Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Aalsmeer

Gevelbekleding vervangen - Gevel - Aalsmeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelbekleding vervangen

Ik wil graag nieuwe kunststof gevelbekleding in plaats van het hout. Het gaat om een hoekwoning. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.


Gevelspecialist / metselaar Aalsmeer

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Aalsmeer

Recente aanvragen uit Aalsmeer

woensdag 26 juli 2023

Kunststof gevelbekleding plaatsen of vervangen

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi), Kunststof gevelbekleding, Cementbepleistering, Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...) Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
zaterdag 08 juli 2023

Gevels renoveren

We willen crepi gevel met isolatie. Met creme kleur Is de gevel geschilderd?: nee Uit welk hoofdmateriaal bestaat de gevel?: crepi Wat is de oppervlakte van de gevel?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
woensdag 05 juli 2023

Gevels renoveren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen), Gevel impregneren tegen vocht Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
maandag 10 oktober 2022

Scheur in gevel herstellen

Er zit een scheur in mijn gevel, aan de buitenzijde. Ik wil dit graag gerepareerd hebben. Ik schat de lengte van de scheur op een 1m.


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
maandag 07 februari 2022

Houten boeidelen vervangen door kunststof

Vernieuwing van bestaande houten boeidelen. Ik wil graag kunststof boeidelen. Betreft ongeveer 12 meter.


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
dinsdag 27 juli 2021

Gevel renoveren voorzijde

Gevel moet gerepareerd worden


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
maandag 31 mei 2021

Kunststof gevelbekleding vervangen

Woonhuis, nu gedeeltelijk voorzien van houten platen, die na 30 jr vervangen moeten worden Wil je de muren ook laten isoleren?: nee Welke oppervlakte moet bekleed worden?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
maandag 25 januari 2021

Gevel renoveren

We zijn opzoek naar een vakbedrijf voor een opknappen van de gevel. Het was een oude schuur nu woonhuis. Graag opnieuw metselen met kleur. In overleg met de vakman. Het heeft een plat dak en is ongeveer 2.50 m hoog. Het zal ongeveer om 90 m2. gaan. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee


Gevel- en metselwerk Rijsenhout
dinsdag 15 december 2020

Isoleren en bepleisteren

Ik wil graag de buitenmuren laten bepleisteren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Circa 50 m2. Ook de muren isoleren graag.


Gevel- en metselwerk Rijsenhout
donderdag 10 december 2020

Gevelbekleding vervangen

Ik wil graag nieuwe kunststof gevelbekleding in plaats van het hout. Het gaat om een hoekwoning. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
maandag 13 juli 2020

Metselen voorgevel

Het betreft 3 halfsteens gemetselde muren van een 2 onder 1 kap woning, de voorgevel is schoon metselwerk, de zijgevel heeft een stuclaag in redelijk goede staat, de achtergevel is ook gestuct maar slecht. Totaal tussen de 40 en 45 m2. Ik wil hier ook graag 4-5 cm dik isolatiemateriaal ophebben met steenstrips. Verder wil ik dit graag allemaal gemetseld hebben.


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
vrijdag 06 december 2019

Schimmelvorming, waarschijnlijk door koude brug

De bakstenen muur heeft slecht voegwerk en slaat door. Wij hebben problemen met schimmelvorming, mogelijk door koude brug. Het is aan de binnenzijde aan de onderkant van de muur en in de hoeken. Het gaat om ongeveer 25 m2.


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
maandag 26 augustus 2019

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Wij hebben een vrijstaand woonhuis die wij willen isoleren en afwerken met Crepi. Momenteel is de buitenkant van baksteen en de geveltop is met hout. Het hout zou verwijdert moeten worden en mogelijk afgevoerd. Zouden de afvoerkosten apart vermeld kunnen worden op de offerte? De totale gevel oppervlakte is ongeveer 124 m2 en een steiger rondom plaatsen is mogelijk. De hoogte van de grond tot aan het hout is 2,76 meter.


Gevel- en metselwerk Aalsmeerderbrug
zondag 04 augustus 2019

Het isoleren en bekleden van de buitengevels van een vrijstaande woning

Ik zoek een gevelspecialist die onze volledige buitengevels kan isoleren en bekleden met stucwerk en steenstrips. Het gat om een vrijstaande woning van 120 m2. De onderste 50 cm van de gevel dient bekleed te worden met steenstrips. Hetgeen daarboven met stucwerk. De maximale werkhoogte zal ongeveer 5,5 meter zijn.


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
zondag 19 mei 2019

Zuilen metselen voor een poort

Ik wil twee zuilen laten metselen met een brievenbus intercom en verlichting er in. Er staat al een hek met 2 palen daarom heen wil ik de zuilen laten metselen. Wat gaat zoiets kosten?


Gevel- en metselwerk Aalsmeer
Offertes aanvragen