Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist Den Haag

Zijgevel isoleren(geen spouwmuurisolatie) ~65m2 - Gevel - Den Haag

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zijgevel isoleren(geen spouwmuurisolatie) ~65m2

Zoek een vakman die de zijgevel kan isoleren. Het gaat om ~65m2. Het is geen spouwmuur.


Gevelspecialist / metselaar Den Haag

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Den Haag

Recente aanvragen uit Den Haag

donderdag 23 juni 2022

Zijgevel isoleren(geen spouwmuurisolatie) ~65m2

Zoek een vakman die de zijgevel kan isoleren. Het gaat om ~65m2. Het is geen spouwmuur.


Gevel- en metselwerk Den Haag
maandag 13 juni 2022

Gevels injecteren (~140m2)

Ik heb bij een woning in wateringen last van vocht waardoor het schilderwerk los komt van de gestucte gevel. Mijn vraag is of het zou helpen om de gevel te injecteren. De oppervlakte is ongeveer 140m2. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.


Gevel- en metselwerk Wateringen
woensdag 25 mei 2022

Gevel isolatie

Isolatie gevel aan achterzijde diverse woningen. Op een enkel raam na betreft het een blinde muur. De bekleding van de isolatie moet onderhoudsvrij zijn. De dakgoten moeten ook aangepast worden. Gaat op een gevel van in totaal 180m². Gaat ook om een adres op de Piet heinstraat 111. De gevels mogen afgewerkt worden met stuc, of een ander soort onderhoudsvrij materiaal.


Gevel- en metselwerk Den Haag
dinsdag 24 mei 2022

Keralit gevelbekleding vervangen

Het pand is bekleed met keralit dat vervangen moet worden. Graag weer met keralit. De maten zijn als volgt: hoogte van het pand is 588cm. Voorkant: 850 cm breed. 1e etage over de gehele breedte 255cm x 850 cm. Begane grond stukjes rondom deur en raam. Achterkant: 255 cm x 850 cm. Rechterzijkant: 588 c, x 850 cm Linkerzijkant: 266 cm x 850 cm 4 kleine ramen van 140x140 op de 1e etage (voor 3 en achter 1) en aan de achterkant nog 1 groot raam van 260x140. Op de begane grond een klein raam van 55x130 en de deur van 140x290. De delen van het kunststof zijn 14 cm breed. Zo nodig kan ik foto's opsturen.


Gevel- en metselwerk Den Haag
vrijdag 06 mei 2022

Trespa platen plaatsen tegen de achtergevel van de dakopbouw

Trespa platen plaatsen. Het betreft een achtergevel van een dakopbouw. Voorheen hebben er plasticschootje gezeten die inmiddels zijn verwijderd. De ondergrond waar de nieuw witten 6mm trespa platen op gemonteerd mogen worden betreffen houtenschroten. Het gaat om ~6 a 7m2. Wil je de muren ook laten isoleren?: nee Welke oppervlakte moet bekleed worden?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Den Haag
maandag 25 april 2022

Buitengevel isoleren

Een deel van het oorspronkelijke woonhuis is enkelsteens met aan de binnenzijde plaatmateriaal op de begane grond. Is het mogelijk de begane grond op een effectieve wijze te isoleren ? De ramen/deuren zijn alle voorzien van dubbelglas. Is naar schatting 40 m2


Gevel- en metselwerk Honselersdijk
maandag 25 april 2022

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Vrijstaande villa willen we van buiten isoleren en afwerken met crêpe. Beide hoogwaardige kwaliteit. Kleur mag niet verkleuren en niet gevoelig zijn voor mos etc. Kleur waar de aan denken is RAL 1015 Gaat om 175 a 200 m2.


Gevel- en metselwerk Den Haag
donderdag 21 april 2022

Gevel voegen en schoonmaken

Zoek een vakman voor het voegen en schoonmaken van mijn gevel. Oppervlakte is niet bekend, graag wat advies en info.


Gevel- en metselwerk Naaldwijk
woensdag 20 april 2022

Gevels renoveren

De gevel is toe aan onderhoud (mortel vervangen). Dit zou ik graag icm het isoleren van de spouwmuur doen voor de gehele woning (VvE beslaat deze drie appartementen) Werkzaamheden: Gevelrenovatie / Voegrenovatie (bijv. voegherstel en aanslag verwijderen) Oppervlakte niet bekend.


Gevel- en metselwerk Den Haag
dinsdag 19 april 2022

Achtergevel isoleren en afwerken met crepi (~30m2)

Ik zoek een vakman die mijn achtergevel van buitenaf kan isoleren. Vervolgens wil ik dit ook laten afwerken met crepi. De oppervlakte is ongeveer 30m2. Dit om in aanmerking te komen voor de ISDE subsidie.


Gevel- en metselwerk Den Haag
donderdag 07 april 2022

Achtergevel renoveren ~30m2

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het herstellen van de voegen in de achtergevel, ik zou graag nog met de vakman willen bekijken wat er nog meer gedaan moet worden aan de gevel. Het gaat om ongeveer 30m2. Je kan beter zelf komen kijken Is de gevel geschilderd?: nee Uit welk hoofdmateriaal bestaat de gevel?: bakstenen Wat is de oppervlakte van de gevel?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Den Haag
vrijdag 18 maart 2022

Gevelrenovatie

1.boven een latei zit een scheur. waarschijnlijk roestwerking van een balk. 2.daarnaast nog twee andere scheuren in de gevel die herstelt moeten worden.


Gevel- en metselwerk Den Haag
maandag 14 maart 2022

Gevelbekleding van schuur vervangen (~15m2)

Ik wil graag de panelen van mijn schuur laten vervangen. Indien mogelijk naar kunststof. Het gaat om ongeveer 15m2.


Gevel- en metselwerk Wateringen
woensdag 23 februari 2022

Gevel reinigen en eventueel impregneren (142m²)

De gevel (stuc spachtel) is twee jaar na de bouw groen uitgeslagen. Wij willen hem laten reinigen en eventueel laten impregneren. Gaat om bovenkant huis 142m². Ik wil hiervoor ook graag 2 offertes voor ontvangen, één voor het reinigen en één voor het reinigen + impregneren.


Gevel- en metselwerk Monster
maandag 21 februari 2022

Gevel van binnenuit isoleren (~30m2)

Ik zou graag 1 muur in de woonkamer van binnenuit laten isoleren. Het gaat om een muur van ongeveer 10 meter lang en 3 meter hoog. Er zitten 2 schouwen in de muur en er staat 1 radiator voor. De isolatie moet voldoen aan de eisen om subsidie aan te mogen vragen.


Gevel- en metselwerk Den Haag
Offertes aanvragen