Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Katwijk

Plaatsen dakkapel - Dakkapel plaatsen - Katwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen dakkapel

Dakkapel plaatsen aan de voorkant van het huis van ong. 3.40 m. Is een vergunning voor nodig. Nog geen tekeningen aanwezig.


Dakkapelspecialist Rijnsburg

Offertes dakkapel plaatsen in Katwijk aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Katwijk

dinsdag 31 mei 2022

Gehele woning voorzien van kunststof + dakkapel plaatsen (4,5m)

Ik zoek een vakman voor mij een dakkapel kan plaatsen, maar ook de houten kozijnen kan vervangen door kunststof. Dit laatste gaat om 6 stuks. Het dakkapel mag ook volledig in kunststof afgewerkt. Deze wordt ongeveer 4,5m breed. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Tevens wil ik ook alle boeidelen laten vervangen door kunststof. Kortom: de gehele woning mag voorzien worden van kunststof.


Dakkapelbouw Rijnsburg
dinsdag 11 januari 2022

Dakkapel 2m woonklaar

Ik wil graag een dakkapel plaatsen van 2 meter breed. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. De kozijnen mogen van kunststof zijn. De afwerking van de buitenzijde mag ook van kunststof.


Dakkapelbouw Rijnsburg
zaterdag 17 april 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel laten plaatsen. De maten zijn ongeveer 1,50m hoog 1,00m breed en 2,20m lang. Dit is aan de binnenkant gemeten. Graag zonder afwerking en kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Rijnsburg
maandag 27 juli 2015

Houtwerk van de dakkapel vervangen

Mijn dakkapel (ca. 3 meter breed) heeft aan een zijde ernstig te lijden onder verrotte houtdelen, zoals de balken onder het raam. Hierdoor zijn lekkages ontstaan. Ook zit er speling tussen het raam en de sponning, waardoor ook waterinslag ontstaat. Wat er nog achter het zichtbare verborgen zit weet ik niet. De werkzaamheden kunnen vanaf het platte dak worden verricht. Steigers en ladders zijn niet nodig.


Dakkapelbouw Rijnsburg
woensdag 04 mei 2011

Plaatsen dakkapel

Dakkapel plaatsen aan de voorkant van het huis van ong. 3.40 m. Is een vergunning voor nodig. Nog geen tekeningen aanwezig.


Dakkapelbouw Rijnsburg
donderdag 16 december 2010

Lekkage dakkapel

De dakkapel aan de achterkant van ons huis is lek. Zeer waarschijnlijk zijn een aantal loodslabben aan de zijkant van de kapel niet goed gemonteerd. Daarbij heeft de bitumen bedekking van de bovenkant van de dakkapel de beste tijd gehad. Graag spoedige reparatie, na een vrijblijvende offerte. Dakkapel is ongeveer 2 meter breed.


Dakkapelbouw Rijnsburg
dinsdag 14 september 2010

dakkapel renovatie

Onze beide dakkapellen zijn aan renovatie toe. Met name het houtwerk moet vervangen worden.


Dakkapelbouw Rijnsburg
donderdag 22 november 2007

Dakkapelspecialist

Zowel aan de voor als de achterkant een dakkapel van kunststof, liefst in dezelfde kleuren als de rest van de kozijnen. Achter een grote, voor liefst ook, maar voorlopig ligt de gemeente daarin dwars, dus zal het voor wel op een kleine uitlopen. De dakkapellen moeten ook aan de binnenkant afgewerkt worden ( schilderklaar ) Het gaat om de zolderverdieping van een tussenwoning.


Dakkapelbouw Rijnsburg
Offertes aanvragen