Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakrenovatie en dakreparatie Nootdorp

Isoleren van het dak - Dak - Nootdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isoleren van het dak

Dak van de woning onder de dakpannen laten isoleren. Thermisch isoleren. Het huis is 172m2 totaal, geen idee wat de oppervlakte van het dak is. Bestaand dak zonder asbest.


Dakdekker Nootdorp

Gratis offertes aanvragen voor dak in Nootdorp

Recente aanvragen uit Nootdorp

zondag 06 augustus 2023

Dakraam op de zolder

Plaatsen en afwerken van een wit kunststof dakraam op de zolder. Op deze manier willen wij licht en frisse lucht naar binnen halen in het donkere washok.


Verbouwing Nootdorp
donderdag 15 juni 2023

Buitenschilderwerk

Kozijnen, deuren en de dakkapel Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen, Anders


Behang- en schilderwerk Nootdorp
dinsdag 13 juni 2023

Crepi & cementbepleistering

De spouw is te smal en wil de gevel aan de buitenkant en dakisolatie laten doen Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi), Cementbepleistering Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Stucwerk en spackspuiten Nootdorp
vrijdag 12 mei 2023

Buitenschilderwerk

Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Nootdorp
woensdag 12 april 2023

Dakgoten vervangen 18m

Achterzijde van het huis ongeveer 6 meter zinken dakgoten vervangen. Voorzijde van het huis ongeveer 12 meter zinken dakgoten vervangen (incl. goten van de buren)


Dakgoot en regenpijp Nootdorp
maandag 03 april 2023

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Uitzoeken waar het vochtprobleem vandaan komt, zodat we het op een juiste manier kunnen oplossen. Wij willen ons huis op korte termijn verkopen, echter zijn er enkele weken geleden vochtproblemen ontdekt in de slaapkamer, ter hoogte van een plat dakje, echter lijkt het vocht niet direct van boven te komen maar vanaf de muur (vochtplekken in het midden). Voor de zekerheid is het hele dakje vernieuwd, daarmee zijn de problemen alleen niet opgelost en nu komt er zelfs vocht van bovenin het raamkozijn naar beneden druppelen (onlangs veel regenval). Is er sprake van alleen doorslaand vocht of zijn er meer problemen? Infiltratie? Is het voegwerk nog ok, zijn er scheuren in de gevel? (voor zover zichtbaar voor ons oog het nog goed, ook geen mosvorming oid). Ter plaatse van de vochtplekken/lekkage zijn er geen leidingen in de muur, ook niet op etages erboven. Welke oplossing(en) overweeg je om de gevel vochtwerend te maken?: Gevel impregneren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Vochtproblemen Nootdorp
donderdag 23 maart 2023

Buitenschilderwerk

Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Nootdorp
maandag 05 december 2022

200 m2 dakisolatie vanaf de buitenzijde

Ik wil mijn dak laten isoleren vanaf de buitenzijde. Het betreft een pannendak van ongeveer 200 m2.


Dakdekken en dakreparaties Nootdorp
maandag 26 september 2022

Aluminium veranda plaatsen (~16m2)

Wij willen een veranda laten plaatsen tegen de woning aan. Deze graag met 2 zijkanten dicht (glas, schuifpui) en een gesloten glazen plat dak. De oppervlakte van de veranda 16m2. Verder mag alles van aluminium.


Veranda- en serrebouw Nootdorp
maandag 23 mei 2022

Plat dak isoleren, van binnenuit (~45m2)

Ik zoek een vakman die mijn schuine dak kan isoleren, van binnenuit. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 45m2. Optioneel: spouwmuur isoleren van buitenaf, die is ongeveer 36m2.


Isolatie Nootdorp
woensdag 11 mei 2022

Dak uitbouw isoleren

De uitbouw van 5.20 bij 2.5 meter is voorzien van een standaard dak plat dat medio 2001 is geplaatst. Tussen de dakbedekking en het plafond zit zo'n 8 tot 10 cm ruimte. Heeft het zin om dit te isoleren met PUR en wst zijn de kosten daar van. Via 4 spotjes is deze ruimte benaderbaar. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Soort dak: Plat dak In welke isolatievorm(en) heb je interesse?: Dakisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Nootdorp
dinsdag 14 december 2021

Zolder verbouwing (~68m2)

Momenteel heb ik een kale zolder daarin wil ik 2 slaapkamer maken met een toilet en douche, er moet ramen/ een dakkapel in komen, een vloer en een verwarming Ook heb ik nu een vlizotrap en dit wil ik vervangen voor een vaste trap van hout. De oppervlakte van de zolder is 68m2. Graag wil ik dat de vakman even langs komt zodat ik alle voor- en nadelen kan horen, inclusief het bespreken van de materialen.


Verbouwing Nootdorp
maandag 16 augustus 2021

vervangen dakkapel achterzijde

Vervangen dakkapel door standaard dakkapel aan de achterzijde van kunststof. 2 ramen waarvan 1 kiep kantel. Ik voer zelf afval af. hoog 1.50 breed 2 meter of 2.40 ligt aan de standaard.


Dakkapelbouw Nootdorp
dinsdag 26 januari 2021

Isoleren van het dak

Dak van de woning onder de dakpannen laten isoleren. Thermisch isoleren. Het huis is 172m2 totaal, geen idee wat de oppervlakte van het dak is. Bestaand dak zonder asbest.


Dakdekken en dakreparaties Nootdorp
donderdag 05 november 2020

Aanbouw aan de zijkant van de woning plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsenn. Dit is wat er moet gebeuren: - Het word een ruimte van ongeveer 5x3 meter - Er moet een schuifpui in - Glazen dak met zonwering of een dicht dak afhankelijk van de offerte - Creëren deur tussen huiskamer en serre/aanbouw - Storten van vloer (fundering nodig?) - Allesbrander in een hoek met rookkanaal - Zijkanten liever niet helemaal van glas Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nootdorp
Offertes aanvragen