Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Woerden

Dakkapel renoveren - Dakkapel plaatsen - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel renoveren

Dakbedekking vernieuwen van de bestaande dakkapel. Nieuwe zijwangen en eventueel boeiboorden van Keralit. De dakkapel zit aan de voorzijde. De dakkapel is ~4,5m breed.


Dakkapelspecialist Harmelen

Offertes dakkapel plaatsen in Woerden aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Woerden

dinsdag 20 september 2022

Dakkapel renoveren

Dakbedekking vernieuwen van de bestaande dakkapel. Nieuwe zijwangen en eventueel boeiboorden van Keralit. De dakkapel zit aan de voorzijde. De dakkapel is ~4,5m breed.


Dakkapelbouw Harmelen
zaterdag 13 maart 2021

Kunststof dakkapel laten plaatsen 3 meter breed

We willen op ons dak met 30 graden helling een kunststof dakkapel laten plaatsen aan de zijkant van de woning van 3 meter breed en 1.50 hoog.


Dakkapelbouw Harmelen
vrijdag 26 februari 2021

Twee dakkappelen plaatsen woonklaar

Het gaat om een nieuw te plaatsen dakkapel aan de voorkant met een grootte van 2,30 meter in de breedte (kan nog groter) en 1,50 meter in de hoogte. We hebben al een dakkapel aan de achterzijde, deze moet worden verwijderd en afgevoerd. Er moeten dus twee nieuwe dakkappelen komen. Ik heb al geïnformeerd bij de gemeente en het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant is mogelijk. Vergunning zelf hebben we nog niet in bezit. De afwerking aan de buitenzijde willen wij in overleg bepalen. De afwerking aan de binnenzijde willen wij woonklaar hebben. Wij weten nog niet welke materiaal kozijnen we willen, hier laten wij ons graag over adviseren. Verder zijn wij van plan om de hele zolderkamer aan te pakken. Aan de bestaande dakkapel aan de achterkant met dezelfde afmetingen willen we laten repareren omdat we daar onlangs lekkage hebben gehad. Voorts dient het dakkapel aan de gemeentelijke voorwaarden te voldoen, waaronder de 0,5 meter afstand tot de daknok en willen we nog ruimte hebben ter plaatsing van 10 zonnepanelen voor en achter.


Dakkapelbouw Woerden
zondag 04 oktober 2020

Een dakkapel aan de voorzijde van de woning realiseren

Wij willen een dakkapel aan de voorkant van het huis met een breedte van 2,5 meter en een hoogte van 1,5 meter met 1 draai kiep raam en 1 vast raam. We zoeken hiervoor een specialist die het voor ons kan realiseren. Het is ons niet bekend of er een omgevingsvergunning voor nodig is, maar waarschijnlijk wel.


Dakkapelbouw Bodegraven
donderdag 13 februari 2020

Dakkapel voorzijde zolder

Ik wil een kunststof dakkapel (voorzijde tweede verdieping) van 250 x 155 of 150 cm buitenwerks. Dakhelling is 31 graden en ik wil 2x een draai-kiep raam.


Dakkapelbouw Bodegraven
maandag 27 maart 2017

Dakkappel reiningen en waxen

Dakkappel schoonmaken en waxen van 1. 75 meter breed.


Dakkapelbouw Driebruggen
vrijdag 16 oktober 2015

Lekkende dakkapel repareren

Het zij- en voetlood moet vervangen worden. De zijwangen zijn met shingles bekleed. Wellicht moeten deze ook vervangen worden. Er is een tijdelijke reparatie uitgevoerd, echter wil ik alles voor de winter goed gerepareerd hebben. Het betreft een 2 onder 1 kap woning.


Dakkapelbouw Woerden
maandag 18 mei 2015

Dakkapellen repareren

Wij hebben 2 dakkapellen die in 1990 zijn geplaatst. 1 dakkapel vertoont lekkage. Graag zou ik een globale prijs opgave ontvangen als we ze opnieuw laten bedekken met de moderne kunststof oplossing met zinken rand. De breedte is ongeveer 3 meter.


Dakkapelbouw Woerdense Verlaat
zaterdag 21 februari 2015

Trespa op de dakkapel vervangen

De trespa van ons dakkapel is niet mooi meer en we krijgen het ook niet schoon. We willen dit graag vervangen en een prijsopgaven hiervan hebben. Dakkapel is ruim 5 meter breed, over de hele breedte van het huis 40 cm boven de dakkapel en de zijkanten 2 m2 per kant. En nog twee stroken van 10 cm breed, aan beide zijkanten. Via Streetview is de dakkapel te zien. We willen alleen weten wat het kost zodat we kunnen overwegen of we dit willen vervangen.


Dakkapelbouw Harmelen
woensdag 31 december 2014

Dakkapel plaatsen op de woning

Op een bestaande woning wil ik een dakkapel van 3 meter lang, vier raams breed laten plaatsen. In het midden van het dak. 1 kleur, room wit met verduistering en rolhor.


Dakkapelbouw Noorden
woensdag 28 december 2011

Dakkapel renoveren

Dakkapel zit op zeer vochtige kant van ons huis op de 1e etage als gevolg van te dichte aangrenzende bebouwing en teveel grote bomen voorheen van de buren waardoor geen zon en te weinig wind. In een zijkant van dakkapel zijn als gevolg van deze vochtige omstandigheden 'enkele gaten gevallen' verticaal langs de raamkant. De gaten dienen z.s.m. te worden hersteld. Beide zijkanten van de dakkapel willen we vervolgens in hun geheel laten bedekken m.b.v. trespa composietmateriaal met houtnerf en groeven?, dat m.b.v. nieten kan worden vastgezet. Indien dat in enkele stappen zou moeten gebeuren, dan graag het herstel voor de winter en een prijsopgave voor de rest.


Dakkapelbouw Woerden
dinsdag 26 juli 2011

Dakkapel voor en achter plaatsen

Dakkapel voor en achter over gehele breedte van het huis plaatsen. Voor de dakkapel aan de voorzijde is nog geen vergunning aanwezig. Een kleine dakkapel verwijderen en afvoeren. Graag van kunststof en in een landelijke stijl, met kiepkantelramen en roede ruitjes. Zo mogelijk ook de zolder van binnen aftimmeren en stucen.


Dakkapelbouw Harmelen
vrijdag 15 juli 2011

Dakkapel plaatsen

Betreft het nieuw plaatsen van een kunststof dakkapel inclusief alle benodigde materialen, afval afvoer en afwerking. Er moet dus nog een gat in het dak gemaakt worden. Betreft een nieuwbouwwoning. Dakkapel van een meter met in ieder geval 2 draai/kiepramen.


Dakkapelbouw Woerden
dinsdag 26 oktober 2010

Dakkapel renoveren

De houten zijwanden en boeiboorden van de dakkapel vervangen door trespa.


Dakkapelbouw Woerden
vrijdag 13 februari 2009

Dakkapelspecialist

Ik heb een zolder, vaste trap, schuin dak. Ik wil graag een grote dakkapel (5/6 meter breed), er moet, simpel gezegd, een frame van hout komen met dakpannen er op, in de vorm van een dakkapel.met twee grote ramen.


Dakkapelbouw Woerden
Offertes aanvragen