Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Zutphen

Dubbele nokverhoging 5m - Dakkapel plaatsen - Zutphen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dubbele nokverhoging 5m

Wij willeen een dubbele nokverhoging doen op ons jaren zestig hoekhuis. In het dorp zijn verscheidene voorbeelden te vinden, wij zouden graag zoveel mogelijk ruimte benutten. De zolder heeft nu een nokhoogte van 1.5m en de nokverhoging zal 4.5 - 5m breed kunnen zijn. Afhankelijk van het behoud van schoorsteen, die kan ook verwijderd worden. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs, graag beide opties. Het materiaal mag van kunststof.


Dakkapelspecialist Gorssel

Offertes dakkapel plaatsen in Zutphen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Zutphen

woensdag 19 april 2023

Plaatsen van een dubbele nokverhoging

Ik wil graag een nokverhoging laten plaatsen van 575cm lang en 310 cm hoog. Mijn zijwanden wil ik afgewerkt hebben met trespa en de binnenzijde graag casco geleverd krijgen. Mijn kozijnen wil ik hebben van kunststof. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning.


Dakkapelbouw Dieren
vrijdag 07 april 2023

Dubbele nokverhoging 5m (PREFAB)

Ik wil graag een prefab nokverhoging laten plaatsen op ons dak. Het is fijn als u even langs kan komen om te controleren of het dak sterk genoeg is, onze eigen aannemer zegt van wel. Het moet een dubbele nokverhoging zijn van ongeveer 5 meter breed. De afwerking van de buitenzijde mag van kunststof. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Graag ook een vakman die kan helpen met de vergunning.


Dakkapelbouw Warnsveld
dinsdag 22 november 2022

Dubbele nokverhoging 5m

Wij willeen een dubbele nokverhoging doen op ons jaren zestig hoekhuis. In het dorp zijn verscheidene voorbeelden te vinden, wij zouden graag zoveel mogelijk ruimte benutten. De zolder heeft nu een nokhoogte van 1.5m en de nokverhoging zal 4.5 - 5m breed kunnen zijn. Afhankelijk van het behoud van schoorsteen, die kan ook verwijderd worden. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs, graag beide opties. Het materiaal mag van kunststof.


Dakkapelbouw Gorssel
zaterdag 24 september 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een dakkapel. kap ca 45 graden pannen en gordingen die gehandhaafd kunnen worden gg delen dakbeschot membraan is al aanwezig inclusief nieuwe bredere tengels en panlatten in principe zijn deze geschroefd dus demontabel ( mogelijk verholen goten voor afvoer dakkapel hwa in dien niet mogelijk over de pannen normaal HR++ glas, alle raamdelen naar binnendraaiend draai kiep (geen enkel vast glas) richtprijs incl montage en steigerwerk vlgs Arbo norm indien nodig .Kant en klaar kapel geen uitwendig schilderwerk (onderhoud) nodig Kleuren Sikkens groen is monumentengroen en mergelwit voor de kozijnen SVP een duidelijk gespecificeerde Voorkeur voor een casco oplevering met kunststof kozijnen. Dakkapel moet ongeveer 3,25 breed worden.


Dakkapelbouw Dieren
woensdag 17 augustus 2022

Dakkapel

Ik wil aan beide kanten van mijn dak een dakkapel plaatsen. De afwerkingen buitenzijden wil ik van kunstof, de kozijnen van kunstof en ik heb nog geen vergunning in bezit.


Dakkapelbouw Lochem
maandag 09 mei 2022

Houten dakkapel vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van mijn dakkapel. Weer graag van hout met een binnenmaat van 2,60 breed. Casco is prima.


Dakkapelbouw Zutphen
dinsdag 23 maart 2021

Twee dakkapellen plaatsen

Ik wil 2 dakkapellen van 350 cm breed laten plaatsen. Of de binnenkant afgewerkt moet worden is nog in overleg. Graag inclusief kunststof kozijnen en kunststof aan de buitenkant.


Dakkapelbouw Laren
maandag 11 januari 2021

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Een dubbelzijdige nokverhoging van 5 meter bij zo'n 3 meter. Kunststofkozijnen in de kleur creme-wit. Per zijde 2 vast en 2 draai kiep ramen inclusief rolluiken creme-wit. Nokverhoging liefst in de kleur antraciet. Anders ook creme-wit van kleur. Graag ook de prijs verschil van gewoon trespa en rabat.


Dakkapelbouw Zutphen
zondag 26 april 2020

Sleep dakkapel

Sleepdakkapel aan voorzijde woning Binnenmaten zolder (ongeveer): - nokhoogte = 3,37m - breedte = 7,6m - hellingshoek = 30 graden Binnenzijde 2 kamers (4,6m en 3m) - inclusief screens - inclusief hor - kozijn met verdiept profiel - binnenzijde met kunststof ‘houtnerf’ - sleepkap symmetrisch op het dak (ongeveer 6 pannen van de rand) - ramen zo hoog mogelijk


Dakkapelbouw Dieren
maandag 17 juni 2019

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel aan de achterzijde van ongeveer 4,5 meter breed. Het moet afgewerkt worden aan de binnenkant. Er is geen stucwerk nodig. De binnenkant moet van gips zijn en de buitenkant van keralit. Er is geen vergunning voor nodig.


Dakkapelbouw Vorden
maandag 23 april 2018

Dakkapel op een pannendak plaatsen

Wij willen graag een dakkapel van 4 meter breed op een schuin pannendak. 1 kiep kantelraam op de overloop van de zolder. De zolderkamer krijgt dan een groot vast raam en ook een kiep kantelraam. De kiepkantelramen moeten een ventilatierooster hebben en een hor.


Dakkapelbouw Dieren
donderdag 01 februari 2018

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een kunststof prefab dakkapel laten plaatsen op een schuin met dakpannen belegd dak. De afmeting van de dakkapel zal ongeveer 5.50 meter zijn,volledige breedte achterzijde woning.


Dakkapelbouw Warnsveld
woensdag 28 september 2016

Lood van de dakkapel vervangen

Lood vervangen van de dakkappel waar nu scheurtjes in zitten. Ben telefonische moeilijk te bereiken, dus graag een offerte per mail. De dakkapel is ongeveer 3.50 meter.


Dakkapelbouw Borculo
donderdag 04 augustus 2016

Draairichting van ramen in dakkapel wijzigen

Het gaat om 3 naar buiten draaiende ramen in een dakkapel waarvan ik de draairichting wil laten veranderen. De afmeting is 110 x 87 centimeter per raam. Gewenst is: een vast raam in het midden en links en rechts naar binnen draaiende ramen. De houten kozijnen zijn voorzien van nieuw dubbel glas.


Dakkapelbouw Laren
zaterdag 17 oktober 2015

Dakkapel op jaren '30 woning renoveren

Het huidige kleine dakkapel van ons huis uit 1933 is voor delen op, het bestaande houtwerk houdt bijvoorbeeld geen verf meer vast. Vervangen dorpel, kozijn met ramen ( dubbelglas), boeiborden, zijkanten kapel bij voorkeur vervangen door zink, dakleer en zinken randen, bij voorkeur door maranti en mahonie. Kleine verbreding om huidige zijkant, 10 cm, voor isolatie geschikt te maken. Dakkapel is ongeveer 3 meter breed en 1.3 meter hoog (vanaf de daklijn). Let op; ik wil het karakter van de huidige dakkapel behouden, ik wil dus geen nieuwe dakkapel laten plaatsen.


Dakkapelbouw Dieren
Offertes aanvragen