Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Sittard

Dakkapel plaatsen (4 a 5m breed) - Dakkapel plaatsen - Sittard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel plaatsen (4 a 5m breed)

Ik wil graag een offerte voor een dakkapel aan de achterzijde van mijn huis. Ik schat een 4 a 5 meter breed. De buitenzijde wil ik volledig afgewerkt hebben in kunststof, dit geldt dus ook voor de kozijnen. De binnenzijde mag casco of woonklaar opgeleverd worden, graag een offerte voor beide situaties.


Dakkapelspecialist Urmond

Offertes dakkapel plaatsen in Sittard aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Sittard

maandag 31 juli 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Opdracht betreft het volledig vervangen van twee identieke dakkapellen aan de voorzijde en achterzijde van ons huis. We zouden deze willen vervangen met twee zinken dakkapellen. In de dakkapellen zouden we kunststof kozijnen willen plaatsen. Buiten-maten van dakkapellen: Breedte: 160 cm Hoogte (tot aan rand, zie foto huidige situatie volgende pagina): 142 cm Hoogte van rand tot nok van puntdakje: (ongeveer) 60 cm. Gegevens kozijnen: Type: kunststof Kömmerling K-Vision Trend met reproline (rechte hoeken buitenzijde), Ral 9001. Dit type kozijnen is ook in de rest van ons huis geplaatst en we hebben deze gekocht bij RiantKozijnen uit Sittard. Het hoeven niet perse dit merk kozijnen te zijn, maar de wel dezelfde ‘look’. Maten: 158cm breed x 127cm hoog. Soort raam: : draai-kantel ramen met de stijl in het midden. Bij de kapel aan de achterkant zouden ook een rolluik of andere zonsverduistering willen. Ik kan een eenvoudig bestek toesturen met foto's indien dit wenselijk is. MVg Martijn Hempe Gewenste breedte (in meters): 160 cm Hoogte (tot aan rand, zie foto huidige situatie volgende pagina): 142 cm Hoogte van rand tot nok van puntdakje: (ongeveer) 60 cm Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Geleen
maandag 19 december 2022

Kunstsof dakkapel plaatsen

Ik wil een kunststof dakkapel met kunststof kozijnen plaatsen van ongeveer 4 meter aan de voorzijde (als dit mogelijk is met de vergunning) en anders achterzijde van de woning. We willen een woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Geleen
dinsdag 03 mei 2022

Dakkapel bekleden

dakkapel aan de buitenkant bekleden


Dakkapelbouw Nieuwstadt
woensdag 20 april 2022

Dakkapel(3m x 1,75m) plaatsen achterzijde woning

Eind dit jaar, december 2022, krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Graag willen wij meteen een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. Het huis is 4.96 meter breed. Graag willen wij een dakkapel met de volgende afmetingen 3 meter bij 1.75 meter. Oplevering woonklaar. Wij hebben kunststof kozijnen gewild. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 3 Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word over meer dan 3 maanden eigenaar


Dakkapelbouw Sittard
woensdag 20 april 2022

Dakkapel achterzijde bekleden met kunststof

Ik zoek een vakman die mijn dakkapel aan de achterzijde kan bekleden met kunststof. De dakkapel is ~2,5m breed. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 3 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Nieuwstadt
vrijdag 24 september 2021

Dakkapel plaatsen (4 a 5m breed)

Ik wil graag een offerte voor een dakkapel aan de achterzijde van mijn huis. Ik schat een 4 a 5 meter breed. De buitenzijde wil ik volledig afgewerkt hebben in kunststof, dit geldt dus ook voor de kozijnen. De binnenzijde mag casco of woonklaar opgeleverd worden, graag een offerte voor beide situaties.


Dakkapelbouw Urmond
donderdag 01 juli 2021

Achterzijde dakkapel plaatsen 4m breed

Dakkapel plaatsen op pannendak. 4 meter breed In kunststof afgewerkt en de kozijnen ook. Binnenzijde wil ik casco of woonklaar, dit is afhankelijk van de prijs


Dakkapelbouw Sittard
dinsdag 23 maart 2021

Dakkapel achterzijde

Ik wil een dakkapel aan de achterzijde van ongeveer 5,5 m x 1,5 m met een deel borstwering. Graag inclusief twee draai kiep ramen en twee roosters. De binnenzijde ga ik zelf afwerken. Aan de buitenkant wil ik een keralit/kunststof afwerking.


Dakkapelbouw Geleen
dinsdag 11 augustus 2020

Benodigde stukken aanvragen voor vergunning dakkapel

Ik heb voor een aanvraag omgevingsvergunning dakkapel onderstaande stukken nodig die ik moet indienen voor mijn aanvraag te beoordelen. Het gaat hierbij om: Kwaliteitsverklaringen Constructieve veiligheid eenvoudige bouwwerken bestemmingsplan, beheersverordering en bouwverordening eenvoudige bouwwerken Welstand Plattegronden en doorsneden bouwen eenvoudige bouwwerken Anders Met welke stukken kunnen jullie helpen? De dakkapel is onlangs gebouwd, omdat we dachten dat dit zonder vergunning mocht. Echter bij check bleek dat we toch een vergunning moeten aanvragen. De aanvraag is al ingediend, alleen de benodigde stukken moeten we nog later erbij insturen. Ik hoor het graag!


Dakkapelbouw Buchten
vrijdag 19 juni 2020

Dakkapel bekleden met plastisol

Ik wil mijn dakkapel laten bekleden met plastisol en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 2,50 x 2,50 meter.


Dakkapelbouw Geleen
dinsdag 09 juni 2020

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een houten dakkapel aan de voorzijde van het huis van 3 meter breed. Graag zonder afwerking.


Dakkapelbouw Born
woensdag 28 november 2018

Dakkapel over de gehele breedte

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van een kunststof dakkapel met 3 draaikiep vaste ramen. Het dakkapel moet 5,8 meter breed zijn, 150 cm hoog en een dakhelling van 29 graden hebben. Ik wil ook 3 inzet horren laten plaatsen en de afwerking moet ook gedaan worden.


Dakkapelbouw Urmond
zondag 16 september 2018

Dakkapel laten plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de achterzijde van mijn woning een dakkapel van 250 cm breed en 90 cm hoog in casco kan realiseren. Het gaat om een hoekwoning, waarvan de achterzijde van de woning goed bereikbaar is.


Dakkapelbouw Susteren
maandag 27 augustus 2018

Prefab dakkapel plaatsen

Ik wil graag een prefab dakkapel laten plaatsen op de achterzijde van ons pannendak. Het betreft een vrijstaande woning. De breedte zal ongeveer 5 meter moeten worden en de afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen. De kapel mag vergunningsvrij geplaatst worden.


Dakkapelbouw Sittard
vrijdag 08 juni 2018

Dakkapel op een schuin dak plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen op een schuin dak. De lente is 3.70 meter. We willen graag een kunststof dakkapel, zijde kleur antraciet. Witte kozijnen. HR++ glas, 3 ramen draai/kiep.


Dakkapelbouw Sittard
Offertes aanvragen