Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Roosendaal

Dakkapel renoveren: onderhoudsvrij maken - Dakkapel plaatsen - Roosendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel renoveren: onderhoudsvrij maken

Ik zoek een vakman die mijn dakkapel kan renoveren. Het moet rondom bekleedt worden met kunststof, inclusief kunststof kozijnen met naar binnen draaiende ramen. Ik wil ook dubbel glas erin hebben. De achterzijde van het dakkapel is voorzien van een rolluik (elektrisch). Het dakkapel is 3m breed.


Dakkapelspecialist Roosendaal

Offertes dakkapel plaatsen in Roosendaal aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Roosendaal

maandag 12 juni 2023

Kunststof dakkapel 3,75m

Ik wil graag een dakkapel op een hellend dak van ca 35 graden. Ik zit te denken aan een kunststof dakkapel. De breedte moet 3,75m zijn. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs.


Dakkapelbouw Achtmaal
maandag 29 mei 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Nokverlenging achterzijde woning In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 6 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Roosendaal
dinsdag 11 april 2023

nieuw klein dakkapel

Ik wil een nieuwe dakkapel plaatsen en de oude dakkapel weg laten halen.


Dakkapelbouw Roosendaal
donderdag 15 september 2022

Dakkapel renoveren: onderhoudsvrij maken

Ik zoek een vakman die mijn dakkapel kan renoveren. Het moet rondom bekleedt worden met kunststof, inclusief kunststof kozijnen met naar binnen draaiende ramen. Ik wil ook dubbel glas erin hebben. De achterzijde van het dakkapel is voorzien van een rolluik (elektrisch). Het dakkapel is 3m breed.


Dakkapelbouw Roosendaal
maandag 23 mei 2022

Boeiborden vervangen en goot in ordemaken plus zijkant van goten.

Boeiborden moeten vervangen worden van een 2 onder 1 kap woning plus de zijkanten van de goten en waar nodig andere goten.


Dakkapelbouw Roosendaal
maandag 16 mei 2022

Plaatsen van kunststof dakkapel (3m)

Ik wil graag een kunststof dakkapel laten plaatsen, van ongeveer 3m breed. Ook de kozijnen mogen van kunststof. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Ik weet niet of ik hiervoor een vergunning nodig heb.


Dakkapelbouw Oudenbosch
vrijdag 11 december 2020

Dakkapel van 9 meter breed plaatsen

Aan de zijkant van de woning willen wij een brede dakkapel van circa 9 meter. Deze moet aan beide zijden van de woning 50 cm vrij blijven. Het gaat om de eerste verdieping, en wij willen een kunststof dakkapel. Qua ramen graag een set van 3 ramen, daarna een tussenschot, dan 4 ramen en weer een tussenschot en dan weer 3 ramen. In iedere set ramen (3, 4, 3) willen we minimaal 1 openslaand raam. Alledrie de kamers ook een luchtrooster erin. Alles graag kunststof witte kozijnen. Liefst willen we ook rolluiken hebben. De zijkanten van de dakkapellen graag antraciet. De boeidelen willen we graag in een klassieke stijl, we gaan graag in gesprek over de mogelijkheden hiertoe. In februari ontvangen we de sleutel, dus willen het werk graag op korte termijn hierna laten uitvoeren.


Dakkapelbouw Roosendaal
vrijdag 06 november 2020

2 stuks dakkapellen plaatsen

Ik wil dakkapellen plaatsen. 2 stuks in totaal. 1 op de voorzijde en 1 op de achterzijde. Breedte circa 3 mtr. Onderhoudsvrij (kunststof) enkel het kozijn mag van hout zijn. Wit kozijn overige onderdelen antraciet.


Dakkapelbouw Roosendaal
zondag 27 september 2020

Een kunststof dakkapel leveren en plaatsen

Ik ben op zoek naar een specialist voor het plaatsen van een dakkapel op de achterzijde van mijn nieuwbouwwoning. Dit dient 300 cm breed te zijn met twee draai-kiepramen en één vast raam. Er moet rekening worden gehouden met een binnenmuur. De binnenzijde werken we zelf af. Dit graag van kunststof.


Dakkapelbouw Sint Willebrord
woensdag 09 september 2020

Dakkapel uitbreiden

Wij zouden graag een offerte willen om onze huidige dakkapel uit te breiden. De dakkapel die er nu zit zal volledig weg moeten omdat het erg oud en rot is. Het betreft 7 meter breed. Graag zonder afwerking aan de binnenkant, met dakpannen en kunststof/antraciet aan de buitenkant. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is.


Dakkapelbouw Wouw
donderdag 30 april 2020

Vergroten dakkapel en renoveren dak

Wij willen de huidige dakkapel laten vervangen voor een van ongeveer 5 meter breed en het liefst in een kunststof uitvoering. Daarnaast willen we het dak laten voorzien van nieuwe (compleet nieuw of goed 2e hands) pannen, met damp open folie eronder. En renovatie aan de nokvorsten van het schuurdak. De dakkapel moet aan de achterzijde van de woning komen.


Dakkapelbouw Oud Gastel
donderdag 23 april 2020

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel van 5,5 meter breed en ongeveer 1,75 hoog 3 x draaikiepramen met rolluiken. 4 x ventilatieroosters.


Dakkapelbouw Roosendaal
zondag 27 oktober 2019

Bestaande dakkapel met zink bekleden

Ik wil graag een bestaande dakkapel bekleden met zink in verband met onderhoud. Dakkapel is 4 meter breed het dak heeft een hellingshoek van 45 graden. Het is een houtendakkapel van hardhout en de boeiborden zijn van kunststof. Een steiger plaatsen is mogelijk, het zit aan de achterkant. De dakkapel zit op de tweede verdieping van mijn dijkwoning. Graag ontvang ik advies en een offerte.


Dakkapelbouw Fijnaart
zaterdag 02 februari 2019

Polyester dakkapel repareren

Ongeveer 15 jaar geleden hebben wij een polyester dakkapel laten plaatsen. In het plafond zitten hollewand pluggen en op een paar locaties lekt hier nu water langs. Echter de firma die destijds de dakkapel heeft geplaatst is failliet. Ik weet niet waar de lekkage zit maar wil dit graag onderzocht en gerepareerd hebben.


Dakkapelbouw Dinteloord
donderdag 19 juli 2018

Dakkapel vervangen

De bestaande dakkapel dient te worden vervangen door een bredere en hogere kapel. De nieuwe buitenmaat wordt 6 meter. De dakkapel dient inclusief rolluiken geplaatst te worden.


Dakkapelbouw Oudenbosch
Offertes aanvragen