Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Zwolle

Lood bij de dakkapel vervangen - Dakkapel plaatsen - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lood bij de dakkapel vervangen

Het lood onder mijn dakkapel laat los en is aan vervanging toe. Eventueel wil ik het lood aan de zijkanten ook vervangen. De dakkapel is ongeveer 1 meter breed.


Dakkapelspecialist Zwolle

Offertes dakkapel plaatsen in Zwolle aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Zwolle

vrijdag 30 december 2022

Kunststof dakkapel 4m breed

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen van 4 meter breed. Het mag een dakkapel van kunststof zijn. De oplevering van de binnenzijde mag casco, ik kan het zelf allemaal afwerken. Nog geen vergunning in bezit, ik weet niet of het nodig is.


Dakkapelbouw Zwolle
woensdag 30 november 2022

Dakkapel plaatsen (4m breed)

Graag wil ik aan de achterzijde van mijn woning een dakkapel laten plaatsen. Deze wordt 4m breed. De buitenzijde wil ik afgewerkt hebben in kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd. Vergunningsvrij.


Dakkapelbouw Wezep
vrijdag 23 september 2022

Kunststof dakappel 4/6m

Wij willen graag een dakappel om 2 slaapkamers op zolder te kunnen maken. Denk aan 4 tot 6 meter. Wij hebben hier totaal geen ervaring mee en hopen op uw professionele advies. Afwerking van de buitenzijde mag van kunststof. De oplevering van de binnenzijde graag advies. We moeten nog wel toestemming van de woningbouw.


Dakkapelbouw Zwolle
vrijdag 27 november 2020

Plaatsen 2 sleepdakkapellen aan voorzijde en achterzijde huis

Het plaatsen van twee sleepdakkapellen aan de voorzijde en achterzijde van het huis. Aan de voorkant aan laten sluiten op bestaande sleepdakkappel, 3 ramen breedte. Aan de achterzijde 2 ramen. Waarschijnlijk zal dakconstructie moeten worden aangepast, zie foto's binnenzijde kamers.


Dakkapelbouw Zwolle
dinsdag 27 oktober 2020

Verwijderen/aanpassen nokverhogende dakkapel

Ik zoek een bedrijf die mijn dakkapel op professionele manier kan verlagen, cq verwijderen. Op dit moment is het 3,5 meter, en ik wil het met 1 meter laten verlagen. Ik wil graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.


Dakkapelbouw Ommen
woensdag 25 maart 2020

Dakkapel plaatsen

Wij willen een dakkapel van 3 meter breed. Graag met afwerking. Het materiaal waar het van gemaakt gaat worden is nog in overleg. Wat zijn hier van de kosten?


Dakkapelbouw Zwolle
zaterdag 20 juli 2019

Het plaatsen van een dakterras

Het gaat om een dakterras op een nieuwbouwhuis. Terrasgrootte ± 32 m2. Het dak kan een dakterras dragen. De woning wordt eind 2020 opgeleverd.


Dakkapelbouw Wezep
maandag 17 juni 2019

Dakkapel vanuit nok plaatsen

Kunststof dakkapel vanuit de nok plaatsen. Dakconstructie: Gordingkap Dakhelling: 28. 2 graden Plaatsing op achtergevel, 2e etage Gewenste afmeting dakkapel: 1750 (hoog) x 4000 (breed) Indeling: 2x draaikiepramen incl. Insectenhor (buiten) + 2x vast raam (binnen) + Kleur kozijn en boeidelen: Ral 9001 Kleur zijkant: Ral 6009 Bouwafval hoeft niet te worden afgevoerd. Vergunningsaanvraag + tekening regelen we zelf.


Dakkapelbouw Zwolle
zaterdag 15 juni 2019

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een casco dakkapel realiseren, zie alle maten in bijgevoegd document. Ramen met ventilatieroosters, optioneel rolluiken.


Dakkapelbouw Zwolle
maandag 11 maart 2019

Dakkapellen plaatsen

Wij willen graag twee dakkapellen voor en achter laten plaatsen, elk 2 x 5 meter. Het gaat om kunststof dakkapellen. De afwerking wil ik ook volledig gedaan hebben. Ik wil de binnenkant laten betimmeren naar 3 slaapkamers.


Dakkapelbouw Zwolle
maandag 06 maart 2017

Bestaande dakkapel vergroten

In 2016 is onze vrijstaande Ewoning gebouwd in een klassiek landelijke stijl. Wij willen daar nu graag een bestaande houten dakkapel van 160 cm hoog gaan verbreden. De dakkapel beslaat nu de badkamer en gedeelte van een slaapkamer en moet met 240 cm worden uitgebreid. Het bestaande uiterlijk moet behouden blijven, de kozijnen moeten worden voorzien van duveljagerprofilering. In de ramen moet drievoudig glas geplaatst worden. De leverancier van de bestaande kozijnen en ramen is Hebo. We bespreken hier graag even de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.


Dakkapelbouw Zwolle
dinsdag 16 augustus 2016

Gevelbekleding aanbrengen

Ik wil mijn dakkapel laten voorzien van Keralit. De dakkapel is ongeveer 245 x 350 cm. De materiaallijst heb ik al uitgewerkt om een indruk te krijgen van de omvang. Deze materialen zijn nog niet besteld, maar offerte op dit materiaal is wel gevraagd. Onbekend is of de Keralit panelen op het onderliggende regelwerk aangebracht kan worden of dat dit vervangen moet worden om aan de eisen van Keralit te voldoen. Offerte en vragen via email uitbrengen. Eerste contact via telefoon wordt niet op prijs gesteld! De ruimte is goed bereikbaar. De kapel is op de eerste verdieping.


Dakkapelbouw Wezep
zaterdag 28 mei 2016

Lood bij de dakkapel vervangen

Het lood onder mijn dakkapel laat los en is aan vervanging toe. Eventueel wil ik het lood aan de zijkanten ook vervangen. De dakkapel is ongeveer 1 meter breed.


Dakkapelbouw Zwolle
zaterdag 30 mei 2015

Dakkapel monteren op de woning

Ik zou graag een dakkapel offerte willen ontvangen. Het gaat om achterkant van de woning. Waarschijnlijk is er geen vergunning mogelijk. Welke maten zijn mogelijk? Wat zijn de kosten voor een kunststof dakkapel? Hoe snel kan het geplaatst worden? En eventueel de voorkant van de woning de houten kozijnen met ramen bekijken. Dat zijn vijf ramen.


Dakkapelbouw Zwolle
maandag 02 maart 2015

Dakkapel herstellen

Schoonmaken van een dakkapel, 3 ramen laten lappen inclusief mos weghalen ook op een aantal dakpannen. Schotje tussen 2 ramen schoon laten maken.


Dakkapelbouw Zwolle
Offertes aanvragen