Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektra - Den Haag

Elektra - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektra in Den Haag?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende elektriciens uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een elektrische installatie aanleggen of alles vernieuwen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie uit Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes van erkende elektriciens in Den Haag aanvragen

Recente aanvragen uit Den Haag

dinsdag 16 maart 2021

Aardpen en hoofdschakelaar

Ik heb in mijn huis zelf de elektra vervangen, elektriciteitsplan is aanwezig. Ik wil graag een aardpen laten slaan, de nieuwe groepenkast ophangenen en aansluiten op de hoofdschakelaar. Het aansluiten van de groepen op de groepenkast zal ik zelf doen. Kunt u dit doen en hier een offerte voor opstellen?


Elektra en groepenkast
zaterdag 13 februari 2021

Ventilatoren, spotjes en elektriciteit aanleggen

Oude 3 laags woning 1917 van 190m2. Meterkast vervangen en eventueel nieuwe groepen. In beide badkamers een ventilator installeren (1 badkamer heeft al een ventilator gehad dus elektra zit op juiste plek). Spots in plafond badkamer (6 spots). Elektra in nieuwe keuken (vaatwasser, 2 ovens, quooker, koelvriescombinatie, kookplaat). En verlichting in nieuw verlaagd plafond keuken (moet nog gerealiseerd worden). Gaat om een verlichting punt boven kookeiland en mogelijk wat spots in het plafond (Max 4 stuks).


Elektra en groepenkast
dinsdag 15 december 2020

Installeren inductie kookplaat

Ik zoek iemand met verstand van zaken die mij kan adviseren over de aanschaf en de installatie van een inductie kookplaat. Inclusief de evt aanpassingen aan het elektriciteitsnet.


Elektra en groepenkast
Offertes aanvragen