Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Uithoorn

3 Dakkapellen plaatsen - Dakkapel plaatsen - Uithoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

3 Dakkapellen plaatsen

Voorzijde 4,60m x 1,50m en 4,10m x 1,50m, wij zijn nog niet in bezit van een vergunning hiervoor. Achterzijde 6,20m x 1,50m Per dakkapel 2 draai/kiepramen. Incl. electr. rolluiken en horren Dakhelling 45 graden De binnenzijdes mogen casco opgeleverd worden, de buitenzijde afgewerkt in kunststof (keralit) en de kozijnen ook.


Dakkapelspecialist Waverveen

Offertes dakkapel plaatsen in Uithoorn aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Uithoorn

woensdag 15 februari 2023

Dakkapel 4m breed casco

Ik wil graag een kunststof dakkapel laten plaatsen. Hij zou ongeveer 4 meter breed moeten worden. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs. We willen eventueel aan de binnenkant ook nog wat laten isoleren. Het platte dak mag afgewerkt worden met EPDM. Het is aan de achterzijde van het huis, dus geen vergunning nodig.


Dakkapelbouw De Hoef
dinsdag 20 december 2022

Kunststof dakkapel vervangen

Ik wil mijn huidige kunststof dakkapel van 2,5 meter vervangen door een nieuwe kunststof dakkapel met kunststof kozijnen. Oplevering woonklaar. Oude dakkapel graag verwijderen.


Dakkapelbouw Uithoorn
maandag 19 december 2022

Huidige dakkapel(kunststof) vervangen

Wij zoeken een vakman die onze dakkapel(voorzijde woning) kan vervangen. Dakkapel is van kunststof en dat willen wij weer. Er zitten kunststof kozijnen in. De dakkapel is 2,5m breed.


Dakkapelbouw Uithoorn
vrijdag 28 oktober 2022

Kunststof dakkapel plaatsen voorzijde woning

Ik wil een kunststof dakkapel plaatsen van 3,4 meter aan de voorzijde van de woning. Ik ben bezig met de vergunning. Kunststof kozijnen. Woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Uithoorn
vrijdag 03 september 2021

3 Dakkapellen plaatsen

Voorzijde 4,60m x 1,50m en 4,10m x 1,50m, wij zijn nog niet in bezit van een vergunning hiervoor. Achterzijde 6,20m x 1,50m Per dakkapel 2 draai/kiepramen. Incl. electr. rolluiken en horren Dakhelling 45 graden De binnenzijdes mogen casco opgeleverd worden, de buitenzijde afgewerkt in kunststof (keralit) en de kozijnen ook.


Dakkapelbouw Waverveen
vrijdag 08 januari 2021

Tweezijdige nokverhoging

Graag willen wij informeren wat een dakopbouw zou kosten, zonder afwerking van binnenkant. Casco oplevering. Afmetingen ongeveer breedte 6.25, lengte 4.5 en hoogte ongeveer een meter. Vergunning is nodig, wordt naar gekeken. Constructie nog in overleg. Kozijnen van kunststof.


Dakkapelbouw Mijdrecht
vrijdag 14 augustus 2020

Dakkapel achterzijde laten plaatsen

We willen dakkapel aan de achterzijde laten plaatsen van ong 4 m breed. Inclusief rolluik en vensterbank en afwerking.


Dakkapelbouw Uithoorn
woensdag 10 juni 2020

Dakkapel plaatsen

Ik ben nieuwsgierig naar wat jullie rekenen voor het vervangen van onze dakkapel. Met als uitgangspunt de volgende eigenschappen: Materiaal: kunststof Breedte: +/- 5 meter Openslaande ramen: 3x ventilatieroosters: ja Kleuren: (standaard) n.t.b Hoogte: zo laag mogelijk beginnen met behoudt van goede stahoogte. Rolluik of iets vergelijkbaars: ja, voor minimaal voor twee-derde van de dakkapel Overige vragen: - Welke opties/afwerkingen zitten er bij de prijs in? - hoe laag kan de onderkant van het raam beginnen? - Blijven er constructiebalken zitten die de doorloop belemmeren? - De huidige scheidingswand (foto 3) is dragend. Verzorgen jullie ook de aansluiting hiervan?


Dakkapelbouw Wilnis
vrijdag 28 juni 2019

Afwerken dakkapel

In september word onze dakkapel geplaatst (8730m breed| 175m hoog) (buitenmaat) (dagmaat 8130) deze moet afgewerkt worden met gipsplaten en vervolgens worden gestuct en geschilderd worden (9010)


Dakkapelbouw Uithoorn
woensdag 13 maart 2019

Dakkapel plaatsen

Op de woning van 5.25 meter breed wil ik graag een kunststof dakkapel van 4.25 meter laten plaatsen. De afwerking hiervan zullen wij zelf verzorgen. Er is geen vergunning nodig.


Dakkapelbouw Uithoorn
vrijdag 12 oktober 2018

Dakramen verwijderen, dak herstellen en nieuw dakraam plaatsen

Ik wil graag offerte voor het verwijderen van 2 grote dakramen aan de zuidwest kant en herstel van het dak (ter behoeve van zonnepanelen) en plaatsen van groot nieuw dakraam (circa 75 x 100 cm) in tegenover gelegen kant (noord oost). Mocht dit niet lukken zou ik graag een dakkapel willen. Het dakkapel zou maximaal 3,45 meter lang mogen zijn en wij denken zelf aan een standaardmaat van ongeveer 3 meter. Type materiaal mag nog in overleg. De afmetingen van het dak weet ik niet.


Dakkapelbouw Uithoorn
vrijdag 10 januari 2014

Afwatering op dakkapel verbeteren

Onze dakkapel heeft lekkage gehad doordat het water op het dak is blijven staan. We willen graag een verloop op het dak van de dakkapel aan laten brengen om het water beter te laten afvoeren naar de hemelwaterafvoer.


Dakkapelbouw Uithoorn
donderdag 02 augustus 2012

Dakkapel repareren

Dakkapel volledig inspecteren en repareren zodat we lekkage voorkomen. Op dit moment is het droog maar we zien dit als preventieve maatregel. Het is een oude dakkapel. 1 kozijn is slecht en moet hersteld/vervangen worden. Inspectie dak en zijwanden, weet niet of hier herstelwerkzaamheden moeten plaats vinden. Kunststof dakkapel, alleen kozijn van hout. Binnenkort op vakantie, dus wellicht op korte termijn slecht bereikbaar.


Dakkapelbouw De Kwakel
dinsdag 17 maart 2009

Dakkapelspecialist

wil graag een dakkapel


Dakkapelbouw Uithoorn
vrijdag 12 september 2008

Dakkapelspecialist

Onze dakkapel ( klein, uitbouw badkamer, eerste verdieping) vertoont slechte plekken en zou gerenoveerd moeten worden. Wij denken aan vochtwerende plaat (gezien bij de buren).


Dakkapelbouw De Kwakel
Offertes aanvragen