Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakrenovatie en dakreparatie Leiderdorp

Dak renoveren - Dak - Leiderdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak renoveren

We zoeken een offerte voor ons dak, om het buiten om te isoleren en te bedekken met nieuwe goede pannen. Het moet buiten om, omdat we een oud huis hebben en we de balken van binnen uit niet kwijt willen. Op zolder is van binnen uit geen probleem maar het dak loopt tot onze 1e verdieping en hier zitten de slaapkamers en badkamer. Waardoor van buiten waarschijnlijk het makkelijkste is. oppervlakte niet bekend.


Dakdekker Leiderdorp

Gratis offertes aanvragen voor dak in Leiderdorp

Recente aanvragen uit Leiderdorp

dinsdag 27 juni 2023

Renoveren van een balkon

Ik zou graag mijn balkon laten renoveren. De vloer van 6 m² moet opgeknapt worden, er zitten namelijk gaten in de vloer. Het hekwerk van de balkon moet vervangen worden en goed gemonteerd worden.


Dakgoot en regenpijp Leiderdorp
vrijdag 16 juni 2023

Plat dak isoleren of renoveren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Soort dak: Plat dak In welke isolatievorm(en) heb je interesse?: Dakisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: 1985 - 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
vrijdag 26 mei 2023

Buitenschilderwerk

Dakkapel Circa 5 m laang dakkapel Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Leiderdorp
zondag 02 april 2023

Buitenschilderwerk

Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen, Houten gevelbekleding


Behang- en schilderwerk Leiderdorp
zaterdag 01 april 2023

2 houten kozijnen van dakkapel vervangen door kunststofkozijnen

Beste heer, Ik heb een 2 dakkapellen waarvan ik het kozijn wil vervangen door kunststof kozijnen. Dakkapelkozijn 1: - 4300cm x 120cm (3 draaikiepramen + 2 vaste ramen + 2 roosters) Dakkapelkozijn 2: - 1800cm x 120cm (1 draakiepraam + 1 vast raam + 1 rooster) Zou u mij een grove indicatie geven wat dit zou kosten inclusief montage in Leiderdorp?


Dakkapelbouw Leiderdorp
zondag 02 oktober 2022

Boom in achtertuin toppen

Ik zoek een boom specialist die een grote spar in een achtertuin kan toppen. Hij komt boven het dak uit, dus hij moet teruggesnoeid worden tot ca 8 meter. Ook moeten wat zijtakken die bij de buren overhangen, bijgesnoeid worden. Geen achterom mogelijkheden voor een hoogwerker, dus bij voorkeur via klim snoeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
donderdag 29 september 2022

Daklekkage verhelpen

Zoek een vakman voor het verhelpen van een lekkage op mijn dak. Vocht(plekken) aan binnenkant van buitenmuur: lekkage aan buitenrand van het platte dak. Heb waarschijnlijk iets van bitumen of epdm op mijn dak.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
vrijdag 23 september 2022

Woning isoleren

Wij hebben een zolder die voorzien is van een dun laagje piepschuim aan de buitenzijde van het schuine dak. Vraag is of we deze kunnen na isoleren vanuit de binnenzijde zonder dat we vochtproblemen / houtrot krijgen. Verder hebben we op de eerste etage aan de achterzijde een deel schuindak wat we ook graag zouden willen isoleren. Huidige isolatie is vergelijkbaar met hier boven. Van binnen is wat isolatiemateriaal aangebracht. Tenslotte hebben we een aanbouw op de begane grond met plat dak waarvoor ook de vraag ligt of dit nog beter te isoleren is. Indien gewenst kunnen wij foto’s toesturen voor het maken van een betere inschatting. Wij horen graag van u.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
maandag 12 september 2022

Zonnepanelen installeren (schuin dak)

Zoek een vakman die zonnepanelen op het schuine dak van woning kan plaatsen. Zat te denken aan 8 stuks aan panelen.


CV en verwarming Leiderdorp
zaterdag 03 september 2022

Plafond eerste verdieping isoleren ~40m2

We zijn op zoek naar de beste isolatie voor het plafond van de eerste verdieping/zoldervloer. Het gaat om ong. 35-40 m2. Daarnaast evt. voor het schuine dak van de zolderverdieping zelf.


Isolatie Leiderdorp
donderdag 01 september 2022

Stucwerk (~35m2)

Ik zoek een stukadoor die voor mij wat stucwerk kan verrichten in een ruimte en een dakkapel. Van binnen. wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten Leiderdorp
maandag 04 juli 2022

Stenen schuur casco

Stenen schuur van 370 x 280 x 280, incl fundering met vorstrand. Graag laten wij bovenstaand bouwen, met een enkele deur linksdraaiend incl SKG beveiliging en een platdak bovenop de schuur. Het platte dak moet stevig genoeg zijn om zonnepanelen te kunnen plaatsen. Afwatering etc moet verzorgd worden en de tuin in huidige toestand moet worden gelsoopt (stenen muur 4m lang 1m hoog, houten hek). Betreft een casco oplevering.


Bouw en nieuwbouw Leiderdorp
woensdag 08 juni 2022

Asbest verwijderen (binnen) 12,8m2

Het betreft het verwijderen van oud zeil in keuken (10 m2) en entree (2,8 m2) in een bewoond appartement. I.v.m. de geplande keukenrenovatie dient het verwijderen tussen 22 en uiterlijk 27 september 2022 plaats te vinden. Er is een asbestinventarisatierapport. Voordat het asbest verwijderd mag worden dien je in het bezit te zijn van een inventarisatierapport.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
dinsdag 31 mei 2022

Plat dak isoleren, van binnenuit (~40m2)

Ik zoek een vakman die mijn platte dak kan isoleren. Dit gaat om ongeveer 40m2. Ik wil het van binnenuit laten isoleren, het bestaat uit houten balken en bitumen.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
vrijdag 27 mei 2022

Dakkapel vervangen 4,5m breed kunststof

Wij willen graag een onderhoudsvrije dakkapel, bijvoorbeeld van kunststof. Deze moet ter vervanging van een bestaande dakkapel. Graag met screens in dezelfde kleur als eronder. Hij moet ongeveer 4,5m breed worden. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
Offertes aanvragen