Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Maassluis

Dakkapel controleren op lekkage - Dakkapel plaatsen - Maassluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel controleren op lekkage

Ik wil graag onze houten dakkapel laten bekijken op gebreken en een offerte laten maken voor reparatie. Wij hebben namelijk last van een lekkage maar weten niet waar dit vandaan komt.


Dakkapelspecialist Maassluis

Offertes dakkapel plaatsen in Maassluis aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Maassluis

maandag 21 augustus 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Ik wil mijn dakkapel vervangen voor een kunststof dakkapel. Hij zit aan de voorkant van de woning en moet 2 meter breed worden. Ik wil dat hij casco wordt opgeleverd en er kunststof kozijnen in komen. Ik wil een kiepraam en een vast raam.


Dakkapelbouw Maassluis
donderdag 27 juli 2023

Dubbele nokverhoging

6meter breed.


Dakkapelbouw Brielle
donderdag 10 november 2022

Dubbele nokverhoging 5m casco

Wij willen een dubbele nokverhoging realiseren van ongeveer 5 meter breed. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco. We willen graag een houten nokverhoging. Er komen ook zonnepanelen op uiteindelijk. Hoogte ongeveer 2,25m.


Dakkapelbouw Maassluis
maandag 24 januari 2022

Dakkapel plaatsen (4m breed)

We zouden graag een dakkapel laten plaatsen van 4 meter breed, aan de achterzijde. De buitenzijde willen we graag in kunststof afgewerkt, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag dan sausklaar opgeleverd.


Dakkapelbouw Maassluis
woensdag 03 februari 2021

Dakkapel plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel van 8 meter breed. Uitvoering in kunststof, kozijnen, zijwangen in RAL-9010, de draaikiepramen en boeidelen in staalblauw. De verdeling is in drie delen, links 2,5 meter, midden 3 meter en rechts 2,5 meter. De delen van 2,5 meter voorzien van één draaikiepraam en één vast raam met ventilatierooster en het middelste deel uitvoeren met twee vaste ramen aan de buitenzijde waarvan één voorzien van ventilatierooster en het middelste raam als draaikiepraam. De dakhelling is 55°. Alvast bedankt en ik zie de reactie met belangstelling tegemoet.


Dakkapelbouw Maassluis
zondag 31 januari 2021

Kunststof dakkapel plaatsen in mei

Het gaat om dakkapel van kunststof, zowel afwerking als kozijnen. Kamer in de zolder is 335 cm breed/diep. Volgens normen dakkapel moet 50cm vanaf het dakrand beginnen dus maten voor dakkapel zou moeten door bedrijf opgenomen moeten worden en ik laat me hierover graag adviseren. Ik twijfel nog over casco of woonklaar, dit graag in overleg. Ik wil de dakkapel graag in de 1e of 2e week van mei laten plaatsen. Op 1 april ontvang ik de sleutel dus vanaf dan kan er een specialist langskomen om te kijken en te meten.


Dakkapelbouw Rozenburg
maandag 11 januari 2021

Dakkapel laten plaatsen

Ik wil een kunststof dakkapel van 2,5 meter met een kiepraam laten plaatsen. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden.


Dakkapelbouw Brielle
zondag 27 september 2020

Dakkapel op zolder plaatsen

Wij zijn voornemens een dakkapel op zolder te laten plaatsten. De zolder is verdeeld in 3 ruimtes, waarvan we op het middengedeelte naar boven komen. het gaat om een schuindak 45 gr, met balken constructie. de binnen maten zoals we nu meten zijn van voor nar achteren 9.40 m hoogte 2.40 m en diepte ook 2.40 m . alles kunststof, bv afgewerkt met keraliet rabaldelen. Goede isolatie. In het kozijn op de voorste kamer , 1 draaikiepraam met rooster. het middengedeelte of helemaal geen kozijn, of * ( apparte offerte / toch ook een kozijn met raam). de achterste kamer ook een kozijn.1 draaikiepraam met rooster. Wij zijn erg nieuwsgierig wat dit mag gaan kosten? Wel gelijk afgewerkt *( apart op de offerte) aan de binnen kanten met gipsplaten en goede isolatie. Geen vensterbanken. want er zitten al ramen in de voorste en achterste kamers.


Dakkapelbouw Maassluis
dinsdag 12 mei 2020

Boeidelen van dakkapel vervangen en goot repareren/ vervangen

De onderplaat van de boeidelen van mijn dakkapel is los/weg en dit moet vervangen worden. De zijkant is 3 meter ongeveer en hier is het compleet weg, aan de voorkant hangt het los en is het ongeveer 4 meter. Ik denk dat het trespa is, in ieder geval geen hout. Afvoeren is niet nodig. Aan de voorkant hebt ik een goot dat lekt en dat zou ook gerepareerd/ vervangen moeten worden. Ik zoek iemand op kort termijn, over 1,5 week ben ik vrij het zou dan uitgevoerd kunnen worden.


Dakkapelbouw Maassluis
woensdag 28 maart 2018

Dakkapel aan de achterkant

Het gaat om het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de bestaande hoekwoning. Deze moet ongeveer 6 meter breed zijn. De uitvoering moet in kunststof. Het is wel een woning met nokverhoging.


Dakkapelbouw Rozenburg
zondag 08 mei 2016

Reparatie aan houten dakkapel laten uitvoeren

Het gaat om het vervangen van 2 houten planken (weer bestendig maken/kit), wellicht kun u al een prijsindicatie maken op basis van de foto’s . De hoek van onze dakkapel is doorgerot (148 cm x 7.50 cm x 11 mm) en de plank er naast is iets breder, zie ook de foto’s. Het dak is makkelijk te bereiken via het raam, en het dak is ook niet steil. Ik loop er regelmatig op. Ik wil liever niet te lang wachten, daar het elk moment er af kan vallen. Het verfwerk pak ik zelf op. Graag hoor ik van u.


Dakkapelbouw Maassluis
zondag 21 februari 2016

Dakkapel controleren op lekkage

Ik wil graag onze houten dakkapel laten bekijken op gebreken en een offerte laten maken voor reparatie. Wij hebben namelijk last van een lekkage maar weten niet waar dit vandaan komt.


Dakkapelbouw Maassluis
dinsdag 27 oktober 2015

Dakkapel en kozijn aanpassen

Ik wil mijn dakkapel wat vergroten en vervolgens het kozijn aan de voorzijde vernieuwen. Het betreft een kozijn met een hoogte van ongeveer 120 cm en een breedte van ongeveer 300 cm. Verdeeld in 3 gelijke delen met 2 x een raam. De zijkanten van de dakkapel zijn nu afgewerkt met houten delen, deze wil ik laten vervangen door keraliet (of soortgelijk) Ook het boeideel moet vervangen worden voor kunststof of zink. De nieuwe afmetingen van de dakkapel en het kozijn willen wij graag met de vakman bespreken. Er is een foto beschikbaar.


Dakkapelbouw Maasland
zondag 06 september 2015

Prefab dakkapel plaatsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen krijgen voor een prefab dakkapel. In een standaardmaat. De afmeting is afhankelijk van wat er mogelijk is. Het is voor 1 kamer. Op de zolderverdieping die een schuin pannendak heeft.


Dakkapelbouw Maasdijk
zaterdag 22 augustus 2015

Dakkapel laten opknappen

Wij willen onze dakkapel op de 2e verdieping op laten knappen. Het gaat om de vervanging van de zijpanelen, de boeiboorden en de daktrim. Grootte van de dakkapel is ongeveer 2 bij 1.5 meter. De dakkapel is inmiddels 20 jaar oud. De dakkapel is nu "bekleed" met kunststof, dit willen we laten vervangen door trespa.


Dakkapelbouw Maassluis
Offertes aanvragen