Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien Den Haag

Internet kabel doortrekken - Elektra - Den Haag

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Internet kabel doortrekken

Vanuit de stoppenkast 1 hoog moet een internetkabel door getrokken worden naar de router in de woonkamer. Uitdaging zijn 2 muren en een trap.


Elektricien Den Haag

Offertes van erkende elektriciens in Den Haag aanvragen

Recente aanvragen uit Den Haag

zaterdag 16 juli 2022

3 rookmelders vervangen

Het vervangen van 3 rookmelders aangesloten op het elektriciteitsnet.


Elektra en groepenkast Naaldwijk
woensdag 30 maart 2022

Elektra vervangen

Het huis wordt gestript. Alles van groepenkast tot stopcontact, verlichting en schakelaars moet nieuw. Er zitten nog geen elektriciteitsbuizen in de muren, dit moet ook nieuw. Woonkamer, keuken, bureau, hal (2 verduren) badkamer met was en droogmachine, 4 slaapkamers. Graag ruwe inschatting lichtpunten, schakelaars en stopcontacten + totaalprijs schatting. Geen nood aan bewaren van elementen, grof werk.


Elektra en groepenkast Den Haag
maandag 21 februari 2022

Vervangen electra nieuwe meterkast

Graag willen wij de electra laten vervangen, nieuwe meterkast met minimaal 10 groepen, aardlekschakelaar en op diverse plekken stopcontacten. Het huis is momenteel gestript waardoor het trekken van elektriciteit gemakkelijker gaat


Elektra en groepenkast Wateringen
maandag 10 januari 2022

Aanleggen nieuwe elektra jaren 1919 woning

Ik heb een verlaagd plafond weggehaald in een huis uit 1919, daar zat elektriciteit onder en die moet dus opnieuw aangelegd/verlegd worden. We kunnen niet zo gemakkelijk bij de bovenburen naar binnen dus ik zou het liefst vanuit beneden alles doen. Ik dacht zoiets: Alle elektriciteit via gefreesde sleuven in de muur naar de kruipruimte en dan direct naar de meterkast. De kruipruimte is diep (1m), je kunt overal komen en er zijn vrije doorgangen voor de leidingen, ook onder de hal door. Dit zijn de werkzaamheden: 1. Lichtpunt midden van de woonkamer: Zie foto. Er is een vrije doorgang onder het plafond vanaf het lichtpunt naar het gat vlakbij de muur (diameter 76 mm). Hier moet dus een leiding doorheen, die via de muur naar de kruipruimte gaat. 2. Een schakelaar in de woonkamer voor het lichtpunt. 3. Vier wandcontactdozen in elke hoek van de woonkamer. 4. Twee wandcontactdozen, voor de droger en de wasmachine (hoeft niet gefreesd te worden) 5. 1 extra wandcontactdoos in de eetkamer 6. Een nieuwe groepenkast, omdat we toch al een aardlek missen voor de badkamer. Ik weet niet precies hoeveel groepen we moeten hebben.


Elektra en groepenkast Den Haag
zondag 23 mei 2021

Allerhande elektrisch werk

In mijn huis wachten een heleboel elektrische klusjes op een vakman! Het gaat om: - automatisch licht aan en uit in het toilet (sensor al ter plaatse) - veilig maken elektriciteit in badkamer en inschatting van de mogelijkheid tot het plaatsen van een elektrische radiator. - aanleg extra stopcontacten op meerdere plekken in huis - wegwerken snoeren en aanleg extra stopcontacten rondom tv - extra lichtpunt aanleggen in hal Wie wil even langskomen voor een nette offerte?


Elektra en groepenkast Den Haag
dinsdag 16 maart 2021

Aardpen en hoofdschakelaar

Ik heb in mijn huis zelf de elektra vervangen, elektriciteitsplan is aanwezig. Ik wil graag een aardpen laten slaan, de nieuwe groepenkast ophangenen en aansluiten op de hoofdschakelaar. Het aansluiten van de groepen op de groepenkast zal ik zelf doen. Kunt u dit doen en hier een offerte voor opstellen?


Elektra en groepenkast Den Haag
zaterdag 13 februari 2021

Ventilatoren, spotjes en elektriciteit aanleggen

Oude 3 laags woning 1917 van 190m2. Meterkast vervangen en eventueel nieuwe groepen. In beide badkamers een ventilator installeren (1 badkamer heeft al een ventilator gehad dus elektra zit op juiste plek). Spots in plafond badkamer (6 spots). Elektra in nieuwe keuken (vaatwasser, 2 ovens, quooker, koelvriescombinatie, kookplaat). En verlichting in nieuw verlaagd plafond keuken (moet nog gerealiseerd worden). Gaat om een verlichting punt boven kookeiland en mogelijk wat spots in het plafond (Max 4 stuks).


Elektra en groepenkast Den Haag
dinsdag 15 december 2020

Installeren inductie kookplaat

Ik zoek iemand met verstand van zaken die mij kan adviseren over de aanschaf en de installatie van een inductie kookplaat. Inclusief de evt aanpassingen aan het elektriciteitsnet.


Elektra en groepenkast Den Haag
woensdag 19 augustus 2020

Groepenkast vervangen met zegelverbreken

Ik heb een vraag, we zijn bezig met een verbouwing waar ook nieuwe elektriciteit is aangelegd. De huidige installatie is verouderd en ik heb bij Stedin 3 fase stroom aangevraagd omdat de keuken gebruik zal maken van inductie, hiervoor moet een nieuwe groepenkast komen voor 11 groepen en een extra groep die geschikt is voor inductie. De elektricien is buitenlands en gaf aan dat de er niet genoeg ruimte is en de elektriciteitsmeters verplaatst moeten worden. Hij heeft alleen geen zegelrecht en kan dus niet de meters verplaatsen. Het aanvragen duurt lang en daarom leek het mij beter om een erkende monteur met zegelrecht een groepenkast te laten plaatsen Ik wil daarom vragen jullie een offerte kunnen uitbrengen om een nieuwe groepenkast te plaatsen en de energiemeters naar onder te verplaatsen. Kunnen jullie aub ook aangeven hoe snel jullie dit kunnen uitvoeren? Ik heb een paar foto’s van de opstelling bijgevoegd


Elektra en groepenkast Den Haag
woensdag 24 juni 2020

Elektra aanleggen tbv blokhut op nieuwe groepen in meterkast

Een of twee groepen erbij plaatsen in de meterkast in huis. Plus elektriciteit spatwaterdicht monteren/aanleggen in de blokhut. Dit moet compleet aangelegd worden. Blokhut is op 6m afstand van het huis en op ongeveer 20m van meterkast.


Elektra en groepenkast Leidschendam
woensdag 29 april 2020

Vervanging groepenkast + nieuwe stopcontacten keuken

Graag een offerte voor vervanging groepenkast + 2 of 3 nieuwe groepen erbij in de keuken ivm installatie nieuwe keuken. Ik heb een hele oude woning (1926), elektriciteit is niet uit die tijd, maar ik heb wel een stoppenkast van 3 stoppen. Er is iemand anders langs geweest en die vertelde mij dat er 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar nodig zijn. Mijn vaatwasser gebruikt 2400 watt, mijn inductieplaat (is een speciale die minder sterk is) gebruikt 3700 watt en nu heb ik een oude oven, maar misschien schaf ik een nieuwe aan, reken hiervoor 3700 watt. Daarnaast wil ik ook nieuwe stopcontacten in de keuken. Momenteel zitten deze op plekken waar het beter kan. Noodzakelijk is dat er een kabel van ongeveer tussen de 10 en de 15 m over plafond van de gang getrokken wordt vanuit de meterkast, richting keuken die dan aan 1 kant in keuken moet komen waar de vaatwasser en inductie aan worden aangesloten.


Elektra en groepenkast Den Haag
zondag 08 september 2019

Kabel wasmachine vervangen

De elektriciteitsaansluiting van mijn wasmachine heeft geen uiteinde meer, en ik denk dat de hele kabel hierdoor vervangen moet worden. Ik zou dit liever door een elektricien laten doen.


Elektra en groepenkast Den Haag
dinsdag 26 februari 2019

Groepenkast

Ik wil graag wat aanpassingen laten maken in mijn groepenkast. Als ik mijn wasmachine en droger gebruik dan valt de elektriciteit in mijn hele huis uit. Ik denk dat het komt omdat er te veel kabels op aangesloten zitten. Kan iemand mij hierbij helpen? Ik hoor het graag!


Elektra en groepenkast Den Haag
woensdag 06 februari 2019

Stopcontact plaatsen in badkamer

Er is een elektriciteitspunt achter de spiegel waarvoor ik het zou willen uitbreiden om gemakkelijk andere apparatuur zoals een stofzuiger aan te sluiten.


Elektra en groepenkast Den Haag
vrijdag 04 januari 2019

Vervangen en aanleggen van groepenkast, stopcontacten

Wij betrekken in februari een nieuw huis. Hier moet het een en ander aan de elektra gedaan worden. Is het mogelijk een offerte te krijgen van onderstaande werkzaamheden inclusief materiaal? Daarnaast de vraag aan welke termijn wij moeten denken voor het uitvoeren van de werkzaamheden. De geschatte werkzaamheden zijn: - nieuwe groepenkast, momenteel 4 groepen. Nieuwe groepenkast van 10 groepen. - Elektriciteitsbuizen wegwerken in de muur - Extra stopcontacten aanleggen (6 stuks) - Niet geaarde stopcontacten vervangen door geaarde stopcontacten (schatting 16 stuks)


Elektra en groepenkast Den Haag
Offertes aanvragen