Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakrenovatie Heerenveen

Hellend dak isoleren (~70m2) - Dak - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Hellend dak isoleren (~70m2)

Ik wil graag een isolerende laag onder de dakpannen aanbrengen. Dit voor ongeveer 70m2. De dakpannen ga ik zelf schoonmaken en coaten, ik wil ze hergebruiken. Hiervoor ontvangen we van u graag een offerte.


Dakdekker Oldemarkt

Gratis offertes aanvragen voor dak in Heerenveen

Recente aanvragen uit Heerenveen

dinsdag 28 juni 2022

Elektrische warmtepomp/Boiler plaatsen

Zou graag een offerte willen ontvangen voor het installeren van een elektrische warmtepomp/500L boiler en evt. het plaatsen van airco's. Alle units wil ik op het dak laten plaatsen.


CV en verwarming Gorredijk
donderdag 23 juni 2022

Hellend dak isoleren (~70m2)

Ik wil graag een isolerende laag onder de dakpannen aanbrengen. Dit voor ongeveer 70m2. De dakpannen ga ik zelf schoonmaken en coaten, ik wil ze hergebruiken. Hiervoor ontvangen we van u graag een offerte.


Dakdekken en dakreparaties Oldemarkt
woensdag 22 juni 2022

Dak isoleren + pannen vervangen

Betreft dorpsgezicht 1923, dak volledig vervangen met nieuwe keramische zwarte pannen en aanbrengen warmte dak isolatie. Het gaat om ongeveer 65 m2.


Dakdekken en dakreparaties Oldeboorn
maandag 20 juni 2022

Dak renoveren

vraagt persoonsgegevens te wissen --> vragen of dit klopt & erase data bij user - indien toch nodig uitsturen Zoek een vakman voor het vervangen van mijn gehele dak. Gaat om pannen verwijderen /dampfolie/isolatie/ nieuwe pannen. 2e klus gevel achter en voor bekleden met keralit en nieuwe goot aan de noordzijde kraal opp is plus minus 200m2.


Dakdekken en dakreparaties Jubbega
dinsdag 14 juni 2022

Een of een paar nokvorsten op zijn plaats terugleggen, 1 dakpan vervangen en een paar dakpannen goed leggen

Een of een paar nokvorsten op zijn plaats terugleggen, 1 dakpan vervangen en een paar dakpannen goed leggen.


Dakdekken en dakreparaties Akkrum
dinsdag 07 juni 2022

Dakrenovatie + 2 dakramen plaatsen

Oude dak schoonmaken (dakpannen en latten eraf), voorzien van dakisolatie platen, nieuwe panlatten en een nieuwe nok en dakpannen. Dakgoten erop aanpassen, mag kunststof zijn. Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren en voorzien van een afdekplaat omdat die niet meer wordt gebruikt. De oppervlakte van het dak is ongeveer 50m2. Tot slot in het dak 2 dakramen plaatsen, 1 dakraam (Velux) reeds in bezit andere nog aan te schaffen (kleinste formaat Velux).


Dakdekken en dakreparaties Gorredijk
dinsdag 07 juni 2022

Platte dak aanbouw en bijkeuken vervangen ~23m2

Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn het platte dak van onze aanbouw en bijkeuken kan vervangen. Het zijn nu nog twee platte daken aan elkaar, maar wij willen hier een dak van maken. We willen alles opnieuw laten doen, dus er moet ook rekening worden gehouden met afschot enzo. Het gaat om een oppervlakte van 23 m2. Het sloopwerk kunnen we zelf en eventueel ook helpen met de bouw waar mogelijk zodat het in arbeidsuren scheelt.


Dakdekken en dakreparaties Langweer
maandag 06 juni 2022

Decentraal ventilatiesysteem instaleren

Woning 1960, 1ste verdiep badkamer met enkel een douche c.1mx2mx2.4m, plafond recht deel (zolder erboven) en schuin deel (direct het dak erboven). Ventilatie door het schuine deel via het dak of door de gevelmuur?


Klussen Heerenveen
donderdag 02 juni 2022

Plat dak isoleren

Ik zou samen met de buren een dak van de binnen kant laten isoleren alleen wil ik weten of dit technische mogelijk is, hiervoor zou ik graag een vakman willen die langs kan komen om advies hier over te geven. Het gaat om het isoleren door middel van spuitisolatie.


Dakdekken en dakreparaties Lemmer
maandag 30 mei 2022

4 Zonnepanelen installeren

Wij willen zonnepanelen laten plaatsen. Ons verbruik is 1500kw. Er kunnen 4 panelen op het platte dak.


CV en verwarming Oudemirdum
vrijdag 27 mei 2022

Dakleer vervangen met PVC dakbedekking

Dak leer vervangen voor pvc kan over het oude heen, ziet er nog goed uit maar is 30 jaar oud. Plat dak is ongeveer 9m².


Dakdekken en dakreparaties Lemmer
maandag 23 mei 2022

Woning voorzien van zonnepanelen

Ik zoek een vakman die mijn woning kan voorzien van zonnepanelen. Ik heb hiervoor een plat dak en een schuin dak beschikbaar. Het is voor een 2-persoons huishouden. Ik laat mij graag informeren over hoeveel panelen er nodig zijn.


CV en verwarming Wolvega
zondag 22 mei 2022

Een verdieping realiseren op bestaande uitbouw

ik wil graag een indicatie voor het laten plaatsen van een prefab dakopbouw met een grootte van 52 vierkante meter op het platte dakoppervlak van een bestaande uitbouw. De bestaande uitbouw is met de jaren in delen opgebouwd dus fundering moet gecontroleerd worden, vergunning aangevraagd, etc. zo goed mogelijk geïsoleerd en rechte wanden. een vierkante bak dus. elektra voorbereiding, badkamer en suite(toilet + inloopdouche) water leidingen kunnen van beneden recht omhoog. 4 keer lichtkoepel, 4 keer kunststof kozijn met super isolerend glas in draaikiep ramen(indicatie) omleiden ventilatie uitlopen en rookgas afvoer cv. Achter een vrijstaande woning.


Verbouwing Oudeschoot
donderdag 19 mei 2022

Dakbeschot isoleren tegen geluid

Het dakbeschot van een slaapkamer is aan de buitenkant geisoleerd met 9 cm PIR platen. Echter horen we het praten van mensen in het cafe tegenover ons. De mensen staan buiten op het terras onder de terrasheaters. Nu willen we graag de binnen kant van het houten dakbeschot isoleren om af te zijn van het 'geroezemoes', de pratende en lachende cafegangers. Kunt u ons helpen? Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Lemmer
maandag 04 april 2022

Dak renoveren

Oude betonnen dakpannen zitten onder het mos. De afwerking rond de schoorsteen verdient ook wat aandacht. De pannen willen we vervangen door gladde geglazuurde pannen. Tevens moet de dakrand vernieuwd worden. De dakrand is nu van hout (geverfd multiplex?), graag vervangen door onderhoudsvrij materiaal. De dakrand is tevens het afdakje boven de voordeur. Als laatste een controle van de dakgoot. De goot zelf ziet er nog goed uit, maar het afschot klopt niet meer overal waardoor er water in blijft staan. Oppervlakte niet bekend.


Dakdekken en dakreparaties Gorredijk
Offertes aanvragen