Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Heerenveen

Dak - Heerenveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Heerenveen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Akkrum, De Hoeve, Delfstrahuizen, Echtenerbrug, Elsloo, Goingarijp, Gorredijk, Joure, Jubbega, Katlijk, Langweer, Lemmer, Luinjeberd, Luxwoude, Mildam, Nes gem. Boarnsterhim, Nieuwehorne, Nijeberkoop, Nijehaske, Nijeholtpade, Noordwolde, Oldeberkoop, Oldeboorn, Oldelamer, Oldemarkt, Oosterstreek, Oosterzee, Oudehaske, Oudemirdum, Oudeschoot, Ouwsterhaule, Paasloo, Scherpenzeel, Steggerda, Ter Idzard, Terwispel, Tjalleberd, Vegelinsoord, Wilhelminaoord, Wolvega of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Heerenveen

Recente aanvragen uit Heerenveen

vrijdag 22 januari 2021

Dak isoleren

We willen het dak vanaf buiten geïsoleerd hebben, dus pannen en houtwerk eraf, isoplaten monteren, panlatten en pannen weer aanbrengen. Het gaat om circa 160m². De woning is van 1976. Graag een offerte obv deze gegevens kiezen we een aannemer die ter plekke een goed opname kan doen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 19 januari 2021

Serre uitbouw achterzijde

Serre uitbouw van 3.60 x 3.30 m met hellend dak aan de achterkant van het huis. Aluminium constructie met isolatieglas, schuifwand van 3.30 m. en de rest vaste glaspanelen. Eventueel nog een aparte optie van zonwering over de gehele lengte.


Veranda- en serrebouw
vrijdag 01 januari 2021

Een hoekwoning uitbouwen de achtertuin in

Wij willen een uitbouw realiseren van 9000 x 4000 mm achter onze twee-onder-een-kapwoning. Dit moet een houten skelet hebben en worden afgemetseld. Daarnaast graag voorzien van een kunststof schuifpui en een lichtstraat in het dak. Ik ben zelf al bezig met het sonderingsplan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen