Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Roermond

Dakkapel vervangen - Dakkapel plaatsen - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel vervangen

Ik wil mijn huidige 3-raams dakkapel vervangen voor een breder 4-raams incl rolluik. Betreft ongeveer 5 meter. Betreft een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Ik laat mij graag adviseren over materiaal dakkapel, ik denk zelf aan kunststof. Kunststof kozijnen. Oude dakkapel moet worden afgebroken en verwijderd.


Dakkapelspecialist Roermond

Offertes dakkapel plaatsen in Roermond aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Roermond

maandag 08 mei 2023

Houten dakkapel renovatie 1.2m

Ik wil graag mijn huidige dakkapel laten renoveren of vervangen. Onze huidige dakkapel lekt. Hij is nu van hout, ik denk dat de nieuwe dakkapel van kunststof mag zijn. Het is een dakkapel van ongeveer 1,20m. De oplevering van de binnenzijde in overleg.


Dakkapelbouw Roermond
maandag 05 december 2022

Dakkapel vervangen

Ik wil mijn huidige 3-raams dakkapel vervangen voor een breder 4-raams incl rolluik. Betreft ongeveer 5 meter. Betreft een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Ik laat mij graag adviseren over materiaal dakkapel, ik denk zelf aan kunststof. Kunststof kozijnen. Oude dakkapel moet worden afgebroken en verwijderd.


Dakkapelbouw Roermond
dinsdag 18 oktober 2022

Een dakkapel aan de voorzijde van onze hoekwoning realiseren

Ik ben op zoek naar een dakkapelspecialist voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van mijn woning. Eventueel met rolluik. Hier is waarschijnlijk een vergunning voor nodig, maar die is makkelijk te verkrijgen want er zijn al veel woningen met een dakkapel. Binnenzijde graag afwerken en ongeveer 340 cm breed graag. Kunststof of hout in onderling overleg. Betreft een hoekwoning.


Dakkapelbouw Herten
dinsdag 18 oktober 2022

2 dakkapelle plaatsen 6 meter breed

We willen graag op de zolder graag 2 dakkapellen laten plaatsen. Ik denk dat hiervoor de dakconstructie aangepast moet worden alvorens dit kan. Er loopt nu over de hele lengte van het dak op de zolder een houten balk die ondersteund is met ijzeren verticale balken. Ik wil weten of er voorwerk gedaan moet worden/ of jullie dit zelf doen of wie ik hiervoor moet inschakelen. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Houtlook dakkapel Gewenste breedte (in meters): 6


Dakkapelbouw Echt
woensdag 12 oktober 2022

Kunststof dakkapel met kunststof kozijnen

Ik zou graag een kunststof dakkapel willen laten plaatsen van 3 meter breed aan de achterzijde van de woning. Dit is vergunningsvrij. Kunststof kozijnen. Ik wil een woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Swalmen
maandag 09 mei 2022

Plaatsen kunststof dakkapel (3,5m breed)

Wij zoeken een aannemer die ons kan voorzien van een dakkapel. Deze willen we ongeveer 3,5m breed hebben. Graag volledig afgewerkt in kunststof, dus ook de kozijnen. Verder mag de binnenzijde sausklaar opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Roermond
zondag 21 juni 2020

Dakkapel

Gaarne prijsopgave dakkapel met lengte van 3 meter antraciet kunststof.


Dakkapelbouw Posterholt
woensdag 22 mei 2019

Dakkapel plaatsen achterzijde van de woning

Ik wil een dakkapel laten plaatsen van 2.40 meter breed van kunststof met houtnerf motief op een pannendak, waar ook nog een dakgoot in zit. Het is een nieuwbouwwoning in Beegden.


Dakkapelbouw Beegden
woensdag 23 januari 2019

Oude dakkapel vervangen door nieuwe

Kunststof dakkapel 4,5 meter breed met 4 x draaikiep ramen, kleur wit, inclusief horren en rolluiken, buitenkant dennengroen, bestaande dakkapel van 2 meter breed eerst verwijderen, moet aan de achterkant geplaatst worden.


Dakkapelbouw Vlodrop
zaterdag 27 oktober 2018

Dakkapel prefab plaatsen

Wij willen graag een dakkapel aan de achterzijde van onze woning aanschaffen. Zeker ergens rond 3 meter lengte. Graag maak ik een afspraak omtrent onze wensen en eventueel een aanbieding van dakkapellen die jullie in bezit hebben, maar die niet afgenomen zijn.


Dakkapelbouw Beesel
maandag 27 augustus 2018

Dakkapellen mèt rolluiken plaatsen

Graag een offerte voor het leveren en monteren van twee dakkapelen. De afmeting van de voorzijde is breedte 4.8 m, hoogte 1.35 m. Van de achterzijde zijn de afmetingen breedte 5.50 m, hoogte 1.35 m. De hellingshoek is 35 graden. In de dakkapellen willen wij 2x draaikiep ramen en 2 draairamen en een blind tussenstuk in het midden van 1 m breed. Geheel voorzien van rolluiken en horren. Wij krijgen op 30 november de sleutel en willen de werkzaamheden in de week van 3 december uit laten voeren. De vergunning is al aangevraagd.


Dakkapelbouw Beegden
woensdag 25 oktober 2017

Schadeherstel en controleren dakkapel

Een grote Trespa plaat van de zijkant van de dakkapel heeft losgelaten door slechte verlijming. Graag een offerte gevraagd voor het terugplaatsen van de plaat en het controleren van de andere platen met zo nodige vervanging. Het plaatsen van een steiger is hierbij nodig. De dakkapel is aan de buitenkant ongeveer 5 meter breed, 2.2 meter hoog en 3.3 meter diep. Dakhoek 40%. Op de foto is de niet beschadigde kant te zien. Er is gezien naderend koud weer haast geboden bij de klus.


Dakkapelbouw Horn
zaterdag 21 oktober 2017

Dakkapel aan de zijkant maken

Dakkapel kunststof Dakkapel lengte 7000 mm Hoogte ca. 1265 mm Dakhoek 30° Ramen 2 x verhuisraam, indien mogelijk, uitgevoerd met HR++ glas RAL 9001 Rolluiken opnemen over gehele lengte Elektrisch uitvoering uitgaande van 2 stuks Kleur zijwanden RAL 9001 of antractiet Dakkapel van binnen schilderklaar afgewerkt


Dakkapelbouw Sint Odilienberg
dinsdag 28 februari 2017

Dakkapel bekleden met Keralit

Ik wil mijn dakkapel opnieuw laten bekleden met keraliet. Ik weet niet hoe groot de dakkapel is, maar de dakkapel heeft 3 ramen. Uitvoering graag voor 6 april 2017 in verband met een geplande operatie.


Dakkapelbouw Haelen
maandag 25 juli 2016

Dakkapellen renoveren

Ik heb 2 dakkapellen een van 3 meter breed en een van 2 meter breed hier moet een nieuwe plaat boven op en nieuw dakleer. Verder moeten de zijkanten voorzien worden van bruine trespa of zinkplaten. De hellingshoek is ongeveer 40 graden? Uitvoering in het voorjaar van 2017.


Dakkapelbouw Echt
Offertes aanvragen