Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Wassenaar

Aanvraag offerte - Dakkapel plaatsen - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanvraag offerte

Ons dakraam ( 1.00 x 1.50 cm) is erg rot en moet vervangen worden. Graag ontvangen wij een offerte hiervoor. Het betreft een tuimel dakraam . Het nieuwe raam moet van kunststof zijn en graag met zonwering.


Dakkapelspecialist Voorschoten

Offertes dakkapel plaatsen in Wassenaar aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Wassenaar

woensdag 11 mei 2022

Dakkapel: kozijn en vensterbank vervangen

We hebben een dakkapel van ongeveer 3 meter breed, het kozijn en vensterbank hieran moet vervangen worden. Graag de nieuwe materialen van kunststof.


Dakkapelbouw Wassenaar
zondag 21 maart 2021

Twee dakkapellen plaatsen

Wij willen twee dakkapellen laten plaatsen aan de voor en achterzijde van mijn woning met een schilddak. Op dit moment hebben wij vier dakkappelen en zijn in overleg met de gemeente om deze dus te laten vervangen door twee grotere dakkapellen. De vergunning is dus nog niet in bezit. De complete breedte van het dak is 9,5 meter dus wij kijken naar een dakkapel van 8 meter. Beide dakkapellen willen wij in kunststof laten afwerken met aluminium kozijnen. Ik wil graag een casco oplevering. Ik wil ramen van HR ++ erin laten zetten.


Dakkapelbouw Wassenaar
vrijdag 22 januari 2021

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel van 4 meter kunststof kleur wit. Geen bijzondere dingen als horren en screens gewoon standaard. Afwerking binnenzijde doen we zelf.


Dakkapelbouw Voorschoten
maandag 29 juni 2020

2 dakkapellen plaatsen

Wij willen op een tussenwoning met schuin dak 2 kunststof dakkapellen (+/- 5 m breed en +/- 3 meter breed) plaatsen met hoge isolatiewaarde (Rc 7 of meer en U waarde < 1) en triple glas, openslaande ramen van het klap/kiep type, met horren en mogelijk met ingebouwde luxaflex en het geheel met ventilatie. Er staan nu dakkapellen, maar kleiner.


Dakkapelbouw Voorschoten
dinsdag 09 juli 2019

Tweezijdige nok verhoging

Wij willen een tweezijdige nokverhoging laten plaatsen op ons huis. Met aan een zijde een raam van ongeveer 2.40 meter en aan de andere zijde een raam van ongeveer 2.40 meter en een raam van ongeveer 1 meter. Graag zouden wij de nokverhoging prefab laten maken. De nokverhoging willen wij ongeveer 5,50 x 6,30 meter, iets korter, waarschijnlijk in verband met onze hoekwoning. In de bijlage is een foto van de vliering.


Dakkapelbouw Voorschoten
dinsdag 30 oktober 2018

Aanvraag offerte

Ons dakraam ( 1.00 x 1.50 cm) is erg rot en moet vervangen worden. Graag ontvangen wij een offerte hiervoor. Het betreft een tuimel dakraam . Het nieuwe raam moet van kunststof zijn en graag met zonwering.


Dakkapelbouw Voorschoten
woensdag 10 mei 2017

Bestaande dakkapel vergroten

Bestaande dakkapel is 3 meter, deze moet aan een zijden 2 meter langer worden. Werkzaamheden: - Dakkapel van 3 naar 5 meter (een zijde verlengen); - Nieuwe dak bedekking; - Nieuw Trespa RAL 9001, alle delen (gebroken wit); - Nieuwe kozijnen kunststofprofiel (oude houten kozijn vervangen). Links 1x kantel en vast raam, rechts 1x kantel en vast raam; - Zonder binnen afwerking.


Dakkapelbouw Wassenaar
woensdag 03 mei 2017

Opnieuw bekleden van dakkapel

Ik wil graag de zijkant en voorkant van het dakkapel opnieuw laten bekleden. Nu aan de zijkant houten rabatdelen, welke vervangen moeten worden voor kunststof. Afmeting 2600mm x 2600mm ( totaal vierkant) Aan de voorkant nu ook houten rabatdelen van 500mm hoog en ongeveer 2000mm breed. Voorkant en zijkant staan bovenin met elkaar in verbinding. Het dakkapel is een verkapte uitbouw op de 2e etage. Zowel op de materialen als op het werk garantie en geen B merk wat betreft rabatdelen. Rabatdelen kleur off-white/ creme.


Dakkapelbouw Voorschoten
zondag 30 augustus 2015

Dakkapel geheel renoveren

Ik wil graag mijn houten dakkapel van 4.5 meter breed laten renoveren. Het hout moet vervangen worden en de dakbekleding ook.


Dakkapelbouw Wassenaar
vrijdag 07 november 2014

Dakkapel plaatsen

Dakkapel afmetingen 150 cm hoog * 160 cm breed, op een schuin dak. Graag offerte voor kunststof uitvoering.


Dakkapelbouw Voorschoten
zondag 02 februari 2014

Dakkapel aftimmeren, stucen en schilderen

In mei wordt onze dakkapel geplaatst. Via de leverancier vond ik het afwerken aan de binnenzijde van de dakkapel nogal prijzig. Ik zoek iemand die dit voor ons wil doen en daarnaast het plafond en de wanden van de dakkapel kan stuken en schilderen. De dakkapel is 4 meter breed.


Dakkapelbouw Wassenaar
woensdag 24 februari 2010

Dakkapelspecialist

Het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van onze jaren 50 woning, op de zolderverdieping. En eventueel ook een tweede dakkapel, maar dan aan de achterkant. Vergunning nog niet aangevraagd. Er is al een dakkapel aan de voorkant, moet vervangen worden (evt. aanpassen formaat). Idem voor achterkant.


Dakkapelbouw Wassenaar
donderdag 02 juli 2009

Dakkapelspecialist

Op ons huis uit +/- 1900 is 5 jaren geleden een verdieping gebouwd. Nu zouden we graag op deze verdieping een dakkapel laten maken. De speciale wens is, dat het dakkapel een frans balkon heeft (dus geen ramen, maar twee openslaande deuren en een hekje ervoor).


Dakkapelbouw Voorschoten
woensdag 27 mei 2009

Dakkapelspecialist

Ik wil binnenkort een huis kopen met een zolder zonder dakkapel, wel met een raam in het vlak van het schuine dak. Om tot een beslissing te kunnen komen (dat huis wel kopen of niet kopen) wil ik graag weten aan welke bedrag moet ik denken voor een dakkapel aan de achterkant en voor het laten plaatsen van de huidige dakraam aan de aandere kant van het dak (achterkant naar voorkant). De buren hebben wel een dakkapel aan achterkant en een dakraam aan de voorkant. Voor deze werkzaamheden dient een aanvraag ingedient te worden bij de gemeente? Vriendelijke groet, Elena Lupi


Dakkapelbouw Voorschoten
dinsdag 19 februari 2008

Dakkapelspecialist

plaatsen dakkapel op de zolder. Eventueel eenzelfde dakkapel bij de buren.


Dakkapelbouw Wassenaar
Offertes aanvragen