Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Heerenveen

Dak - Heerenveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Heerenveen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Akkrum, De Hoeve, Delfstrahuizen, Echtenerbrug, Elsloo, Goingarijp, Gorredijk, Joure, Jubbega, Katlijk, Langweer, Lemmer, Luinjeberd, Luxwoude, Mildam, Nes gem. Boarnsterhim, Nieuwehorne, Nijeberkoop, Nijehaske, Nijeholtpade, Noordwolde, Oldeberkoop, Oldeboorn, Oldelamer, Oldemarkt, Oosterstreek, Oosterzee, Oudehaske, Oudemirdum, Oudeschoot, Ouwsterhaule, Paasloo, Scherpenzeel, Steggerda, Ter Idzard, Terwispel, Tjalleberd, Vegelinsoord, Wilhelminaoord, Wolvega of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Heerenveen

Recente aanvragen uit Heerenveen

zondag 11 april 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van 3 meter breed en 1,50 meter hoog laten plaatsen. Graag met binnen afwerking, kunststof kozijnen en kunststof aan de buitenkant.


Dakkapelbouw
woensdag 07 april 2021

Groendak aanleggen

Op onze te bouwen uitbouw (wordt momenteel gerealiseerd) willen wij graag een sedum dak. De oppervlakte is ca 24 m2 (8x3 meter), plat dak.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 05 april 2021

Dak van stolboerderij vervangen 700m2

Het gaat om een stolpboerderij. Er zat eerst riet op en nu zijn het dakpannen en golfplaten. Ik wil er graag weer riet op hebben. Isolatie nog even in overleg. Het gaat om ongeveer 700m2. Graag advies van de vakman voor de mogelijkheden.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen