Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Leiderdorp

Renoveren van een balkon - Dakgoot vervangen - Leiderdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Renoveren van een balkon

Ik zou graag mijn balkon laten renoveren. De vloer van 6 m² moet opgeknapt worden, er zitten namelijk gaten in de vloer. Het hekwerk van de balkon moet vervangen worden en goed gemonteerd worden.


Dakdekker Leiderdorp

Offertes dakgoot vervangen in Leiderdorp vergelijken

Recente opdrachten in Leiderdorp

donderdag 05 augustus 2021

Dakgoten repareren

De dakgoot is op de verbinding van twee stukken zink lek en moet gerepareerd worden. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakgoot en regenpijp Leiderdorp
dinsdag 04 mei 2021

Kozijnen en dakgootbekisting

Graag willen wij een offerte voor het volgende werk aan ons huis: • Vervangen van 2 houten ramen met kozijnen die in badkamers zitten in een houten erker. Formaat 125x70 cm en 125x135 cm • Vervangen ramen en raamkozijn (niet het gehele kozijn en omzetten naar 2 openslaande ramen) op 1e verdieping slaapkamer. Formaat 115X130 cm • Vervanging bekisting dakgoot. Formaat linkerdeel 60 cm lang. Format rechterdeel 435 cm lang. Verder 20 cm hoog, 45 cm diep (drie schrootjes). • Alle formaten zijn indicatief • Ramen graag hoog isolerend glas • Raam badkamer eerste verdieping, graag met de mogelijkheid om het van binnenuit makkelijk te openen, mechanisch of elektrisch. Contact hierover en langskomen is prima.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiderdorp
maandag 07 december 2020

Dakgoot vervangen of laten coaten

Dakgoot vervangen of coaten samen met de geburen bij 2 onder 1 kap woning


Installatie- en leidingwerk Leiderdorp
woensdag 02 augustus 2017

Dakgoot vernieuwen

6 meter dakgoot vernieuwen van een tussenwoning. Zink Hout vernieuwen om de goot. Vervangen door kunststof ral 9001


Dakgoot en regenpijp Leiderdorp
woensdag 24 augustus 2016

Zinken dakgoten en beugels vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leveren en vervangen van een zinken dakgoot inclusief beugels. Lengte is ongeveer 6 meter.


Dakgoot en regenpijp Leiderdorp
dinsdag 23 februari 2016

Vogelnest verwijderen en vogelschroot plaatsen

In de dakgoot aan de achterkant van onze eengezinswoning zitten kraaiennesten. Deze wil ik graag laten verwijderen en vogelschroot laten plaatsen. De goot is 6 meter lang.


Dakgoot en regenpijp Leiderdorp
woensdag 19 augustus 2015

Loodslab vervangen

We hebben een rijtjeshuis en ons huis verspringt tov de buren. Nu moet de loodslab vanaf de nok tot de dakgoot vervangen worden. Het is het lood wat dus op onze dakpannen ligt vanaf de nok tot de dakgoot.


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
dinsdag 10 februari 2015

Mussen nesten op het dak verwijderen

We hebben een jaren 30 woning met aan de voorzijde op de eerste verdieping een dakkapel. Tussen de dakgoot en dakpannen zitten musjes een nestje te maken maar halen het isolatie eruit. Kunnen jullie die nestjes verwijderen?


Dakdekken en dakreparaties Leiderdorp
zaterdag 17 januari 2015

Dakgoot reinigen bij een rijtjeshuis

Graag offerte voor het reinigen van onze dakgoot (normaal rijtjes huis).


Dakgoot en regenpijp Leiderdorp
zondag 16 november 2014

Schimmel bij ramen en muren verwijderen en voorkomen

Helaas hebben wij lange tijd last gehad van lekkage. Na lang zoeken naar de oorzaak is dit verholpen, lekkage op het dak en inslag via dakgoot. Wij hebben nu helaas te maken met schimmel op de muren maar ook bij de ramen. En ook in een kamer waar geen lekkage is geweest. Verder moet ook de badkamer in de aanbouw goed gedaan worden en gekeken worden of er iets veranderd moet worden. Dus graag zouden wij een vrijblijvende afspraak willen maken om dit op te laten nemen en te kijken naar de kosten.


Vochtproblemen Leiderdorp
vrijdag 17 oktober 2014

Dakgootreparatie uitvoeren

Bij hevige regenval heb ik een lekkage bij de dakgoot. Dit is ontstaan na het schoonmaken van de dakgoot. Ik kan niet zien waar het euvel zit. Met een ladder op de uitbouw is de dakgoot makkelijk te bereiken.


Dakgoot en regenpijp Leiderdorp
zaterdag 09 maart 2013

Dakgoot vervangen

De dakgoten voor en achter vernieuwen, twee maal 5,5 meter. Het betreft een hoekhuis. En aansluiten op de hemelwaterafvoer. Zinken dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Leiderdorp
maandag 08 augustus 2011

Dakgoot vervangen

Slopen en afvoeren zinken goot. Aanbrengen nieuwe zinken goot ca. 7.50 meter.


Dakgoot en regenpijp Leiderdorp
zaterdag 28 april 2007

Schilder / behanger

Het gaat om het verven van slechts weinig houtwerk buiten. Het betreft een raamkozijn op de eerste verdieping van een vast woonhuis met raam en de boeidelen van het dakgoot. Dus niet zo veel werk. Alleen overschilderen en kan volgens mij binnen een dag klaar zijn. Een klusje tussendoor lijkt mij.


Behang- en schilderwerk Leiderdorp
woensdag 23 augustus 2006

Aannemer

het gaat om het schilderen van een hoekhuis waarvan het schilderwerk zich in verschillend staat verkeerd.het is de bedoeling dat het grondig gebeurd. wat inhoud dat het daar afgebrand wordt waar nodig is .gronden ,plamuren ,gronden en verven.door slechte ervaring wil ik zelf sigma verf kopen omdat daar in eerdere situatie mee geknoei is.verder is een kleine reparatie aan de dakgoot nodig wat in moeite zou kunnen gebeuren


Renovatie Leiderdorp
Offertes aanvragen