Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Den Bosch

Dak - Den Bosch

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Den Bosch?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalst, Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gameren, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Heerewaarden, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Heusden gem. Heusden, Kerkdriel, Kerkwijk, Nieuwkuijk, Rossum, Schijndel, Sint Michielsgestel, Tuil, Veen, Velddriel, Vlijmen, Vught, Well, Zaltbommel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Den Bosch

Recente aanvragen uit Den Bosch

zondag 24 januari 2021

Garage bouwen

Bouwen van een vrijstaande garage met plat dak 3m hoog en 7x4m in een lange zijde 1 enkele deur en twee ramen die open kunnen van hardhout en dubbel glas. Op de korte zijde een hardhouten dubbele garagedeur. Buitenzijde metselwerk en een spouwmuur geïsoleerd. Minimaal 15cm betonvloer en fundering. Een korte zijde is niet van buitenaf bereikbaar, 1 lange zijde 50cm ruimte. Vergunning is niet nodig en graag een gemetselde constructie. Alle kozijnen van hardhout en graag een casco oplevering.


Verbouwing
vrijdag 22 januari 2021

Plat dak van bitumen voorzien t.b.v. zonnepanelen (evt ook isoleren)

Wij hebben een plat dak met bitumen en grind. We willen zonnepanelen plaatsen en daarom nu evt ook dak updaten: nieuw bitumen en evt ook extra isolatie. Grind mag er dus vanaf. Ik wil het graag op korte termijn uitvoeren, het liefste binnen een maand maar binnen 2 maanden zou ook mogelijk zijn. Gaat om +/- 80 m2


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 14 januari 2021

Serre dak vervangen ivm lekkage

Het gaat om de vervanging van het serredak wat lekt. De serre is van hardhout en is onderdeel van onze woonkamer. Het dak is 15 m2.


Veranda- en serrebouw
Offertes aanvragen