Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Huizen

Gevels renoveren (17m2) - Gevel - Huizen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevels renoveren (17m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn gevels kan renoveren. Het betreft het reinigen, impregneren en het herstellen van de voegen. Het gaat om ongeveer 18m2.


Gevelspecialist / metselaar Huizen

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Huizen

Recente aanvragen uit Huizen

woensdag 12 juli 2023

Gevels renoveren

Dag Metselgigant, In augustus of september wordt mijn achtertuin opnieuw aangelegd en onderdeel daarvan is waarschijnlijk het plaatsen van zwarte verticale latjes tegen de zijgevel van wat voorheen een garage was. De zijkant van die garage zit alleen aan de regenkant, waardoor het voegwerk er inmiddels slecht aan toe is. Daarom zou ik dit graag willen laten herstellen voordat er iets tegenaan geplaatst wordt, zodat de basis goed is en er geen ongedierte naar binnen kan kruipen via ontstane gaten. Het uiterlijk is minder belangrijk omdat er toch iets overheen geplaatst wordt, het herstel is dus vooral functioneel. De oppervlakte ligt naar schatting rond de 10 m2. Een andere optie is het voegwerk niet laten herstellen maar de zijgevel laten stucen. Daarom ben ik benieuwd naar de kosten van de verschillende opties – en beide opties zien er ook heel anders uit natuurlijk. Ik heb foto's. Vriendelijke groeten, Denise Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Minder dan 10 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen) Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Huizen
dinsdag 25 april 2023

Gevels renoveren

Het betreft lokaal, meest op beganegrondniveau, herstellen van voegwerk. Meerdere plekken van ca 3-10 m2 elk Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen) Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Huizen
vrijdag 30 september 2022

Gevel renoveren voegen en impregneren 75m²

Ik wil graag van 3 of 4 woningen de gevels renoveren. Het gaat om voegwerk en eventueel impregneren


Gevel- en metselwerk Huizen
woensdag 28 september 2022

Betonblokken metselen 22m2

Zoek een vakman die wat betonblokken kan metselen. Het gaat om 22m2(10x2,2m).


Gevel- en metselwerk Huizen
vrijdag 16 september 2022

Gevels renoveren (72m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn gevels kan renoveren. Het betreft het reinigen, impregneren en het herstellen van de voegen. Het gaat om ongeveer 18m2. We gaan dit samen met een 4-tal buren doen. Dus de totale oppervlakte wordt dan 72m2.


Gevel- en metselwerk Huizen
vrijdag 12 augustus 2022

Buitenvensterbanken herstellen.

Het opnieuw voegen (herstel) van buitenvensterbanken


Gevel- en metselwerk Huizen
vrijdag 24 juni 2022

Gevels impregneren (~130m2)

Mijn huis die geschakeld en geïsoleerd is, wil ik laten impregneren. Ik schat de oppervlakte op een 130m2. Verder geen afwerking gewenst.


Gevel- en metselwerk Huizen
dinsdag 21 juni 2022

Gevelbekleding plaatsen

Wij willen graag over de bestaande houten gevel (rabat delen) kunststof laten plaatsen. Liefst in de kleur antraciet. Lengte ong. 470 hoogte 100. Deze gevel zit tussen de beneden verdieping en eerste verdieping


Gevel- en metselwerk Huizen
dinsdag 10 mei 2022

Gevel impregneren (~45m2)

Wij hebben een gestuct huis, een boerderij uit 1624, aan 1 kant van het huis blijft de verf (aan de buitenkant van het huis) afbladderen vanwege vocht, we weten niet waarvandaan. Nu willen wij dit oplossen door deze gevel te laten impregneren (als dat de oplossing is). De gevel heeft een oppervlakte van ongeveer 45m2. Daarna willen we het ook weer af laten werken met stuc.


Gevel- en metselwerk Huizen
maandag 09 mei 2022

Buitengevels isoleren + afwerken met stucwerk (~100m2)

Ik heb 33cm dikke steense muur en wil deze laten isoleren via de buitenzijde, want er zit geen spouw in. Daarna wil ik deze ook laten afwerken met stucwerk. De gevel heeft een oppervlakte van ongeveer 126m2, maar hier moeten de ramen nog wel vanaf.


Gevel- en metselwerk Huizen
dinsdag 04 januari 2022

Gevels renoveren (17m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn gevels kan renoveren. Het betreft het reinigen, impregneren en het herstellen van de voegen. Het gaat om ongeveer 18m2.


Gevel- en metselwerk Huizen
vrijdag 17 december 2021

Gevels renoveren ~7600m2

Wij zoeken een specialist, voor het renoveren van de gevels van een winkelcentrum. Werkzaamheden - gevel stoomreiniger - herstel voegwerk - impregneren gevel Graag vaste prijs m2 te vermelden Het gaat om 7600m2 gevels dit is exclusief kozijnen.


Gevel- en metselwerk Huizen
dinsdag 19 oktober 2021

Vervangen ramen/kozijnen en gevelbekleding door kunststof

Ik wil de ramen/kozijnen en gevelbekleding van mij huis voor en achter vervangen door kunststof . Graag wat advies en informatie. Achterkant is iets groter dan de voorkant.


Gevel- en metselwerk Huizen
maandag 20 september 2021

Buitengevel isoleren

gevel isolatie door platen tegen binnenmuur of buitenmuur


Gevel- en metselwerk Huizen
woensdag 23 juni 2021

Houten gevelbekleding vervangen door kunststof 24m2

Wij willen graag redcedar houten gevelbekleding vervangen met kunststof gevelbekleding. Het gaat om de voorzijde met een oppervlakte van 24m2.


Gevel- en metselwerk Huizen
Offertes aanvragen