Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Katwijk

Dak - Katwijk

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Katwijk?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Rijnsburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Katwijk

Recente aanvragen uit Katwijk

zaterdag 20 maart 2021

Asbesthoudend hellend dak renoveren en evt zonnepanelen plaatsen

We willen de huidige asbest leien laten verwijderen en er sandwich panelen op laten plaatsen, en daarna willen we of zonnepanalen laten plaatsen of een compleet nieuw dak. Het gaat om 155 m2.


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 03 februari 2021

Realiseren van een dakterras op een plat dak

Dakterras met kunststof vloerdelen en een hek van circa 15 meter. Daarbij wellicht van een raam een houten (openslaande) deur(en) maken naar het terras. Zou ook kunnen kiezen voor trap buitenom (ijzeren buitentrap). Het is momenteel een plat dak met isolatie (piepschuim achtig). Hierop wil ik een dakterras laten realiseren met toegang via het huis of wellicht toegang via buiten middels een trap. Dat hangt er vanaf welke keuze van het 2 het beste te realiseren is en qua kosten het meest gunstig. Ik geloof dat ik een vergunning nodig heb en ik zou dit vergunningstraject graag uitbesteden aan een specialist. Ik wil graag kunststof vloerdelen gebruiken voor het terras. Afmetingen van het terras zijn 5 x 5 m, dus totaal circa 25 m². Ik zou hier graag een hek omheen plaatsen (totaal dus 15 meter lang, 3 delen van 5 meter)


Terras en balkon
zaterdag 30 januari 2021

Garagedak vervangen

plat dak garage van meer dan 25 jaar oud lekt en moet worden vervangen. Ook boeidelen gelijk vervangen. Is de laatste garage van een rijtje van 6 garages met een waterafvoer.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen