Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Heerenveen

Dak - Heerenveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Heerenveen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Akkrum, De Hoeve, Delfstrahuizen, Echtenerbrug, Elsloo, Goingarijp, Gorredijk, Joure, Jubbega, Katlijk, Langweer, Lemmer, Luinjeberd, Luxwoude, Mildam, Nes gem. Boarnsterhim, Nieuwehorne, Nijeberkoop, Nijehaske, Nijeholtpade, Noordwolde, Oldeberkoop, Oldeboorn, Oldelamer, Oldemarkt, Oosterstreek, Oosterzee, Oudehaske, Oudemirdum, Oudeschoot, Ouwsterhaule, Paasloo, Scherpenzeel, Steggerda, Ter Idzard, Terwispel, Tjalleberd, Vegelinsoord, Wilhelminaoord, Wolvega of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Heerenveen

Recente aanvragen uit Heerenveen

zondag 11 oktober 2020

Plat dak isoleren en bedekken

Het betreft het verwijderen en afvoeren van het bestaande bitumen dak en vervolgens (warm van buiten) isoleren en bedekken van het dak. EPDM of bitumen maakt mij niet uit, wat maar het voordeligst is. Het gaat om ca. 98 m² plat dak en nog ca. 19 m² dakkappelen (totaal, het gaat om drie dakkappelen). Totaal dus 117 m² plat dak bitumen verwijderen, isoleren en afwerken. Ook zou ik graag de optie afwegen om de ruimte tussen het plafond en dak op te vullen met isolatiemateriaal. Mocht het dakleer nog goed zijn (en dit is volgens mij nog goed) zou dit een voordeligere optie zijn dan het hele dak laten renoveren. Graag ga ik met een specialist in gesprek voor de mogelijkheden m.b.t. de isolatie van het dak.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 28 september 2020

Dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen

Het gaat om een vrijstaand huis uit 1890. Ik wil de buitenkant isoleren, en nieuwe pannen. Daarnaast wil ik Velux dakramen aanbrengen. Het dak is ongeveer 9 x 8 meter.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen