Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Utrecht

Kunststof dakkapel plaatsen - Dakkapel plaatsen - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof dakkapel plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een kunststof dakkapel. Zit te denken aan een breedte van 3,25, heb nog geen voorkeur voor oplevering.


Dakkapelspecialist Utrecht

Offertes dakkapel plaatsen in Utrecht aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Utrecht

vrijdag 21 juli 2023

Boeiboorden vervangen dakkapel

Boeiboorden van de dakkapel op 3 hoog dienen vervangen te worden. De houtbalk eronder dient gecontroleerd te worden om te kijken of deze nog voldoet


Dakkapelbouw Utrecht
dinsdag 14 maart 2023

Plaatsen van dakkapel voorzijde

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen aan de voorzijde (zie bijlage voor afmetingen). Ik wil hier graag de goedkoopst mogelijke afwerkingen bij. De vergunning heb ik al in bezit.


Dakkapelbouw Utrecht
vrijdag 09 december 2022

Nokverhoging of dakkapel plaatsen

Ik ga mijn zolder verbouwen en zat te denken aan een dubbele nokverhoging. De breedte van de verhoging is 4,50m en lengte 7,00m. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van deze nokverhoging met de simpelste afwerking/ geen afwerking aan de binnenkant. Ik twijfel dus tussen een nokverhoging of dakkapel, maar zou wel een van deze willen laten plaatsen. Buitenzijde en kozijnen kunststof afwerking. Verder wil ik een casco oplevering. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning.


Dakkapelbouw Utrecht
maandag 14 november 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

We zouden aan de achterzijde de dakkapel willen laten vervangen met een kunststof exemplaar. Afmeting: iets minder dan 6 meterx1,5 meter. Verder zou ik ook kunststof kozijnen willen. Oplevering in overleg. Dit alles is vergunningsvrij.


Dakkapelbouw De Bilt
donderdag 06 oktober 2022

Kunststof dakkapel binnenzijde afwerken

Betreft het afwerking van mijn dakkapel aan de binnenzijde (aftimmeren etc) Dakkapel is al aan de binnenkant geisoleerd. Afmetingen kunststof dakkapel: Breedte dakkapel buitenzijde : 4710 mm (omgekeerd dak) Kozijnhoogte : 1000 mm Hoogte dakkapel : 1350 mm Hellingshoek : 48,7 graden Soort dak : Gordingkap Dakkapel is nog niet geplaatst, we hebben wel al een partij dus een goede afstemming.


Dakkapelbouw Bilthoven
maandag 03 oktober 2022

Dakkapel realiseren

Zoek een vakman voor het plaatsen van een dakkapel. Het betreft 1 schuin dak. Dakkapel voor meer woonruimte, 4 meter lange dakkapel. Zie bijlage plattegrond zolderverdieping. Hoogste punt dak is 3 meter. Dakkapel komt op de laagste deel van het dak.


Dakkapelbouw Utrecht
donderdag 22 september 2022

Kunststof dakkapel plaatsen (3m breed)

Wij willen een dakkapel laten plaatsen waarbij er een spant in het midden zit. De vraag is of dit aangepast kan worden, zodat het ook ruimte oplevert. Graag alles in kunststof afgewerkt, dus ook de kozijnen. De oplevering van de binnenzijde mag casco of sausklaar, afhankelijk van de prijs. De breedte wordt ongeveer 3m breed.


Dakkapelbouw Utrecht
woensdag 21 september 2022

Dakkapel 4m casco

Wij willen graag aan de zuidzijde een dakkapel plaatsen van 4 meter breed. De afwerking van de buitenzijde mag van zowel hout als kunststof. We willen wel antraciet heel mooi. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Er is geen vergunning nodig.


Dakkapelbouw Utrecht
woensdag 29 juni 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een kunststof dakkapel. Zit te denken aan een breedte van 3,25, heb nog geen voorkeur voor oplevering.


Dakkapelbouw Utrecht
vrijdag 17 juni 2022

Zijwangen dakkapel isoleren en daklood vervangen

De zijwangen van mijn dakkapel zijn afgewerkt met zink en hebben een heel dun laagje isolatie. Het daklood van het raam is aan vervanging toe, Ik zou graag de zijwangen van buitenaf goed willen laten isoleren en het daklood rondom het dakkapel willen laten vervangen.


Dakkapelbouw Utrecht
vrijdag 20 mei 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 2,7 meter breed aan de voorzijde. Zonnepanelen moeten worden verplaatst.


Dakkapelbouw Bunnik
woensdag 18 mei 2022

Dakkapel bekleden met kunststof 1,75m breed

Het plaatsen van kunststof bekleding op de dakkapel, de dakkapel is 1.75m breed. De dakkapel zit aan de achterzijde van de woning. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 1.75 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw De Meern
woensdag 11 mei 2022

Plaatsen van een kunststof dakkapel (5m)

Ik zoek een vakman/aannemer voor het volgende: - Kunststof dakkapel van 5 meter breed (buitenzijde). - Hoogte 1,75 m. - Twee (kunststof) draaikiepramen en één vast raam met ventilatie. - Dakhelling 45 graden Gelieve op te geven wat de isolatiewaarde is van de zijwanden, van het dak. En aangeven (liefst met foto) wat de afwerkingsstatus is aan de binnenzijde.


Dakkapelbouw Utrecht
dinsdag 26 april 2022

Kunstof dakkapel plaatsen

Dakkapel van circa 4 meter op dak met flauwe helling van 22 graden. Bij voorkeur 3 ramen, waarvan 2 openende ramen aan weerszijden. Zie foto's als voorbeeld. Een foto is van het huidige dak, de andere foto's van een gelijksoortig buurhuis met de dakkapel zoals ik me die voorstel. Hebben de voorkeur voor een complete oplevering met kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Utrecht
zaterdag 08 januari 2022

Zijpanelen & boeidelen vervangen van 2 dakkapellen

Het vervangen zijpanelen & boeidelen van het dakkapel. Het gaat om 2 dakkapellen. De dakkapellen zijn ~3m breed


Dakkapelbouw Utrecht
Offertes aanvragen