Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Maarssen

Dakkapel laten reinigen - Dakkapel plaatsen - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel laten reinigen

Dakkapel voorzijde reinigen.


Dakkapelspecialist Maarssen

Offertes dakkapel plaatsen in Maarssen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Maarssen

donderdag 19 mei 2022

Boeiborden dakkapel vervangen naar trespa

Boeiborden dakkapel vervangen naar trespa. Een stuk van de gevel en een stuk van de dakkapel moet vervangen worden. 3m breed 5meter hoog, dus ongeveer 15m2.


Dakkapelbouw Maarssen
dinsdag 10 mei 2022

Plaatsen van een kunststof dakkapel (5m breed)

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 5m breed. Graag afgewerkt in kunststof, inclusief de kozijnen. Sausklare oplevering.


Dakkapelbouw Breukelen
woensdag 23 maart 2022

Dakbeschot dakkapel vervangen

Ik heb een dakkapel die lekt. Dakkapel is met dakpannen. Door vocht is deel dakbeschot verrot en de panlatten waarschijnlijk moeten die vervasgen worden. Graag inspectie en verhelpen.


Dakkapelbouw Maarssen
zondag 17 oktober 2021

Dakkapel realiseren

Ik wil een dakkapel van 1,5 bij 2,5 aan de achterkant van mijn woning. Voorkeur voor een casco oplevering met kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Breukelen
dinsdag 30 maart 2021

Dakkapel plaatsen

Plaatsen dakkapel, helling hoek 41Gr 4.25mtr binnen maats 150 hoog met pannen dak. Voorkeur voor een casco oplevering.


Dakkapelbouw Maarssen
vrijdag 02 oktober 2020

Kunststof rabatwerk van dakopbouw vervangen

Ik wil het rabatwerk van de dakopbouw laten vervangen. Het kunststof rabatwerk is namelijk aan vervanging toe. Het gaat om 1 kant, want de ene buren hebben wel een dakopbouw en de andere niet. De dakopbouw is ongeveer 7,85 meter lang. De nok is ongeveer 3,30 hoog en de zijkanten ongeveer 1,50 tot 2 meter.


Dakkapelbouw Maarssen
woensdag 16 september 2020

Zijkanten dakkapel vervangen door zink en trespa boeidelen vervangen

Het huidige dakkapel 3,09 diep 1,20 hoog en 4,10 breed heeft bruine trespa boeidelen aan de buitenkant. Deze willen we laten vervangen door grijze trespa boeidelen. De zijwangen van het dakkapel zijn nu bekleed met kunststof en willen we laten vervangen door zink. Graag kosten voor arbeid en materiaal apart. Wij bestellen hoogwerker, deze kosten hoeven dus niet meegenomen te worden.


Dakkapelbouw Maarssen
vrijdag 14 augustus 2020

Dakkapel zolder

Graag zouden wij een dakkapel willen laten plaatsen op de zolder, circa 420cm lang, 200cm breed en 210cm hoog. Er zitten houten balken in de woning die intact moeten blijven ivm met het dragen.. momenteel zijn er 2 ramen in het dak aanwezig die vervangen gaan worden. De kosten voor het vervangen van de ramen willen we vergelijken met de kosten voor een dakkapel.


Dakkapelbouw Maarssen
vrijdag 14 september 2018

Boeidelen van de dakkapel door Trespa vervangen

Ik zoek een dakspecialist die aan de achterzijde van mijn woning de boeidelen van mijn dakkapel kan vervangen. De dakkapel is circa 6 meter breed en moet weer opnieuw bekleed worden met trespa-materiaal. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.


Dakkapelbouw Breukelen
dinsdag 06 februari 2018

Dakkapel renoveren

Onze houten dakkapel (3 meter) moet aan de voorzijde worden opgeknapt. De zijden moeten vervangen voor onderhoudsvrij materiaal. Ook de raamkozijnen moeten worden geschilderd, als de prijs goed is wil ik de kozijnen vervangen voor een kunststof variant.


Dakkapelbouw Maarssen
zaterdag 23 december 2017

Prefab dakkapel plaatsen

Ik wil een prefab dakkapel 4,50 meter met kunststof kozijnen op een kap van 30 graden met RBB betonpannen met 2 draai-/kiepramen en 2 vaste ramen. De zolder is casco dus er hoeft in principe niet veel afgedekt te worden.


Dakkapelbouw Maarssen
maandag 30 mei 2016

Onderhoudsvrij maken van de dakkapel

Wij hebben een dakkapel van +/- 3 meter breed. Deze bestaat nu voornamelijk uit hout. Graag zouden we de dakkapel onderhoudsvrij willen maken door de houten onderdelen te laten vervangen door kunststof of optioneel door Trespa.


Dakkapelbouw Maarssen
vrijdag 15 april 2016

Dakkapel laten reinigen

Dakkapel voorzijde reinigen.


Dakkapelbouw Maarssen
zaterdag 26 december 2015

Dakkapellen plaatsen

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning/rijksmonument waarbij wij graag 3 dakkapellen willen laten plaatsen. Dit zullen dezelfde dakkapellen gaan worden als bij de buren. De vergunningen zijn hiervoor al aangevraagd. De afmetingen zullen als volgt zijn, 1.30 meter breed en 1.45 meter hoog, 2 ramen, geen rolluiken of ventilatieroosters. De afwerking willen wij wel zien als optie. Er zijn geen sierwangen nodig en de dakkapel dient van hout te worden met roede verdeling in het glas. De zijkanten moeten worden afgewerkt met zink.


Dakkapelbouw Kockengen
dinsdag 07 april 2015

Dakkapel opknappen

Graag wil ik de zijkanten van mijn dakkapel laten bekleding met Trespa. De dakkapel is ongeveer 3 meter lang en boven de kozijnen zal er ook een gedeelte vervangen moeten worden. De vakman dient de delen op te meten, te leveren en te installeren.


Dakkapelbouw Maarssen
Offertes aanvragen