (~80m2)

We willen graag het woongedeelte isoleren aan de buitenkant en met steenstrips opnieuw bekleden in het bestaande patroon. Het gaat om een oude boerderij met een aangebouwde schuur. Deze aangebouwde schuur hoeft niet. Op de achtergevel heeft klimop gezeten waardoor deze wat aangetast is. Optioneel: In de achtergevel zouden we een raam willen plaatsen van 5 meter breed op de begane grond. Opp: geschat 80m2.


Gevel- en metselwerk Empe
woensdag 09 november 2022

Zijgevels isoleren + afwerking 65m2

Het gaat om werkzaamheden aan een blinde muur van ca. 10 meter lengte en 6,5 meter hoogte (dus geen kozijnen of andere gevelonderbrekende elementen [de poortdeur en verlichtingskabels gaan eruit]) onder een breed dakoverstek. Verder is er sprake van een 100 cm brede, betegelde steeg, waarin vanwege de werkzaamheden aan de muur dus maar een smalle stijger past. Het zou erg prettig zijn als de gevelisolatie ook een stuk in de grond kan worden doorgevoerd. Qua afwerking willen wij steenstrips.


Gevel- en metselwerk Zutphen
dinsdag 01 november 2022

Gevels uitbouw isoleren en stucen 50m2

Zoek een vakman die de gevels van de bestaande uitbouw bg kan isoleren en stucen. Het gaat om ~50m2


Gevel- en metselwerk Laren
zaterdag 29 oktober 2022

20m2 achtergevel renoveren

Lengte achtergevel 4.00m hoogte ong. 4.50m. De huidige gevel is van hout, enkel glas, met achter zet ramen en een tweetal schuifdeuren die niet perfect sluiten. De gewenste situatie is om de achtergevel/serre zoveel mogelijk intact te houden. Glas vervangen door triple glas. Schuifdeuren te vervangen door een enkele draaideur, de houten panelen onderzijde te isoleren. Het betreft een gemeentelijk monument voor de wijzigingen dient vergunning te worden aangevraagd. In het verlengde van de serre ligt de achtergevel van de keuken waarvan het glas vervangen kan worden Graag uw offerte


Gevel- en metselwerk Zutphen
donderdag 27 oktober 2022

Vochtige muren injecteren (~60m2)

Mijn huis komt uit 1903 en ik heb erg last van optrekkend vocht en daardoor schimmel op de muren. Ik wil de muren graag laten injecteren om dit tegen te gaan. Het betreft een hoekwoning, van 2 verdiepingen. Totale oppervlakte ongeveer 60m2.


Gevel- en metselwerk Zutphen
maandag 10 oktober 2022

Buitengevel isoleren 90m²

Ik wil graag mijn vrijstaande woning graag voorzien van isolatie. En graag afgewerkt worden met crepi. Het gaat om ongeveer 90m²


Gevel- en metselwerk Empe
zondag 02 oktober 2022

Isolatie aanbrengen achter houten gevelbekleding (~40m2)

De muren van de bovenverdieping bestaan uit een enkelsteens binnenmuur en aan de buitenzijde gepotdekselde planken. De spouw is 6 a 7 cm en we willen een isolatie met een Rd-waarde van tenminste 3,5. In totaal gaat het om ongeveer 40m2. Voor het aangezicht van het huis zouden we het liefst de huidige houten planken hergebruiken. Op de bijgevoegde foto is de ene zijkant te zien. Aan de andere zijkant dient hetzelfde te gebeuren.


Gevel- en metselwerk Laren
dinsdag 27 september 2022

20 m2 muren thermisch isoleren + crepi & cementbepleistering

Ik wil graag mijn muren thermisch laten isoleren het gaat om 20 m2.


Gevel- en metselwerk Almen
zondag 25 september 2022

Gevel isoleren + afwerken steenstrips (7,5m2)

Mijn aanvraag betreft 1 gevel van de bijkeuken. Hier moet isolatie tegenaan komen en afgewerkt worden met steenstrips. De oppervlakte bedraagt 7,5m2.


Gevel- en metselwerk Barchem
vrijdag 23 september 2022

Gevel isoleren en bewerken met steenstrips (130 m2)

Zoek een vakman om mijn buitenmuren te isoleren met gevelisolatieplaten en deze afwerken met steenstrips. Rede hiervoor is dat de bestaande spouw niet geschikt is voor spouwmuur isolatie. Gaat om 130 m2.


Gevel- en metselwerk Eerbeek
Offertes aanvragen