Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Weert

Kunststof dakkapel achterzijde - Dakkapel plaatsen - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof dakkapel achterzijde

Ik wil een dakkapel van 2.5 meter willen laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. Ik wil een kunststof dakkapel met kunststof kozijnen. Casco oplevering.


Dakkapelspecialist Weert

Offertes dakkapel plaatsen in Weert aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Weert

woensdag 16 augustus 2023

Kunststof dakkapel 6m (woonklaar)

Ik wil graag een kunststof dakkapel van ongeveer 6 meter breed. De oplevering van de binnenzijde mag helemaal woonklaar, compleet opgeleverd. Hij komt aan de voorzijde. Er zit nu al een wat kleinere dakkapel, maar ik wil nu een grotere hebben.


Dakkapelbouw Nederweert
zondag 04 december 2022

Kunststof dakkapel achterzijde

Ik wil een dakkapel van 2.5 meter willen laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. Ik wil een kunststof dakkapel met kunststof kozijnen. Casco oplevering.


Dakkapelbouw Weert
maandag 10 januari 2022

Dakkapel plaatsen achterzijde (9,5m breed)

We zijn op zoek naar een dakkapel van z'n 9,5 a 10 meter lang, van kunststof met een houtlook (keralit). De bovenverdieping moet nog ingericht worden dus er staan momenteel nog geen muren. Bijgevoegd een foto ter verduidelijking. In de badkamer, die z'n 3.5 meter breed wordt willen we 1 of 2 ramen open kunnen, met draaikiep. In 1 raam willen we een hor. In de slaapkamer willen we links van de rechtse houten spant ons bed neerzetten, en ergens tussen de 2 spanten in komt nog een dunne muur om een inloopkast te creëren. In de inloopkast willen we minimaal 1 raam, draai kiep. Aan de kant van de slaapkamer waar het bed staat willen we van de ramen, 1 raam met hor en 2 of 3 draaikiepramen. Overigens mogen alle kozijnen ook van kunststof en de binnenzijde mag casco opgeleverd. Kunt u voor ons een prijsindicatie hiervoor maken? En is het ook mogelijk om hier rolluiken bij te bestellen? Dan graag hiervoor een aparte prijsindicatie. De dakkapel hoeft niet afgewerkt te worden aan de binnenkant.


Dakkapelbouw Weert
zaterdag 10 oktober 2020

Dakkapel plaatsen en dakpannen vervangen

We zijn op zoek naar iemand voor het verwijderen van het oude dak en aanbrengen van een nieuw dak met dakkapel. Het is een hellend dak van 140 m2. Het dakkapel wil ik aan de voorkant van het huis hebben, en moet 6 meter breed worden. De binnenkant hoeft niet niet afgewerkt te worden. De vergunning word nog aangevraagd.


Dakkapelbouw Weert
woensdag 19 december 2018

Plaatsen 2 dakkapellen achterzijde woning

Wij gaan 1 maart verhuizen naar Weert en willen dan 2 dakkapellen laten plaatsen van 8 en 11 meter breedte. Kunststof en met plat dak. Hellingshoek 35 graden.


Dakkapelbouw Weert
woensdag 13 juli 2016

Dakkapellen plaatsen aan de voor- en achterzijde

Ik wil graag aan de voorzijde en de achterzijde een dakkapel geplaatst hebben. Op de tweede verdieping wil ik graag een slaapruimte realiseren. Ik wil graag twee kapellen van 5 meter met elk 3 ramen. Ik heb nog geen vergunningen aangevraagd. Het gaat om een schuin pannendak. De totale lengte van het dak is 8 meter. Ik wil graag de kapellen graag volledig laten afwerken.


Dakkapelbouw Weert
zaterdag 05 maart 2016

Polyester dakkapel repareren

Ik heb op de 1e verdieping een dakkapel van ongeveer 400 x 300 cm, waar momenteel lekkage is. Het polyester dak vertoont zichtbare scheurtjes en een gaatje. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor reparatie.


Dakkapelbouw Weert
zondag 15 november 2015

Lekkage bij de dakkapel herstellen

Wij hebben lekkage in onze oude dakkapel. Na harde regen lekt het aan de binnenzijde, in de slaapkamer. Er treden vochtplekken op ter hoogte van de vensterbanken en er druppelt water naar beneden. Het zinken dak is al eens gerepareerd omdat er scheurtjes optraden. Ik laat hier graag de oorzaak van de lekkage opsporen en verhelpen. Ook wil ik dan laten nazien, of de dakkapel nog wel in goede conditie is. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de nodige herstelwerkzaamheden.


Dakkapelbouw Weert
dinsdag 14 februari 2012

Dakkapel lekt

Vannacht (13 op 14 februari 2012) druppelde regenwater in de slaapkamer (niet snel, dus geen straal maar zo'n 2 of 3 druppels per minuut). Vanuit de dakkapel. De dakkapel is denk ik 30 tot 40 jaar oud en heeft een zinken dakbekleding (als ik me goed herinner). Misschien (hopelijk) is het met een eenvoudige ingreep te repareren. Dakkapel is ongeveer 3 m2. Graag komen kijken en repareren.


Dakkapelbouw Weert
dinsdag 23 maart 2010

Dakkapelspecialist

Kunststof dakkapel plaatsen van ongeveer 100 x 500 cm. Verder de verbouwing van de zolder. Velux dakraam verplaatsen, isoleren, slaapkamer maken, toilet, ketelkast en bergruimte.


Dakkapelbouw Weert
dinsdag 29 december 2009

Dakkapelspecialist

2 maal dakkapel renoveren;


Dakkapelbouw Weert
woensdag 15 juli 2009

Dakkapelspecialist

Twee dakkapellen waarvan een bedekt met trespa en de ander met een soort trespa maar dan uit 1982. Nr1 (met trespa). Houtwerk achter het trespa gedeeltelijk vervangen,nieuw lood en nieuwe dakbedekking. Voor Nr 2 geldt voor het houtwerk hetzelfde enmoet de bedekking trespa worden. Hier ook nieuwe dakbedekking en nieuw lood. Het punt is dat de dakkapel nr 2 moeilijker te bereiken is aangezien deze aan de achterkant ligt waar zich ook de serre bevindt ( schuin dak!!). We weten niet waar we op moeten rekenen dus we willen graag een gedegen advies met evt bijbehorende offerte.


Dakkapelbouw Weert
maandag 29 september 2008

Dakkapelspecialist

De dakkapel heeft een platdak. De regenafvoer is links, het water staat altijd rechts: niet bepaald de bedoeling dus... Bij tijd en wijle, lekt het regenwater onze zolderkamer in ... waar het vandaan komt is niet te zien.


Dakkapelbouw Budel Dorplein
donderdag 21 augustus 2008

Dakkapelspecialist

wil dakraam plaatsen er is nu een actie van praxis.dakraam en het maken ervan


Dakkapelbouw Nederweert
Offertes aanvragen