Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakrenovatie en dakreparatie Katwijk

Huidige dakbedekking vernieuwen en dak isoleren - Dak - Katwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Huidige dakbedekking vernieuwen en dak isoleren

Onze platte dak met bitumen is 10 tot 15 jaar oud en aan vervanging toe. Het kan er waarschijnlijk overheen worden gelegd. In totaal is het dak maximaal 45-50 m2. Het dak moet ook geïsoleerd worden, dit graag aan de buitenkant van dak. Graag laat ik mij informeren door de vakman wat voor isolatiemateriaal er nodig is. Het dak is momenteel nog niet geïsoleerd.


Dakdekker Rijnsburg

Gratis offertes aanvragen voor dak in Katwijk

Recente aanvragen uit Katwijk

donderdag 23 maart 2023

Buitenschilderwerk

Een buitendeur + Schuurdeur en poort. Dubbel glas plaatsen 1e verdieping slaapkamerraam Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen, Anders


Behang- en schilderwerk Rijnsburg
zaterdag 19 november 2022

Zolder verbouwen

Zolder verbouwen. Huidige vlizotrap en gat vervangen door een vaste trap op een andere locatie. Vloer leggen en wanden stukken of behangen. Kasten op maat bouwen en ventilatie pijpen dicht betimmeren. Elektra en licht punten plaatsen. Plaatsen van een of twee dakramen. Het gaat om een zolder in een appartement dus eerst een bouwtechnisch tekening van de eventuele ramen is nodig voor de VVE van de appartementen complex ivm gezamenlijk dak. Grootte van de zolder is ~50m2


Verbouwing Rijnsburg
maandag 12 september 2022

Isolatie kruipruinte

Kruipruimte isoleren met parels of chips 45m2


Dakdekken en dakreparaties Rijnsburg
woensdag 17 augustus 2022

Hellend dak isoleren (~40m2)

Ik wil graag mijn dak laten isoleren. Dit kan alleen via de buitenkant. Ik schat een oppervlakte van ongeveer 40m2. De pannen zijn nog in goede staat, dus die wil ik hergebruiken.


Dakdekken en dakreparaties Rijnsburg
maandag 15 augustus 2022

Hellend dak ispecteren + isoleren (buitenzijde)

Ter voorbereiding van overgaan op een warmtepomp en het plaatsen van zonnepanelen willen wij eerste de isolatie van het dak (waar aan een kant ook de zonnepanelen geplaatst gaan worden) goed op orde hebben. Ik heb geen idee hoeveel m² het dak is. Het is een punt pannendak. Ik wil graag dat de specialist kan onderzoeken of alles klopt en of het inderdaad geïsoleerd moet worden. Graag wil ik ook de mogelijkheden bespreken voor het binnenaf isoleren en het buitenaf isoleren en kijken wat het beste is voor mijn dak.


Dakdekken en dakreparaties Rijnsburg
maandag 18 juli 2022

Opbouw plat dak

Hallo! Ik en mijn buurman willen een opbouw op een plat dak We zouden graag willen weten wat de kosten daarvoor zijn en ja of dit überhaupt mogelijk is,het gaat om ongeveer 25 vierkanten meter. Met een dakterras. Houten oobouw casco Wel met alle leidingen erin We willen namelijk ook een badkamer in de oobouw


Dakdekken en dakreparaties Rijnsburg
woensdag 01 juni 2022

Dakpannen vervangen en evt verstevigingen raamwerk 1 kant

Aan één zijde van het huis moeten de dakpannen zsm vervangen worden. We hebben last van lekkage. Mogelijk ook een zijl er nog onderleggen om het wat droger te houden. De voorzijde van het huis is al wel gedaan. Er zit een dakkapel in. Schuin dak. Ik heb al een aantal nieuwe pannen maar weet niet of het voldoende is. Ik weet niet om hoeveel vierkante meters het gaat, het dak.


Dakdekken en dakreparaties Rijnsburg
dinsdag 31 mei 2022

Gehele woning voorzien van kunststof + dakkapel plaatsen (4,5m)

Ik zoek een vakman voor mij een dakkapel kan plaatsen, maar ook de houten kozijnen kan vervangen door kunststof. Dit laatste gaat om 6 stuks. Het dakkapel mag ook volledig in kunststof afgewerkt. Deze wordt ongeveer 4,5m breed. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Tevens wil ik ook alle boeidelen laten vervangen door kunststof. Kortom: de gehele woning mag voorzien worden van kunststof.


Dakkapelbouw Rijnsburg
maandag 09 mei 2022

Asbest verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen van een dak van een schuurtje, ongeveer 13 vierkante meter.


Renovatie Rijnsburg
dinsdag 19 april 2022

Hoekvormige dakopbouw realiseren (~8m)

Ik wil een dakopbouw laten realiseren in een hoek vorm, samen ongeveer 8m breed. Ik heb nog geen vergunning hiervoor. De buitenzijde graag in kunststof afgewerkt, inclusief de kozijnen. Verder een casco oplevering. De verwarming en de trap zijn er al.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rijnsburg
donderdag 17 maart 2022

Lekkage in dakgoot verhelpen

Wij hebben een lekkage in onze dakgoot en dit willen we verholpen hebben.


Dakgoot en regenpijp Rijnsburg
dinsdag 11 januari 2022

Dakkapel 2m woonklaar

Ik wil graag een dakkapel plaatsen van 2 meter breed. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. De kozijnen mogen van kunststof zijn. De afwerking van de buitenzijde mag ook van kunststof.


Dakkapelbouw Rijnsburg
maandag 30 augustus 2021

Rietendaken vervangen

Het rietendak van het huisje ligt er 15 jaar op, maar is volgens onze rietdekker toe aan vervanging .De oppervlakte van het huisje is 60 m2 en het schuurtje 9 m2


Dakdekken en dakreparaties Rijnsburg
woensdag 30 juni 2021

Hellend dak voorzien van nieuwe dakpannen en latten ca. 60m2

Lengte van het dak 14 meter. Geen idee hoe groot de helling is. Maar het (achterste) dak moet volledig voorzien worden van nieuwe pannen en daklatten. Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Rijnsburg
woensdag 28 april 2021

Dakbedekking dakkapel vervangen

We hebben een kleine dakkapel waarvan wij de dakbedekking willen laten vervangen. Het dak is ongeveer 4 m2 (ruim berekend) ik heb geen foto's van de bovenkant.


Dakdekken en dakreparaties Rijnsburg
Offertes aanvragen