Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Veenendaal

Gevelisolatie buitenaf 35m2 + stucen - Gevel - Veenendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelisolatie buitenaf 35m2 + stucen

Ik wil graag 35 m2 gevelisolatie aanbrengen met afwerking tegen spouwmuur. Er moet van buitenaf geisoleerd worden, ik denk PS isolatie en daarna stucen.


Gevelspecialist / metselaar Overberg

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Veenendaal

Recente aanvragen uit Veenendaal

zondag 30 juli 2023

Herstellen haarscheur hoekwoning

Ivm plaatsen spouwmuurisolatie moeten wij een haarscheur in de gevel herstellen. Deze haarscheur begint op 30cm hoogte, gaat kaarsrecht naar boven en stopt op ongeveer 2 meter hoogte.


Gevel- en metselwerk Veenendaal
zondag 23 juli 2023

Gevels repareren

Muur laat op de eerste verdieping voor een klein deel los. Dit stukje buigt naar voren en zit bij een dakkapel. Scheur boven de deur, latei moet waarschijnlijk vervangen worden. Zijkant zit scheur in de muur. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Minder dan 10 m² Uit welk materiaal bestaat de gevel?: Bakstenen Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Algemene gevelrenovatie (scheuren, beschadigingen, ...) Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Amerongen
maandag 24 april 2023

Steenstrips

Voorgevel, ongeveer 30 - 40 m2 Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Wil je ook direct je gevel isoleren?: Nee Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Veenendaal
dinsdag 11 oktober 2022

Gevel voegen en aanslag verwijderen 15m2

Ik wil graag de voorkant van mijn gevel opnieuw laten voegen en de aanslag laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 15m2.


Gevel- en metselwerk Veenendaal
zaterdag 18 juni 2022

Voegwerk op paar plekken in de gevel repareren

Graag willen we op een paar plaatsen het voegwerk laten repareren (cijfer 1 en 3 in de foto's). Tijdens de storm afgelopen lente (windkracht 7 en veel regen). kregen we hierdoor lekkage op de begane grond en 1e verdieping. Ook willen we graag het loze afvoerpijpje (cijfer 2 op de foto's) laten weghalen en afkitten. Dan kan daar ook geen lekkage ontstaan.


Gevel- en metselwerk Veenendaal
maandag 06 juni 2022

Gevels opnieuw stucen

Er zit een ruwe structuur op de muur. We hebben de garagedeur dicht laten maken en willen de stenen nu opnieuw laten ‘stucen’ zodat het een zelfde uiterlijk heeft. Ik kan foto’s sturen, maar volgens mij niet bijvoegen.


Gevel- en metselwerk Renswoude
zaterdag 30 april 2022

Buitengevels isoleren + stucen ~135m2

Ik zoek een vakman die de buitengevel kan isoleren + stucen Huis van 60 jaar oud. Het gaat om ~135m2. buitenwerk Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen


Gevel- en metselwerk Leersum
zaterdag 29 januari 2022

De gevels voorzien van stucwerk

Wij hebben een vrijstaande bungalow met een plat dak. De bakstenen (gelig) muren wil ik laten stuken. Hier en daar zit er een scheur in het metselwerk, maar deze zijn oud. De oppervlakte van de gevels is ongeveer 85 m2. Daarnaast wil ik waarschijnlijk ook de schuur laten stuken. Ben bezig met de gemeente voor vergunning. Verder wil ik ook een smetrand.


Gevel- en metselwerk Leersum
maandag 10 januari 2022

Gevelisolatie buitenaf 35m2 + stucen

Ik wil graag 35 m2 gevelisolatie aanbrengen met afwerking tegen spouwmuur. Er moet van buitenaf geisoleerd worden, ik denk PS isolatie en daarna stucen.


Gevel- en metselwerk Overberg
dinsdag 14 december 2021

Gevels renoveren 25m2

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn gevel. Gaat om uitslijpen, opnieuw voegen en eventueel sealen. Is in totaal ongeveer 25 m2.


Gevel- en metselwerk Veenendaal
woensdag 27 oktober 2021

Buitengevel bekleden en isoleren (264m2)

Onze woning is een vierkante jaren 70 doos van 11x11 (buitenzijde) en 6 m hoog van betonbaksteen, die willen we bekleden en isoleren. Het liefst wil ik een gedeelte gestuct en een gedeelte in hout afgewerkt, maar dit is nog afhankelijk van de prijs. Ik laat mij graag informeren hierover.


Gevel- en metselwerk Leersum
maandag 11 oktober 2021

Buitengevel isoleren vrijstaande woning

Het gaat om het isoleren van de gevel op de noordzijde van een vrijstaande woning. Er zit nu nog met klimop tegenaan. Dit geeft in de woonkamer het grootste warmteverlies (en vocht). De gevel is zo'n 8 meter breed bij 4 meter hoog. Eventueel ook de aanbouw van 3 meter bij 2,5 meter isoleren, deze zit ook aan de noordkant (zonder klimop).


Gevel- en metselwerk Veenendaal
vrijdag 03 september 2021

Betonnen omlijsting in de voorgevel vernieuwen

Wij zijn bezig met het oriënteren voor deur omlijsting. We willen graag een strakke beton rand om onze voordeur heen en de betonnen randen die er nu zijn bij ons huis, laten renoveren. Hoor het graag. Is de gevel geschilderd?: nee Uit welk hoofdmateriaal bestaat de gevel?: bakstenen Wat is de oppervlakte van de gevel?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Veenendaal
dinsdag 23 maart 2021

Voegwerk stukje muur 210 bij 150cm

Ik zoek iemand die binnenkant garagemuur 210 hoog en 150 cm breed kan voegen. Is nooit afgewerkt na uitbouw.


Gevel- en metselwerk Veenendaal
dinsdag 05 januari 2021

Gevel isoleren en bekleden met crepi

Vrijstaand oud huis in bosrijke omgeving, geen spouwmuur, (deels klampmuur), dak reeds geïsoleerd. Huis graag voorzien van isolatie van circa 10 cm en afwerking met crepi, oppervlakte circa 125 m² (alle gevels excl ramen).


Gevel- en metselwerk Leersum
Offertes aanvragen