Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Vlaardingen

Dakkapel op achterzijde woning plaatsen - Dakkapel plaatsen - Vlaardingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel op achterzijde woning plaatsen

Graag een geïsoleerde dakkapel van 4700mm breed met kunststof kozijnen wit. Binnen kan dakkapel werken wij zelf af. Incl rolluiken rts bedoening!


Dakkapelspecialist Vlaardingen

Offertes dakkapel plaatsen in Vlaardingen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Vlaardingen

woensdag 18 mei 2022

Dakkapel plaatsen

Wij willen een nieuwe dakkapel laten plaatsen op de zolder, de dakkapel dient ter plekke en op maat gemaakt te worden. De maten zijn: 3 meter breed en 1.20 m hoog.


Dakkapelbouw Vlaardingen
maandag 09 mei 2022

Kunststof dakkapel plaatsen vervangen (3m)

Ik wil graag mijn huidige dakkapel laten vervangen. Deze is ongeveer 2m, maar nu wil ik een nieuwe hebben van 3m breed. Dus het gat zal groter gemaakt moeten worden. De nieuwe materialen wil ik graag van kunststof hebben, inclusief de kozijnen. De oplevering mag kaal, maar graag ontvang ik ook een offerte voor een complete oplevering.


Dakkapelbouw Vlaardingen
woensdag 06 oktober 2021

Dakkapel op achterzijde woning plaatsen

Graag een geïsoleerde dakkapel van 4700mm breed met kunststof kozijnen wit. Binnen kan dakkapel werken wij zelf af. Incl rolluiken rts bedoening!


Dakkapelbouw Vlaardingen
maandag 20 juli 2020

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een houten dakkapel over de hele breedte van de zolder (4 meter) aan de tuinkant. Volledig van hout, inclusief het kozijn. De afwerking binnenkant graag in overleg. Vergunning lijkt mij geen probleem, gezien de andere huizen in de straat.


Dakkapelbouw Vlaardingen
dinsdag 04 februari 2020

Dakkapel voorzijde

Ik wil graag een dakkapel in kunststof van 3 mtr breed en 1,50 hoog, dakheling 42 gr. Voor deze klus is geen vergunning nodig, voorkeur voor een casco oplevering.


Dakkapelbouw Vlaardingen
zondag 03 november 2019

Vervanging dakkapel achter

Wij hebben een oud huis (1880) en kampen nu al jaren met af en toe lekkage bij de dakkapel. De huidige is 4 meter breed en best laag (2 meter). We willen deze misschien volledig vervangen door eventueel een nieuwe dakkapel over de hele lengte (5 m). Voorkeur voor het onderhoudsvriendelijk materiaal. Pannen op het dak zijn de oorspronkelijke, dus voorkeur voor een plat dak voor de dakkapel. Er zit nu ook een balk aan het plafond van de dakkapel, ik vermoed voor ondersteuning?


Dakkapelbouw Vlaardingen
maandag 26 november 2018

Houtrot dakkapel repareren

Het gaat om de reparatie van het houtrot aan mijn dakkapel. Mijn dakkapel is ongeveer 3 meter breed. Ik zou graag informatie willen over wat er precies gedaan moet worden.


Dakkapelbouw Vlaardingen
donderdag 04 oktober 2018

Onderhoud dakkapel

Ik ben op zoek naar iemand die circa 3 meter loodstroken op mijn dakkapel kan vervangen. Mogelijk ook reinigen van het dak.


Dakkapelbouw Vlaardingen
vrijdag 11 mei 2018

Rabatdelen dakkapel en boeideel vervangen

Ik wil graag de rabatdelen van onze 2 dakkapellen vervangen aan de buitenkant. Daarnaast willen we de bestaande (rotte) boeidelen vervangen. Deze hebben nu meerdere druppelvormen. Ik wil nu graag rechte boeidelen. De afmetingen heb ik niet dus dit moet opgemeten worden.


Dakkapelbouw Vlaardingen
vrijdag 09 maart 2018

Dakkapel nieuwbouwwoning Vlaardingen

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakkapel bij een nieuwbouwwoning. Wij ontvangen het liefst een offerte met de totale kosten inclusief montage en afwerking aan de binnenzijde, aan de hand van de volgende gegevens: Het gaat om een hoekwoning. Dakkapel zo breed mogelijk en met een hoogte van 175 cm, dakhelling 38 graden. - Dakbreedte 610 cm, betreft hoekwoning - Woningbreedte 567 cm, van buiten - Woningbreedte 510 cm, van binnen. Graag ook informeren hoe breed de dakkapel kan/mag. - Totaal 6 raamdelen, waarvan 2 draai - kiepramen, alle glasdelen even groot - Kleur: geheel Antraciet van buiten, maar kozijnen Wit houtnerf, ral 9010 - Ingebouwde rolluik, ook antraciet - Buitenkant, geheel, Trespa, kunststof - Volledige afwerking aan de binnenzijde. Leveren en monteren Juni/juli Mochten wij hier een leuk/aantrekkelijke prijs voor krijgen, willen wij graag langskomen voor een afspraak. Hartelijk dank.


Dakkapelbouw Vlaardingen
maandag 11 januari 2016

Dakkapel repareren of vernieuwen

Dakkapel repareren /vernieuwen


Dakkapelbouw Vlaardingen
dinsdag 26 juni 2012

Dakkappel plaatsen

Ik wil graag weten wat het ongeveer kost om een dakkappel te plaatsen van 2.50 meter breed. Een dakkapel met 3 ramen, waarvan 2 ramen open kunnen. Ik heb een puntdak met daarin een stenen balk in de midden. Deze zal moeten worden verwijderd. Uitvoering volgend jaar rond deze periode.


Dakkapelbouw Vlaardingen
dinsdag 05 oktober 2010

Renovatie dakpannen en dakramen.

Het dak moet voorzien worden van nieuwe dakbedekking-latten-en evt nieuwe of aangepaste pannen. De dakkozijnen voorzien van kunststof bekleding en nieuwe draai-kiepramen. Drie huiskamer ramen voorzijde huis voorzien van kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Vlaardingen
Offertes aanvragen