Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Den Haag

Gevel - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Den Haag?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Den Haag die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Den Haag

Recente aanvragen uit Den Haag

dinsdag 05 januari 2021

Buitenmuur isoleren

Ik ben de bewoner/eigenaar binnen een VVE van de benedenverdieping en wil graag een offerte voor buitenmuur isolatie aan voor en achter zijde. Gaat maximaal om 40 m2


Gevel- en metselwerk
dinsdag 05 januari 2021

Gevel herstellen

Na bouwwerkzaamheden heeft ons huis licht scheuren in het knipvoegwerk. Foto's zijn aanwezig van het voegwerk. Betreft een ouderwetse knipvoeg in 2 kleuren. Gaat om minder dan 10 m2. Gaat waarschijnlijk om een verzekeringskwestie.


Gevel- en metselwerk
maandag 04 januari 2021

Gevel opnieuw bekleden

De gevel is van hout en heeft momenteel een stuclaag en daarover Surfacoat (spuitstucwerk?), echter laat deze los, waarschijnlijk door de werking van het hout en temperatuurverschillen. Het stucwerk zal waarschijnlijk moeten worden verwijderd en een nieuwe passende bekleding zal moeten worden gekozen. Wellicht is schilderen direct op het hout van de gevel ook een optie. De gevel bestaat uit vlakke delen maar heeft ook een rond deel, en is 10 x 5 meter.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen