Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Oss

Eenzijdige nokverhoging achterzijde - Dakkapel plaatsen - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Eenzijdige nokverhoging achterzijde

Graag een eenzijdige nokverhoging met horretjes en rolluiken aan de achterzijde van de woning. We zijn bezig met de vergunning. Ik wil een kunststof afwerking met kunstsof kozijnen. Oplevering in overleg.


Dakkapelspecialist Oss

Offertes dakkapel plaatsen in Oss aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Oss

woensdag 26 oktober 2022

Eenzijdige nokverhoging achterzijde

Graag een eenzijdige nokverhoging met horretjes en rolluiken aan de achterzijde van de woning. We zijn bezig met de vergunning. Ik wil een kunststof afwerking met kunstsof kozijnen. Oplevering in overleg.


Dakkapelbouw Oss
woensdag 20 april 2022

2 Kunststof dakkapellen plaatsen (2,6m & 4,4m)

Wij willen graag 2 kunststof dakkapellen laten plaatsen, aan de voor en achterkant. Een paar huizen verderop hebben ze dit ook gedaan en daarvan zijn de afmetingen als volgt: Het kozijn aan de voorkant is 260 X 140 (bxh) Het kozijn aan de achterkant is 437 X 140 (bxh) Dit zijn de maten aan de binnenkant. Ze hebben een vergunning aangevraagd ivm hoogte van 175. Verder mag de binnenzijde casco of sausklaar opgeleverd, graag een offerte voor beide situaties.


Dakkapelbouw Berghem
maandag 10 mei 2021

Timmerwerk aan de binnenkant van een dakkapel

Door waterlekkage is het dakkapel vervangen, alleen het binnenwerk moet nog gedaan worden.


Dakkapelbouw Uden
donderdag 08 oktober 2020

Een dakkapel plaatsen aan de achterzijde van de woning

Ik zoek een dakkapelspecialist voor het leveren en plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van mijn woning. De kapel mag ongeveer 2,5 meter breed zijn en ongeveer 1,5 meter hoog. Mochten er nog maten over zijn sta ik daar ook zeker voor over. Graag werk ik de binnenzijde zelf af. Het dak is nog dicht.


Dakkapelbouw Oss
vrijdag 12 juni 2020

3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning

Op het schuine pannendak van onze 1e verdieping (voorzijde vrijstaande woning) willen wij 3 kunststof (onderhouds-arme) dakkapellen van elk 1 meter breed. Elk uitgevoerd met 1 draai-kiepraam. Het gaat om 3 ruimtes (2 slaapkamers en een badkamer) die wij elk een eigen dakkapel willen geven.


Dakkapelbouw Alphen
dinsdag 13 september 2016

Houtwerk op de dakkapel vervangen

Ik wil buitenzijde van mijn dakkapel vervangen. Materiaal: rockpannen (kunststof) in plaats van het hout wat er nu op zit. Of een ander kunststof materiaal, wat zou u adviseren? De dakkapel is 1.5 meter breed, ongeveer een meter hoog en maximaal 1.5 meter diep, aan beide kanten van het huis.


Dakkapelbouw Oss
dinsdag 19 juli 2016

Dakkapel binnen en buiten renoveren

Momenteel zijn wij bezig met het opknappen van onze net gekochte woning. Hierbij zijn wij gestuit op een deels rotte dakkapel (alleen de beplating). Deze zouden wij dan ok graag laten vervangen dor kunststof platen. Ook zouden wij graag de isolatie laten vervangen door pir (of iets beters?). En de afwerking aan de binnenkant met een mooie strakke gipsplaats o.i.d. Het meeste voorwerk (verwijderen van het huidige binnenwerk) is al gedaan. De dakkapel is ongeveer 3 meter breed. 2,5 meter diep en hoog. Het glas kan eventueel ook vervangen worden. En anders laten we dat samen met de rest van het glas vervangen. Het liefste zouden we het zo snel mogelijk klaar hebben. Dan kunnen we namelijk de zolder afronden, en daar in trekken.


Dakkapelbouw Oss
vrijdag 15 juli 2016

Opnieuw bekleden van de dakkapel

Ik wil graag een offerte voor het opnieuw bekleden van mijn dakkapel. De dakkapel is 2.50 - 3 meter breed. Aan de zijkant en aan de bovenkant zit kunststof.


Dakkapelbouw Oss
woensdag 25 mei 2016

Dakkapel met lekkage repareren

Het betreft een tussenwoning uit 1971 met een dakkapel welke waarschijnlijk even oud is. Het is een houten dakkapel op een pannendak en aan de zijkant van de dakkapel heb ik last van een lekkage. Ik wil graag weten wat de oorzaak van deze lekkage is en wat de kosten zijn om dit te verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.


Dakkapelbouw Oss
dinsdag 24 maart 2015

Dakkapel renoveren

We hebben een huis gekocht en er staat een kleine dakkapel op wat gedeeld word met de buren. Deze moet opgeknapt worden. Het gedeelte van de buren ziet er goed uit, onze kant is rond uit slecht. Deze is dus hard aan een opknap beurt toe. De dakkapel is ongeveer 90cm breed en loopt een beetje schuin tegen het dak, er moet sowieso een nieuw kozijn en en een nieuw raam met dubbelglas. De zijkant van de dakkapel is nu bedekt met zink en ik wil hier graag trespa tegenaan laten zetten. Het hout waar de pannen op liggen wil ik ook graag met trespa laten afwerken. Graag in de eerste week of tweede week van mei uitvoeren.


Dakkapelbouw Oss
woensdag 21 mei 2014

Dakkapel op zolder plaatsen

Wij willen graag een dakkapel, onderhoudsvrij, van 480 cm breed. Met 5 ramen waarvan 3 draai/kiep. Ook willen we een tussenwand van 8 meter breed met 2x2 stopcontact en 1 lichtschakelaar. In de tussenwand willen we 2 spotjes en in het verlaagde plafond 3 spotjes. Ook moet er een deur met kozijn geplaatst worden in de tussenwand.


Dakkapelbouw Zeeland
dinsdag 11 februari 2014

Dakkapel renoveren of vervangen

Ik wil graag mijn dakkapel renoveren of vervangen.


Dakkapelbouw Schaijk
woensdag 17 april 2013

Bekleden dakkapel met trespa/kunststof

Ik wil de zijwanden van mijn dakkapel graag laten bekleden met een Trespa of kunststof. Uitvoeringstermijn is flexibel, dit in overleg, kan op korte termijn, maar over 2 maanden is ook goed.


Dakkapelbouw Oss
woensdag 18 april 2012

onderhoud dakkapel

verwijderen oud materiaal en vernieuwen met nieuw materiaal


Dakkapelbouw Herpen
woensdag 18 april 2012

Reparatie dakkapellen

Dakkapellen opknappen. Onderhoud en vernieuwing. Verwijderen van het oude materiaal en dus vernieuwd materiaal aanbrengen dat weinig onderhoud nodig heeft. Momenteel trespa, dit vervangen voor beter materiaal. Het gaat om twee dakkapellen. Ze zijn ongeveer 3 meter breed.


Dakkapelbouw Herpen
Offertes aanvragen