Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Houten

Dakkapel plaatsen 4,5m breed - Dakkapel plaatsen - Houten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel plaatsen 4,5m breed

Wij zouden graag een dakkapel met kunststofkozijnen willen laten plaatsen. De buitenzijde graag van kunststof. De binnenzijde graag casco opgeleverd hebben. Aan de voorkant van ons huis. graag met vergunning aanvraag erbij. Zie foto .Wij willen de zelfde dakkapel als onze buren op de hoek. 450cm breed met 3 kiep/kantelramen erin .kleur wit met antraciet.


Dakkapelspecialist Houten

Offertes dakkapel plaatsen in Houten aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Houten

zondag 08 mei 2022

Reparatie zinken dakkapel

Bij de storm een aantal maanden geleden is er een lekkage ontstaan bij onze zinken dakkapel. De dakkapel is zo'n 15 jaar oud en we willen dit graag laten herstellen. Het dakkapel is ongeveer 1,4m breed.


Dakkapelbouw Houten
vrijdag 29 oktober 2021

Dakkapel, afwerking binnenkant en vergunning aanvragen

Graag wil ik een prijsindicatie van het bovenstaande. Wij willen een kunststof dakkapel met 4 ramen 2 kantelbaar en een tussen schot. Zonwering evt bespreekbaar. Ook moet de binnenkant afgewerkt worden en het tussenschot opnieuw geplaatst worden met verplaatsing van de stopcontacten. Afwerking Schotten bespreekbaar. Zoals u op de foto ziet is het dak niet hoog.


Dakkapelbouw Houten
woensdag 13 oktober 2021

Kunststof boeidelen en zijwanden dakkapel laten plaatsen

De doeidelen en zijwanden van onze 2 dakkapellen willen we kunststof van laten maken. De dakkapellen zijn 3,5 meter breed. Hoeveel zou dat ongeveer kosten?


Dakkapelbouw Houten
vrijdag 02 juli 2021

Dakkapel plaatsen 4,5m breed

Wij zouden graag een dakkapel met kunststofkozijnen willen laten plaatsen. De buitenzijde graag van kunststof. De binnenzijde graag casco opgeleverd hebben. Aan de voorkant van ons huis. graag met vergunning aanvraag erbij. Zie foto .Wij willen de zelfde dakkapel als onze buren op de hoek. 450cm breed met 3 kiep/kantelramen erin .kleur wit met antraciet.


Dakkapelbouw Houten
vrijdag 01 januari 2021

Nok verhoging aan twee zijden plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een dakkapel/nok verhoging aan 2 zijde. Deze moet 5.10 breed zijn en de nok moet 1 meter hoger worden. Graag zonder binnen afwerking, en kunststof of hout aan de buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Dakkapelbouw Houten
dinsdag 20 oktober 2020

Dakkapel verlengen met ongeveer 2.50 m

Ik zoek een aannemer die mijn betsaande dakkapel kan verlengen met 2.50 m. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden. De dakkapel verdeelt dan 2 kamers en er is een tussenwand van gipsplaten. De bestaande dakkapel is van hout.


Dakkapelbouw Houten
zaterdag 08 augustus 2020

Dakramen vervangen door een dakkapel achterzijde

ik zou drie kanteldakramen graag vervangen door een dakkapel, waarschijnlijk prefab kunststof. Breedte nu ong 2,20 mtr. Ik weet nog niet zeker of het afgewerkt moet worden of niet. Dat wil ik nog even met u bespreken.


Dakkapelbouw Houten
zondag 19 juli 2020

Dakkapel bouwen

Wegens een afzegging, ben ik op spoed naar een iemand die een dakkapel kan bouwen (evt. plaatsen). Maatvoering is circa 4,40 meter x circa 1,60 meter. Materiaal voor de dakkapel en het kozijn (incl. rolluik) staan al gereed. Graag alleen reactie wanneer je beschikbaar bent op korte termijn.


Dakkapelbouw Houten
maandag 06 juli 2020

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van een dakkapel (kunststof, zonder afwerking) met de afmeting 2,50 mtr breed met 1 openslaande raam, op de achterkant garage. Ik weet niet zeker of ik hier een vergunning voor nodig heb, moet ik nog navragen bij de gemeente. Ik hoor graag wat uw prijzen zijn.


Dakkapelbouw Houten
vrijdag 03 juli 2020

Lekkage aan dakkapel repareren

Er zit een gat/ scheur bij de afwatering van mijn dakkapel naar de met verholen goten toe. Dat veroorzaakt doorsijpelend water/ waterlekkage in de ruimte eronder. Dus die wil ik graag gedicht hebben. Mogelijk dat er ook een andere oorzaak kan zijn, ik zou graag iemand er goed naar laten kijken wat nou het probleem is. Afwerking aan de binnenzijde hoeft niet gedaan te worden.


Dakkapelbouw Houten
maandag 20 april 2020

Polyester dakkapel lekkage repareren

Er zit een gat/ scheur bij de afwatering van mijn dakkapel naar de met verholen goten toe. Dat veroorzaakt doorsijpelend water/ waterlekkage in de ruimte eronder. Dus die wil ik graag gedicht hebben. Mogelijk dat er ook een andere oorzaak kan zijn, ik zou graag iemand er goed naar laten kijken wat nou het probleem is. Afwerking aan de binnenzijde hoeft niet gedaan te worden. Graag ontvang ik een gratis en vrijblijvende offerte voor dit werk.


Dakkapelbouw Houten
maandag 09 december 2019

Twee casco dakkapellen plaatsen

Ik krijg in februari een nieuwe woning. Hier wil ik 2 casco dakkapellen van ongeveer 3 meter, dubbelglas, met roosters, midden vaste raam en 2 ramen van zijkanten die open gaan, van combi van hout en kunststof, kleur wit. Graag een prefab optie. 2.3 meter x 1 meter lang. Graag ook een partij die een showroom heeft voor prefab dakapellen.


Dakkapelbouw Houten
maandag 08 oktober 2018

Vervangen 1 dakraam uit 1980 op zolder

Het gaat om het vervangen van een bestaand dakraam. De binnenkant is van hout waarop het dakraam is geplaatst. Het dakraam is 1,09 breed en 1,13 meter lang. Het hout is zelf 3 cm breed. Daar rust nu het aluminium deel van de raam op.


Dakkapelbouw Werkhoven
zondag 22 oktober 2017

Dakkapel vergroten

Wij overwegen om onze bestaande dakkapel te laten vergroten zodat we meer ruimte krijgen in de badkamer. Deze dakkapel zit aan de achterzijde van het huis, op de eerste verdieping, en is 1.75 meter hoog en 3.20 meter breed. In de badkamer willen we de dakkapel met 95 tot 100 cm laten verbreden, tot op 50 cm van het einde van het dak. De kozijnen blijven daarbij ongewijzigd. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en om alles in te meten. Daarbij ontvangen wij graag uw advies en een prijsopgave.


Dakkapelbouw Houten
vrijdag 21 juli 2017

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Graag een offerte voor een kunststof dakkapel. Deze wordt 4.20 breed, 1.50 meter hoog. Dakhoek 35 graden. 3 kiep-/kantelramen met ventilatiestanden en 2 vaste ramen. 1 sandwich paneel van 200 mm. Graag specificeren: afvoer bouwafval, geheel aftimmeren. Ook graag verplaatsen bestaand Velux dakraam naar andere zijde. Graag wil ik ook de RC waarde van het dak en de zijwanden weten.


Dakkapelbouw Houten
Offertes aanvragen