Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakrenovatie Den Bosch

Dak isoleren & dakpannen vervangen 180m2 - Dak - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak isoleren & dakpannen vervangen 180m2

Ik wil graag mijn dak vervangen voor nieuwe dakpannen. We willen daarnaast ook nieuwe isolatieplaten. Dak is ongeveer 180 m2


Dakdekker Den Bosch

Gratis offertes aanvragen voor dak in Den Bosch

Recente aanvragen uit Den Bosch

maandag 27 juni 2022

Asbest golfplaten verwijderen (285 m2)

Zoek een vakman voor het verwijderen van asbest golfplaten op een schuur van +/- 285m2. Graag wat advies en info.


Dakdekken en dakreparaties Helvoirt
donderdag 23 juni 2022

Dak isoleren & dakpannen vervangen 180m2

Ik wil graag mijn dak vervangen voor nieuwe dakpannen. We willen daarnaast ook nieuwe isolatieplaten. Dak is ongeveer 180 m2


Dakdekken en dakreparaties Den Bosch
dinsdag 21 juni 2022

Lichtbuis plaatsen

Dak is vorig jaar vernieuwd en geïsoleerd. we willen een lichtbuis aanschaffen incl. plaatsen. Gat moet ook gemaakt worden.


Dakdekken en dakreparaties Vught
woensdag 15 juni 2022

Groendak aanleggen

Plat dak: Zonnepanelen (losse stellage met ballast) verwijderen, Vervangen bitumen, constructie check, Groendak aanleggen, Zonnepanelen terugleggen. Dak ongeveer 40m2


Dakdekken en dakreparaties Sint Michielsgestel
maandag 13 juni 2022

Dakbedekking vervangen (36 m2)

Ons platte dak is aan vervanging toe. In de huidige bedekking zitten haarscheurtjes, wat zorgt voor lekkage. Graag wil ik een offerte voor het vervangen van de dakbekleding over een oppervlak van 36m2, inclusief twee ontluchtingspijpjes en een hemelwaterafvoer. Ik zie uw reactie graag tegemoet.


Dakdekken en dakreparaties Heusden gem. Heusden
dinsdag 07 juni 2022

Achterzijde aluminium serre aanbouwen

Graag willen we een uitbouw aan de achterkant realiseren met een glazen schuifpui (aluminium) en glazen dak. Hoofdpunten: - ca 5,2 x 2,5 mtr - Doorbraak muur, plaatsen stalen draagconstructie - Fundering - (spouw)muur metselen waar nu tuinhek is (liefste schuine dakrand welke de schuinte van het glas volgt) - muur aan garage zijde ook schuin metselen - garage deur achterzijde van de zijmuur naar achtermuur verplaatsen - oude garage deur gat dichtmetselen - casco oplevering - vergunningsvrij 8 juli krijg ik de sleutel. Hierna zsm van start gaan.


Veranda- en serrebouw Vlijmen
woensdag 01 juni 2022

Hellend dak isoleren (~60m2) + spouwmuren na isoleren (~60m2)

Wij willen sowieso het dak isoleren via de buitenzijde en overwegen om de spouwmuren ook na te laten isoleren (op dit moment niet bekend wat voor isolatie er in de spouwmuren zit). Voor het dak betreft het ongeveer 60m2, dakpannen hoeven niet vervangen te worden. Voor de muren betreft het ook ongeveer 60m2.


Isolatie Vlijmen
dinsdag 24 mei 2022

Hellend dak isoleren (~70m2)

Ik zoek een dakdekker die voor mij een hellend dak kan isoleren. De pannen hoeven hierbij niet vervangen te worden. Ik schat de oppervlakte van het dak op een 70m2. Later komen er zonnepanlen op, dus ik zou dit dak graag gelijk willen ontmossen en meer ter voorbereiding.


Dakdekken en dakreparaties Den Bosch
maandag 23 mei 2022

Hellend dak isoleren (buitenzijde)

Dakisolatie (plus vernieuwen dakpannen) en gevelisolatie. Gaat om 140 m2.


Dakdekken en dakreparaties Well
donderdag 19 mei 2022

Boeidelen vervangen door kunststof (8m)

Ik zoek een vakman die mijn boeidelen kan vervangen in de nok en 1ste verdieping. Bij elkaar is dit ongeveer 8m. De nieuwe boeidelen het liefst van kunststof (FHL).


Dakdekken en dakreparaties Den Bosch
maandag 16 mei 2022

Schuin dak isoleren (~120m2)

Ik zou graag isolatie onder de dakpannen willen laten spuiten bij een jaren dertig huis. Het dak begint na de begane grond. De oppervlakte van het dak is ongeveer 120m2. De pannen hoeven niet vernieuwd te worden.


Dakdekken en dakreparaties Vught
woensdag 11 mei 2022

Zonnepanelen installeren

We hebben zowel een platte schuur als een schuin dak. Willen minstens 7 panelen laten leggen. Wij staan open voor advies van de vakmannen hierover. Ben je van plan om zonnepanelen aan te schaffen?: Ja, na het vergelijken van offertes Wat voor type dak heb je?: Schuin dak Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel personen wonen er op je adres? : 2 personen (ca. 8 panelen, €3.200 - 5.200) Wil je zonnepanelen kopen, huren of zelf plaatsen?: Zonnepanelen kopen


Elektra en groepenkast Rossum
woensdag 11 mei 2022

Dakplaten serre vervangen door glas

In een bestaande serre willen wij de dakplaten(nu kunststof) die wij nu hebben, vervangen door glas. Het gaat om zo'n 8 kozijnen. Welk type kozijnen en/of deuren hebben je voorkeur?: hout Welk type kozijnen wil je plaatsen?: vaste kozijnen Om hoeveel kozijnen en/of deuren gaat het?: 3 of meer Waar moeten de kozijnen/deuren geplaatst worden?: gebouw / ruimtes die in gebruik zijn Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Kozijnen, deuren en dakramen Den Bosch
donderdag 05 mei 2022

Dakrenovatie + isolatie aanbrengen

dakbeschot en gordingen zijn oke. dak voorzien van isolatie. Dakelementen en nieuwe keramische pannen plaatsen. Ongeveer 70 m2.


Dakdekken en dakreparaties Helvoirt
maandag 02 mei 2022

Platdak opbouw en schuin dak opbouw (prefab)

Graag zouden we twee typen opbouwen willen, beide aan de achterzijde van de woning. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. De eerste is een opbouw op een plat dak op de tweede verdieping (ongeveer 9m2). Hier willen we graag een tweede badkamer realiseren. De tweede is een dakopbouw op het schuine dak (ook achterzijde woning). Graag zouden we hier een plat dak realiseren vanaf de nok om de slaapkamer op deze verdieping te vergrootten. Afhankelijk van de kosten zou deze niet over de volledige breedte hoeven. Op de platdak opbouw zou dan een dakterras kunnen worden gerealiseerd die toegankelijk is vanaf de schuindak opbouw. Qua design zouden we graag wat uniformiteit hebben voor het aanzicht vanuit de tuin. Dat zou kunnen door de platdak opbouw te realiseren in metselwerk, of om de bestaande aanbouw wellicht in lijn te brengen met het ontwerp door het aanbrengen van een nieuw kozijn en aanbrengen van hout rabat werk. Zie bijgevoegde foto voor aanzicht vanuit de tuin. Als je naar de foto kijkt, zou de schuindak opbouw boven de bestaande dakkapel komen, en de platdak opbouw tegen de bestaande dakkapel aan komen. Ik zou graag een woonklare oplevering willen. De opbouwen wil ik verwarmen in overleg. Ik wil een prefab opbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Bosch
Offertes aanvragen