Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Spijkenisse

Dakkapel plaatsen (~2,5m) - Dakkapel plaatsen - Spijkenisse

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel plaatsen (~2,5m)

Ik zoek iemand die een dakkapel van tussen 2 en 3 meter kan leveren en plaatsen. Materiaal het liefst van hout, afhankelijk van de prijs mag het ook kunststof. Voor de kozijnen wil ik wel graag kunststof. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Glas HR++ of hoger. Ik heb nog geen vergunning hiervoor in bezit.


Dakkapelspecialist Spijkenisse

Offertes dakkapel plaatsen in Spijkenisse aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Spijkenisse

dinsdag 04 oktober 2022

Reparatie dakkapel

Goede morgen, Graag zou ik mijn dakkapel willen laten renoveren. Het betreft het dak (van hout, heeft helaas een lekkage gehad) gedeelte van de kapel. De afmeting dat gerepareerd dient te worden heeft de afmeting van ca. 1.25m x 97cm. Graag hoor ik van u of dit zo spoedig mogelijk kan repareren.


Dakkapelbouw Spijkenisse
dinsdag 26 april 2022

Houten dakkapel renoveren

Wij zoeken een vakman dat onze houten dakkapel kan renoveren, dit betreft: Het renoveren van de zijpanelen, de windveren, het plaatsen van een nieuw kozijn en het vervangen van de goot. Wij staan graag open voor advies van de vakman. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Houten dakkapel Gewenste breedte (in meters): -2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Zuid-Beijerland
maandag 28 maart 2022

Dakkapel plaatsen (~2,5m)

Ik zoek iemand die een dakkapel van tussen 2 en 3 meter kan leveren en plaatsen. Materiaal het liefst van hout, afhankelijk van de prijs mag het ook kunststof. Voor de kozijnen wil ik wel graag kunststof. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Glas HR++ of hoger. Ik heb nog geen vergunning hiervoor in bezit.


Dakkapelbouw Spijkenisse
zondag 25 juli 2021

Een kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen op mijn zolder van 4 meter lang. Achterzijde woning, dit is vergunningsvrij. Graag een een kunststof dakkapel inclusief binnen afwerking.


Dakkapelbouw Spijkenisse
donderdag 03 juni 2021

Eenzijdige dakkapel met nokverhoging realiseren

Graag zou ik een eenzijdige dakkapel met nokverhoging laten plaatsen van ongeveer 4 of 5 meter breed. Graag inclusief binnenafwerking, kunststof kozijnen en kunststof aan de buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Dakkapelbouw Spijkenisse
woensdag 10 februari 2021

Eenzijdige nokverhoging 5,65 breed

Wij willen een eenzijdige nokverhoging aan de achterkant van het huis. Ik wil hem 5,65 breed. Ik heb een vergunning nodig, deze is al in aanvraag. Ik wil de oplevering graag casco, maar we willen graag ook een offerte met woonklaar erbij. Kozijnen in kunststof.


Dakkapelbouw Spijkenisse
woensdag 28 oktober 2020

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel van 3 meter op ons nieuwbouwhuis laten plaatsen. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden, en de buitenkant mag van kunststof zijn. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Dakkapelbouw Spijkenisse
donderdag 22 oktober 2020

Dakkapel laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een dakkapel met 2 kiepramen en rolluik. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden, en de buitenkant moet van kunststof zijn. Graag ontvang ik een offerte.


Dakkapelbouw Spijkenisse
vrijdag 05 juni 2020

Buitenzijde dakkapel schoonmaken

Dakkapel op derde verdieping aan de zijkant reinigen. Dakkapel is 4 m breed


Dakkapelbouw Spijkenisse
vrijdag 14 februari 2020

Dakopbouw dubbele nokverhoging

Goedendag, Ik heb een huis aangekocht en nu wil deze uitbreiden met een dakopbouw met een dubbele nekverhoging. Ik zou graag een globale prijsopgave willen ontvangen voor een uitvoering zoals op de foto. Het betreft hier exact het zelfde huis in de straat. Afmetingen betreffen 5,5 meter inwendig bij 4 meter. Zijwanden buitenzijde dienen van de gemeente uitgevoerd te worden in metselwerk. Raamindeling conform foto. Ik verneem het graag van u wat de mogelijkheden / kosten zijn.


Dakkapelbouw Hekelingen
dinsdag 20 augustus 2019

Dakkapel plaatsen en tijdelijk zonnepanelen verwijderen

Ik heb 12 zonnepanelen op mijn schuine dak. Nu hebben wij besloten om een dakkapel te laten plaatsen. Dus ik zoek iemand die de zonnepanelen tijdelijk kan verwijderen en terugplaatsen na het plaatsen van de dakkapel. De vakman is ook verantwoordelijk voor het plaatsen van een dakkapel. Over de mogelijkheden laat ik mij graag informeren. De afmeting is 3,5 x 2,5 meter hoog.


Dakkapelbouw Spijkenisse
zondag 27 januari 2019

Dakkapel achterzijde woning plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een dakkapel met een buitenmaat van 3162 ongeveer. Dit zal zijn voor onze nieuwbouwwoning die eind dit jaar klaar zal zijn. Hierin willen we twee draai/kiep ramen en het raam dat er zit willen wij graag verplaatsen.


Dakkapelbouw Zuidland
donderdag 13 september 2018

Nokverhogende dakkapel plaatsen

1 februari ‘19 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Deze willen wij aan de achterzijde graag uitbreiden met een nokverhogende dakkapel van circa 4 meter. Graag wil ik een offerte voor meerdere opties, hout of kunststof. Casco geleverd en montage buitenzijde wil ik ook weten dus afwerken en casco. Binnenafmetingen doen we zelf.


Dakkapelbouw Nieuw Beijerland
maandag 16 juli 2018

Dakkapel en vliering bouwen

Ik wil aan de voorzijde van mijn woning een dakkapel van 400 cm breed met 2 kantelramen en in het midden een vast raam. Van binnen en buiten netjes afgewerkt. Geen stucwerk. Daarnaast wil ik ook graag een vliering met vlizotrap. Deze afmeting is 600 bij 320 cm. Het betreft een nieuwbouwwoning. Ik zou graag willen dat een vakman op locatie komt kijken en sta open voor suggesties.


Dakkapelbouw Spijkenisse
dinsdag 08 mei 2018

Twee dakkapellen plaatsen

2x een dakkapel op zolder van 2 meter breed


Dakkapelbouw Spijkenisse
Offertes aanvragen