Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Den Bosch

Dak - Den Bosch

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Den Bosch?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalst, Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gameren, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Heerewaarden, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Heusden gem. Heusden, Kerkdriel, Kerkwijk, Nieuwkuijk, Rossum, Schijndel, Sint Michielsgestel, Tuil, Veen, Velddriel, Vlijmen, Vught, Well, Zaltbommel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Den Bosch

Recente aanvragen uit Den Bosch

zondag 11 april 2021

Overkapping aan plat dak

Zoek een vakman voor het maken van een overkapping aan het huis van hout. Overkapping wordt 3,50 breed 4.00 of 5.00 diep .


Timmerwerk
donderdag 08 april 2021

Dakgoten vervangen

De dakgoot aan de achterzijde van mijn woning in Vught is lek/gescheurd waardoor ook de houten omlijsting is verschoven. Indien mogelijk deze ook herstellen. De dakgoot zit op ongeveer 6 meter hoogte. De begane grond heeft een kleine uitbouw met een schuin dakje dus lijkt me wat lastiger voor een steiger?? Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakgoot en regenpijp
maandag 05 april 2021

Dak vervangen

Zoek een vakman die mijn hele dak kan vervangen. Gaat onder andere om het isoleren en het vervangen van de pannen. Dak is 64 m2.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen