Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Waalwijk

Dakkapel ~5m breed plaatsen achterzijde woning - Dakkapel plaatsen - Waalwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel ~5m breed plaatsen achterzijde woning

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel(~5m breed). Het is voor aan de achterzijde van de woning. De afwerking willen wij kunststof. Casco oplevering. Wij hebben er kunststof kozijnen in gewild.


Dakkapelspecialist Waalwijk

Offertes dakkapel plaatsen in Waalwijk aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Waalwijk

zaterdag 05 augustus 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 6 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Waalwijk
zondag 05 februari 2023

Dakkapel renovatie

4 meter dakkapel hout vervangen door kunstof inclusief nieuwe dakbedekking en kozijn indien mogelijk (hout vervangen doorkunststof). 1 draaikiep raam en twee vast.


Dakkapelbouw Kaatsheuvel
zondag 23 oktober 2022

Kunststof dakkapel plaatsen (3m)

Ik wil graag een dakkapel van kunststof laten plaatsen. Deze moet 3m breed worden. Ook de kozijnen wil ik van kunststof. Woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Kaatsheuvel
donderdag 29 september 2022

Kunststof dakkapel plaatsen 3m

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen. Mijn huis is nieuwbouw er liggen wel al zonnepanelen 4 stuks vanaf begin al In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 3 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Elshout
maandag 24 januari 2022

Dakkapel ~5m breed plaatsen achterzijde woning

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel(~5m breed). Het is voor aan de achterzijde van de woning. De afwerking willen wij kunststof. Casco oplevering. Wij hebben er kunststof kozijnen in gewild.


Dakkapelbouw Waalwijk
dinsdag 27 april 2021

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel aan de voorzijde van het huis van ong 5 meter breed. Graag inclusief binnen afwerking, met houten kozijnen en kunststof aan de buitenkant. De vergunning word nog aangevraagd.


Dakkapelbouw Waalwijk
zondag 11 oktober 2020

Dakkapellen plaatsen voor en achterzijde

Wij willen graag op de zolder over de hele breedte aan de voor en achterzijde dakkapellen zodat we hier een grote slaapkamer van kunnen maken. Of het afgewerkt moet worden aan de binnenkant is nog in overleg, de buitenkant moet van kunststof zijn. Zie de bijlage voor de afmetingen. De horizontale balken zijn van beton. Graag verneem ik hoe we hiervoor een scherpe offerte kunnen ontvangen. Uitkijkend naar een reactie en bij verdere vragen verneem ik het graag.


Dakkapelbouw Sprang-Capelle
dinsdag 28 januari 2020

Puntdak op garage

Opbouwen van een puntdak op een bestaande garage met platdak. Lengte van plusminus 9 m. Breedte beginnend van 3 meter aflopen naar zo'n 1 meter. De garage zit geschakeld aan het huis. Aan de zijde van 3 meten wordt een dakkapel gewenst. Het dak garage moet bereikbaar worden gemaakt vanuit de woonkamer dmv een vaste trap. Vergunning niet bekend.


Dakkapelbouw Drunen
zondag 01 december 2019

Voor- en achterzijde een dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van 4,5 meter breed aan de voor- en achterzijde. Vergunning moet nog geregeld worden. Graag de prijs apart vermelden voor als de vakman dat zou doen. Ik wil graag een casco oplevering en een prefab constructie. Voor de kozijnen ben ik benieuwd wat hout en wat kunststof zou kosten. Ik zou graag eind januari 2020 beginnen.


Dakkapelbouw Sprang-Capelle
zondag 24 februari 2019

Dakkapel kunststof voorzijde

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen met een kunststof kozijn 3,50 breed en hoog 1,50 hoog met 1 of 2 ramen. Zijwanden kunststof, op een plat dak/zadel pannen dak van 45 graden. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!


Dakkapelbouw Kaatsheuvel
dinsdag 12 juni 2018

Zijkanten van dakkapellen vervangen door Trespa

Ik wil graag de zijkanten van mijn dakkapellen laten vervangen voor trespa. Beide dakkapellen zijn ongeveer 220 bij 280 bij 170 cm.


Dakkapelbouw Kaatsheuvel
zaterdag 07 oktober 2017

Kunststof prefab dakkapel plaatsen

Graag een kunststof prefab dakkapel, dak scharnier kap 38 graden. Graag een steunbalk aanbrengen. Twee draai-kiep ramen, liefst ook zonwering (screens). Midden van de dakkapel komt een binnenwand. Locatie is redelijk bereikbaar.


Dakkapelbouw Waalwijk
maandag 11 maart 2013

Renovatie dakkapel

Onze dakkapel heeft 2 ramen die scharnieren aan de bovenkant. We willen graag een raam dicht met glas, en het andere raam met draaikiepsysteem aanpassen. Graag uw advies of het mogelijk is, en was de prijs om en nabij is. Dakkapel is 2 meter breed en 1.45 hoog. De kozijnen zijn 96 cm breed en 10 cm hoog.


Dakkapelbouw Waalwijk
maandag 01 maart 2010

Dakkapelspecialist

Leveren en plaatsen van een dakkapel. Afmeting max die mogelijk is zonder bouwvergunning. achterkant huis, waar ook een serre zit, dus geen mogelijkheid om daar op het dak te komen.


Dakkapelbouw Kaatsheuvel
dinsdag 22 juli 2008

Dakkapelspecialist

De dakkappel zit er al. Ik heb alleen hulp nodig bij de binnenkant van de dakkapel. Hierbij denk ik dus aan het dichtmaken d.m.v. gipsplaten etc.


Dakkapelbouw Drunen
Offertes aanvragen